Nad olid ikka midagi 700+ minu meelest.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pärnu Vaprad Karupojad
Collapse
X
-
Algselt postitas gamer Vaata postitust3. koht jehuu. Okas jääb poolfinaalist küll hinge, aga oleksid ja poleksid ei loe ja saime päris adekvaatselt hakkama.ma arvan, et minu viga see luhtunud pennal küll ei olnud tglt. mida tegi vastase väravavaht löögi hetkel keset väravat??? täiesti arusaamatu...
Kommentaar
-
Üritus oli tegelikult vahva. Kiitused korraldajale! Kaitsel polnd väga vigagi meil ju, 2 väravat lasime lüüa 4 mängugaJa kolmanda koha mäng tuli juba enam-vähem välja kah.
Lisaks kiidaksin mina Karupreilit, kes meil väljakul ringi lippas. Vähemalt Levadia ründajat oli naljakas vaadata, meeletu paanika tekkis kui kollases särgis neiu peale tormas
Kommentaar
-
Usu mind, penaltidega on juba nii, et ühel korral läheb õnneks, teisel korral mitte. Pole hullu !
Arvestades seda, et ma esimest korda päris staadionil jalkat mängisin, tuli üsna hästi välja jah
See Levadia ründaja oli üldse päris huvitav tegelinski :P
Igatahes, eile oli üks üleprahi päev, selles ma ei kahtle
Kommentaar
-
Eesti 2008/09. aasta Karikavõistluste 1/64-finaalide loositud paarid:
Võru JK (II) - Pärnu JK Vaprus (ML)
1/64-finaali mängud on planeeritud toimuma ajavahemikul 22.–24. juuli
ideevälgatus - teeme sel perioodil Võrumaal suvepäevadRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
näiteks päev enne mängu kohale, järgmisel tagasi
transport sõltuvalt sõitjate arvust ja muudest teguritest u. 200-300 eek
majutus nt. Rõuges, Ööbikuoru kämpingus - Võrust u. 15 km, 100 eek/öö
enda graafik on sel perioodil veel suht lahtine aga idee iseenesest meeldibRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar