Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pärnu Vaprad Karupojad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma lähen panen siis kõikvõimalike jäädvustusseadete akud laadima, et ei korduks TVMK lugu

Logistikaosakond töötab väga edukalt ja loodame et suvel saab ka rahvusvahelist logistikat proovida.

Mayhem, sulle helistab varsti ilmselt üks inimene, ehk seltskond kasvab vele inimese võrra, kui veel bussis ruumi on.

Kommentaar

Algselt postitas Margus90 Vaata postitust
      Täna oli üsna vaikne, laulmist polnud kuuldagi.. minu arvates peaks tuge rohkem välja näitama, mina mängiks nende asemel sellisel juhul igatahes suurema tahtega.
      Eile oli sellega tõesti jama. Endal oli ka energiatase nullilähedane, kuna öö oli magamise mõttes vahele jäänud ja vahetult enne mängu lõi nagu haamriga pähe Teised ka ei viitsinud eriti laule üles võtta.

Järgmisel laupäeval peab asja parandama. Eks nädala jooksul paistab täpsemalt, millega minna. Juve auto on vist üks variant.
      Kui rohkem huvilisi märku annab, siis võib midagi suuremat välja mõelda
      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Siis pole probleemi, ma hakkasin arvama, et asi on pettumusest.
        Kuidas üldse fännide transport toimub-minnakse oma seltskonnaga või võetakse ka teisi Vaprusele kaasaelajaid kaasa ?

Kommentaar

Siis pole probleemi, ma hakkasin arvama, et asi on pettumusest.
          Kuidas üldse fännide transport toimub-minnakse oma seltskonnaga või võetakse ka teisi Vaprusele kaasaelajaid kaasa ?
          Ei kao Karupojad kuhugi. Nii halvas kui heas... ja mis puutub mängule minekusse, siis loomulikult on oodatud kõik huvilised. Vaid transpordi küsimus vajab lahendamist. Viljandisse näiteks on minu auto tõesti valmis vurama. Oleks vahva samas, kui saaks 2 autotäit inimesi kohale.

Kommentaar

Eks paistab mida meie logistikaeksperdid mulgimaale minekusk valmis võluvad, aga jah mida suurem seltskond, seda huvitavam on, sellest sõltub ilmselt ka transpordiskeem.

Kommentaar

Ise küll tulla ei saa, kuid kolm tuttavat tüdrukut tuleksid küll hea meelega kaasa elama. Nad ise arvasid, et nad tuntakse ära, kuna on mitmeidki mänge vaatamas käinud, ka võõrsil. Koidab ehk ?
              Nii et kui midagi mineku suhtes selgub, postitage ka foorumisse

Kommentaar

Ise küll tulla ei saa, kuid kolm tuttavat tüdrukut tuleksid küll hea meelega kaasa elama. Nad ise arvasid, et nad tuntakse ära, kuna on mitmeidki mänge vaatamas käinud, ka võõrsil. Koidab ehk ?
                Nii et kui midagi mineku suhtes selgub, postitage ka foorumisse
                Oleks nagu midagi näind jah Karupojad, tekitage nüüd transpordivahendeid juurde

Kommentaar

Ma pätsan meile Tallinnast trammi, kuigi sellega vast pole midagi teha

Aga seda aktiviseerimiskeskus tulevikku tuleb loputada, lõpuks peab ka Pärnu oma kraanid lahti keerama, hurraa.

Kommentaar

Tegeleme. Teine auto on pmst olemas, selle 8-kohalise bussi saamine on veel lahtine. Annan teada

Seniks mõelge, mismoodi selle laulu refrääni efektselt esitada Juve - pänna kergeraksu laost paar stardipüstolit ära

Kommentaar

Nagu ma kuulnud olen, siis loodetavasti ka skint lisandub Tartust mingite inimestega mulgimaale.

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
                        Tegeleme. Teine auto on pmst olemas, selle 8-kohalise bussi saamine on veel lahtine. Annan teada

Seniks mõelge, mismoodi selle laulu refrääni efektselt esitada Juve - pänna kergeraksu laost paar stardipüstolit ära
                        Pärnumaa ainus stardipüstol pärineb väga väga ammusest ajast ja see on tõenäoliselt praegu kuskil Suurevälja juures hoiul Sellega võib vist ainult näpudki otsast lasta, viimati ei olnud selle välimus enam kuigi usaldusväärne.

Kommentaar

Järelikult peame kuskilt tongipüstoli muretsema

Kommentaar

hmm.. karud ja relvad.. seotsub liialt "karujaht märnumaal" kultusfilmiga.. et seda meie vastu hoopis kasutama ei hakataks:P
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                              Järelikult peame kuskilt tongipüstoli muretsema
                              Meil on mitu militaristidest tuttavat, nende käest saaks midagi vängemat ka aga siis vist peab edaspidi jalgpalli vaatama väiksest trellitatud akendega toast

aga muidu:

Tuleme kui tuultepojad,
                              võitleme kui karupojad,
                              palli taovad vaprad karud,
                              hirmust kanged viljandlased.

Täna lähme võitlemaie,
                              läbi hiie, läbi laane,
                              palli võrku lööma,
                              võitu koju tooma-aa-aa!

Jalgpalliväljal näeme, raisk!

paari reaga peaks veel tegelema

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                                hmm.. karud ja relvad.. seotsub liialt "karujaht märnumaal" kultusfilmiga..
                                Väga kõva film on ju ka "Karu türa". Äkki midagi selle ainetel?

Okei, võtan mantli.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X