Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pärnu Vaprad Karupojad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Täna hommikul avastasin lehest ühe huvitava asja.
    Pühapäev, 24.august kell 12 - jalgpallipäev Kilingi-Nõmme staadionil.
    Korraldajad Saarde Vallavalitsus ning Pärnu JK Vaprus.
    Vahva, vahva

Kommentaar

Sõbrad pärnakad!

Tuletan meelde, et täna algusega kell 15:00 toimub A.LeCoq Arenal "Fännide laululahing". Kogunemine ja lippude üles seadmine algusega kell 14:30. Võtke sõbrad, tuttavad ka kaasa, riietage nad õigesse vormi ja tulge kohale. Selgitame Eesti parimad fännid!

Kommentaar

"Lauluvõistlus"

Pildid- http://public.fotki.com/indrekleinus...lauluvistlus3/
        I`m not scared of dying, I just dont want to

Kommentaar

Bronnisin laupäevaks 90 minutiks Kadrioru sauna ära sõit 11.30 Rääma parklast. Kui kellelgi on täiesti juhuslikult huvi, siis võib pm-i teel teada anda.

Nagu Erkki just ütles, siis kaks sauna nädalas pidi tervisele igati hea olema
          Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
            Bronnisin laupäevaks 90 minutiks Kadrioru sauna ära sõit 11.30 Rääma parklast. Kui kellelgi on täiesti juhuslikult huvi, siis võib pm-i teel teada anda.

Nagu Erkki just ütles, siis kaks sauna nädalas pidi tervisele igati hea olema
            Et siis plaan levadiale kott pähe tõmmata? väga hea, tuleme ka seda vaatama ja teid toetama.
            Kas enne mängu kuskil pubis ka? Tahaks teile mõned õlled välja teha Pean siin silmas teie erakordset lahkust, Lieges vähendasite meie jalavaeva oma 8-10 km

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
              Et siis plaan levadiale kott pähe tõmmata? väga hea, tuleme ka seda vaatama ja teid toetama.
              Kas enne mängu kuskil pubis ka? Tahaks teile mõned õlled välja teha Pean siin silmas teie erakordset lahkust, Lieges vähendasite meie jalavaeva oma 8-10 km
              et siis Flora fännid on laupäeval minemas Pärnut toetama, selle asemel, et omadele Narva kaasa elama sõita? või mille-kelle fännid te siis õigupoolest olete?
              Viljandi Tulevik on meie endi kätes!

Kommentaar

Algselt postitas toonetikas Vaata postitust
                et siis Flora fännid on laupäeval minemas Pärnut toetama, selle asemel, et omadele Narva kaasa elama sõita? või mille-kelle fännid te siis õigupoolest olete?
                Oled vist valesti aru saanud, mina lähen Pärnut toetama mitte kõik Flora fännid, mina pole kõik.
                Selgituseks sulle niipalju et ei ole lihtsalt võimalik Narva sõita või tahad pikemat aruandlust?

Kommentaar

lihtsalt su eelmises postituses oli vihje mitmusele: "tuleme kaasa elama".
                  Viljandi Tulevik on meie endi kätes!

Kommentaar

No aga Sen laulab mitme mehe eest ka

Kommentaar

Vapruse sall tuuril

PS. töö ja kool on täiesti ebavajalikud - homne buss väljub kell 14:30, üksikud vabad kohad

Kommentaar

See pilt vallutas minu desktopi !
                        Tundub, et kõrgemad hääled jäävad siiski Pärnusse ..
                        Sellel ajal, kui teil minek, istun mina ajaloos ja teen eksami mahuga kontrolltööd .. daamn :P

Kommentaar

Minu andmel pole tegemist teie pundiga, seega ei tohiks haakuda ka selle teemaga või siiski? Minule vähemalt meenus millegi pärast see teema. Laulude pärast vist.

Warm Up/Intro

Esitus - 3. koht
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

teeks ajaviiteks rägbimeeskonna Pärnus. ma ostsin londonis picadilly spordipoest rägbipalli. kui hästi treenime, saame ehk Eesti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Noonik Vaata postitust
                              teeks ajaviiteks rägbimeeskonna Pärnus. ma ostsin londonis picadilly spordipoest rägbipalli. kui hästi treenime, saame ehk Eesti koondisesse.
                              Rugby ehk ragbi

aga hea idee, kus trenni hakkame tegema? Palju Viisitamm ragbi toetuseks raha annaks? Lubaksime tal tackling-nukuks tulla

Kommentaar

Ma usun, et meile ehitataks eraldi hoone selle jaoks ..

Kommentaar

Working...
                                X