Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aasta geenius ja jobu
Collapse
X
-
Võite minu kandidatuuri ka üles seada, mulle sobib
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
mis geenius sa oled? pigem jobuAlgselt postitas PETSINHO Vaata postitustVõite minu kandidatuuri ka üles seada, mulle sobib
Kommentaar
-
Geeniuse kandidaate vähe - Frank Bernhardt, Sergei Zenjov, Aivar Pohlak (publikus istumise eest), Sander Post
Jobu kandidaate on kahjuks rohkem - kuidas laheneb olukord Vapruse kollaste kaartide lugemisega, flora fännid jalgpalli maine rikkumise eest, Petrenko "andeka" punase eest CLs, eesti klubid baltiliigas, vapruse ukrainlsed
Kommentaar
-
Selle kohta tahaks isegi täpsemat seletust kuulata.Algselt postitas kriitikameel Vaata postitustflora fännid jalgpalli maine rikkumise eestKui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Zenjov? Mille eest? Et istub tublilt Ukrainas pingil ja tegi kaks head mängu koondise eest? Sama asi Postiga, pole ju mees ennast veel korralikult tõestanuki. Samas Bernhard ja U-19 koondis vääriksid küll seda tiitlit.Algselt postitas kriitikameel Vaata postitustGeeniuse kandidaate vähe - Frank Bernhardt, Sergei Zenjov, Aivar Pohlak (publikus istumise eest), Sander Post
Kommentaar
-
Vaadates seda üleüldist Zenjovi vaimustust ja Hispaania mängujärgseid arvmusi,siis ei imestaks kui nii mõnigi mees valiks geeniuseks Zenjovi(selgituseks oleks siis löödud värav Belgia vastu),ning jobuks Vosko(selgituseks oleks võimaluste mittekasutamine hispaania vastu)Algselt postitas eika Vaata postitustZenjov? Mille eest? Et istub tublilt Ukrainas pingil ja tegi kaks head mängu koondise eest? Sama asi Postiga, pole ju mees ennast veel korralikult tõestanuki. Samas Bernhard ja U-19 koondis vääriksid küll seda tiitlit.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Palun vabandust, veelkord!
Kommentaar