Algselt postitas Sir. Nuutu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aasta geenius ja jobu
Collapse
X
-
Algselt postitas elionpros Vaata postitustGeenius - Lindpere, et tegi super diili NYRB'ga
Aasta jobu kohta tahaks öelda Ida Virumaa klubid eurosarjas, kuid kuna see on liiga laialdane siis ainult Narva Trans eurosarjas. Sillamäele on veel andestatav, kuna tegu oli meeskonna debüüdiga eurosarjad, kuid Narva Transi saamatus, kus iga aastaga saadakse viieväravalisi pakke hakkab juba ära tüütama, kuid hooaeg on alles poole peal ning jobud ja geeniused võivad veel välja ilmuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..neid geeniusi ja jobusi valitakse ju aasta lõpus kui ma ei eksi..mis te nüüd siin lahmite ja spekuleerite nendega..pool aastat veel ees..krt seda teab mis / kes selle ajaga juhtuda meie vutikonnatiigis juhtuda võib.
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..neid geeniusi ja jobusi valitakse ju aasta lõpus kui ma ei eksi..mis te nüüd siin lahmite ja spekuleerite nendega..pool aastat veel ees..krt seda teab mis / kes selle ajaga juhtuda meie vutikonnatiigis juhtuda võib.
Rääkides aga Joeli lepingust, siis mina ühte mängijalepingut selle tiitli vääriliseks ei peaks, tuleks otsida ikkagi mingit muud kandidaati aga lõppudelõpuks ma seda nii ehk naa tegema ei pea, sest ei kuulu JH-sse.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Tim| Vaata postitustAasta jobuks see aasta ilmselt saab vääriliselt härra Pohlak."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustEt saaks aasta lõpus hääletajate jaoks talletatud - ärge unustage jobukandidaatidena mõttetuid platsijooksikuid Itaalia mängu ajal.FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar