Algselt postitas ballack
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aasta geenius ja jobu
Collapse
X
-
Presidendile ma seda kohe kindlasti ei annaks. Põhjus on eelpool välja toodud. Pohlakule samuti mitte. Eesti meediale samuti mitte.
Eesti meedia...õpetasid mängijatele uut kogemust...pingega toime tulema...täpselt nagu välismaal asjad käivad...poleks seda olnud ja oleksime edasi pääsenud...oleks meedia siis sama suure kära tekitanud ja siis sama pinge peal olnud...ei tahaks eriti kolmel koral 5:0 kaotada oleme ausad.
Pohlak...miks talle? Selle sõnavõtu eest mida paljud kiruvad? Vaatame mis ta korraldanud on meie heaks natuke (näiteks võime võrrelda kasvõi meist palju suuremate jalgpalliriikidega)
Kommentaar
-
Jobudeks on need, kes Pohlaku järel kukkusid Eesti meedias Kassaid õigustama, justkui olnud vilepartii täitsa okey.
Näiteks Järvela ning ülejäänuid ei tahakski mainida. Kõige rumalam oligi Järvela artikkel. Jalgpalliametnikel nagu Pohlak, Kotter jt ei sobi kohtunikke kiruda, ülejäänud ei pretendeerigi eriliseks jalkaspetsiks, aga Järvelal vabandusi pole, kui ta just Pohlakule perse pugeda ei soovinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustLahkus väidetavalt staadionilt enne mängu lõppu.Presidendilt ei ootaks sellist käitumistINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas ELLvanaPEER Vaata postitustTo ballack pelgalt minu arvamus kellele mina annaks ära näkku löö
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustJa sellepärast tiitel? Mis krdi kiiks sind vaevab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustsuht vähe lisaks, Postimehele
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustMõtlesid Peep Pahvi ikka?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar