Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Valeri Karpin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eino kõik need vennad vägistaks venemaa rünnaku puhul kõiki su tuttavaid ja tapaks suvaliselt naisi, lapsi ja mehi. Oot, aga me natos ehk tsillläääx kutid.. Nkn seda vist juhtuda ju ei saa ehk kutid jolooooo rahuneme maha ja oleme sõbraaad vms

Mix üldse mõrva katse eest karistuse saab?? Nkn jäi ellu ja tsilläxx
    Dreams cant be buy

Kommentaar

Esmaspäevane Betsafe ilmselt taas üks oodatumatest saadetest, aga seniks Toomas Vara kommentaar Kuku raadiole. Küllap nii mõnelgi radari alt läinud, igatahes oli sümpaatne kuulamine ja jagan samu mõtteid.

Kuku pärastlõuna (05.01): Toomas Vara - mida arvata meie sportlaste kokkupuutumistest Venemaa ja Valgevene sportlastega

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
        Esmaspäevane Betsafe ilmselt taas üks oodatumatest saadetest, aga seniks Toomas Vara kommentaar Kuku raadiole. Küllap nii mõnelgi radari alt läinud, igatahes oli sümpaatne kuulamine ja jagan samu mõtteid.

Kuku pärastlõuna (05.01): Toomas Vara - mida arvata meie sportlaste kokkupuutumistest Venemaa ja Valgevene sportlastega
        Kirjutan samuti kõigele kahe käega alla mida Vara rääkis. Eriti aga sellele, et see vabandus oli selline soe aur! Seni kuni ei tule konkreetset Putini ja Venemaa hukkamõistu nende meeste poolt, ei ole siin midagi rääkida.
        Miski pärast aevan, et sellist avaldust ei tule. Loodetavasti eksin ja mingi integratsioon on siiski 30 aasta jooksul toimunud.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Natukene tõmban pildi laiemaks. Võimalik, et selleks on foorumis ka parem teema, aga jagan kahte väga huvitavat, ent kahjuks kurba lugemist. Mitte, et midagi ülimalt üllatavat, aga need annavad hea ülevaate Vene inimeste peas toimuvast. Pole vist veel meie kohalikust meediast läbi käinud.

* SPIEGEL (05.01): Opinion Researcher Lev Gudkov "Russians Have Little Compassion for the Ukrainians"

* FT (06.01): A Moscow diary: fear, loathing and deep denial

Kommentaar

Betsafe podcastist pole veel sõnagi? Siiani kõige ausam kriitika kokkuvõte.

Kommentaar

Kohutav, et terevisioonis ega ringvaates sellest sõnagi polnud.

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                Kohutav, et terevisioonis ega ringvaates sellest sõnagi polnud.
                Homme on UV faktor ju.

Kommentaar

kuulasin üle pika aja pikk ette podcasti ja sain aru miks ma seda ei kuula. Päris hale kasper elissaar, ärge kunagi(eriti praeguses olukorras) palluritelt kriitilisi küsimusi küsige, hakake hämama ja olge sellised edasi, nagu te olete.

Kommentaar

Algselt postitas nimastain Vaata postitust
                    kuulasin üle pika aja pikk ette podcasti ja sain aru miks ma seda ei kuula. Päris hale kasper elissaar, ärge kunagi(eriti praeguses olukorras) palluritelt kriitilisi küsimusi küsige, hakake hämama ja olge sellised edasi, nagu te olete.
                    ma olen tavaliselt soccerneti suhtes ülikriitiline, aga siin ma veitsa isegi saan aru sellest teemast. Ma ausalt öeldes eelistan ka, et mängijad ise tulevad ütlevad oma sõnumi mitte et ajakirjanikud nad nüüd nurka mängivad ja panevad nad midagi ütlema. Kõik on andnud mitmeid võimalusi juba õigeid asju öelda. Aega on ka väga palju olnud. Pole vaja enam küsida, sest ridade vahelt lugedes on selge: Kostja ja Zenjov toetavad terroristlikku Venemaa reziimi ja Venemaad sõjas (kuni nad avalikult vastupidist ei väida).

Kommentaar

Algselt postitas Hyrax Vaata postitust

ma olen tavaliselt soccerneti suhtes ülikriitiline, aga siin ma veitsa isegi saan aru sellest teemast. Ma ausalt öeldes eelistan ka, et mängijad ise tulevad ütlevad oma sõnumi mitte et ajakirjanikud nad nüüd nurka mängivad ja panevad nad midagi ütlema. Kõik on andnud mitmeid võimalusi juba õigeid asju öelda. Aega on ka väga palju olnud. Pole vaja enam küsida, sest ridade vahelt lugedes on selge: Kostja ja Zenjov toetavad terroristlikku Venemaa reziimi ja Venemaad sõjas (kuni nad avalikult vastupidist ei väida).
                      ma mõtlen just, et ajakirjaniku töö ongi küsida, kui mingil teemal ei räägita.

Nagu küsiti Savisaarelt kiriku kohta, vakralt ülikooli kohta jne. mulle tundub, et ajakirjandus jääks päris hädiseks, kui keegi ei küsiks nende asjade kohta millest ei räägita või kahtlast häma aetakse.

Kommentaar

Ma mõelnud sellele, kas tegevjalgpallur peaks kommenteerima tiimikaaslaste käitumist või mänguvormi? Pigem ei just, ülemuste/tööandjate teema on see rohkem.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                          Ma mõelnud sellele, kas tegevjalgpallur peaks kommenteerima tiimikaaslaste käitumist või mänguvormi? Pigem ei just, ülemuste/tööandjate teema on see rohkem.
                          Sa ei saa käitumist ja mänguvormi samasse patta panna vōi mis dimensioonis sa asju enda jaoks lahti mōtestad. Kui sa tööalaselt oled vōrdsel pulgal, siis ongi ebaeetiline kommenteerida teise töötegemist ja see ei olegi sinu prerogatiiv. Kōik, mis puudutab inimlike väärtusi ja käitumist, mis mōjutab ilmselgelt ümbritsevaid inimesi on väga okei kommenteerimiseks ja arvamuse avaldamiseks. See mida sa üritasid välja tuua on iseloomulik NSV ühiskonnamudelile.

Kommentaar

Palju on kasutatud väljendit "sõbrad tulid õhtusöögile ja äkki oli ka karpin kohal...". Krt, minu jaoks on juba see, et Stepanovi ja Novikoviga minnakse õhtustama üliimelik. Võib-olla ma olen mingi hardcore äärmuslane siis aga mina ei saa aru kuidas on võimalik rahulikult chillida selliste inimesega?! Tegemist on ilmselgelt ju väga venemeelsete inimestega.
                            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Kui riik on 30nd aastat taganud, et meil/neil on venekeelne keskkond/taimelava, siis pole selles midagi imelikku. Lihtsalt reaalsus, mida on mugavusest tingituna eiratud. Nüüd on vaja lihtsalt olla tähelepanelik ja kannatlik, et vinti mitte üle keerata (mida aga osatakse maru hästi).
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                                Palju on kasutatud väljendit "sõbrad tulid õhtusöögile ja äkki oli ka karpin kohal...". Krt, minu jaoks on juba see, et Stepanovi ja Novikoviga minnakse õhtustama üliimelik. Võib-olla ma olen mingi hardcore äärmuslane siis aga mina ei saa aru kuidas on võimalik rahulikult chillida selliste inimesega?! Tegemist on ilmselgelt ju väga venemeelsete inimestega.
                                Seal on see teema, et Stepanov on Vassiljevi ja Zenjovi agent.
                                Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Working...
                                X