Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pärnu Vaprad Karupojad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Muidugi tehke Pärnusse ragbi meeskond... kui viimaseid uudiseid selles vallas lugenud olete siis teadmiseks, et laupäeval 27.09 toimub Tallinnas Viimsis Eesti meistrivõistlused ragbi 7's.
    Samuti pandi alles hiljuti kokku punt ka Tartus ja Paides
    Täna hommikul räägiti sellest ka Terevisioonis:
    video on üleval siin: http://sport.err.ee/index.php?0580614

Kommentaar

üks legendaarne tsitaat, kergelt parafraseeritult

What else are you gonna do on a Tuesday? Sit in your fuckin' armchair wankin' off to Pop Idols? Then try and avoid your wife's gaze as you struggle to come to terms with your sexless marriage? Then go and spunk your wages on kebabs, fruit machines and brasses? Fuck that for a laugh! I know what I'd rather do. Tartu away, love it!

ehk siis, lähme nagunii
      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Tänase pärast on mul häbi. Ärkasin üles ja olin kindel, et tulen, siis tuli " väike " plaanimuutus ja pidin seisu Rapla lähedal jälgima .. eniveis, mis oli see oli.
        Sinu kirjeldatud teisipäev küll minu omaga ei ühti, kuid hea õnne korral jõuaks ma mina sinna :P

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
          üks legendaarne tsitaat, kergelt parafraseeritult

What else are you gonna do on a Tuesday? Sit in your fuckin' armchair wankin' off to Pop Idols? Then try and avoid your wife's gaze as you struggle to come to terms with your sexless marriage? Then go and spunk your wages on kebabs, fruit machines and brasses? Fuck that for a laugh! I know what I'd rather do. Tartu away, love it!

ehk siis, lähme nagunii
          Nagu ma aru saan käib jutt teisipäevasest tartu pärnu mängust!? Mis kell minek ja kust minek ja palju trall maksab?? ja kas ka ruumi on?? Äkki kargan kah punti!!!!!!! VASTAKE KUI TEILT KÜSITAKSE!!!!

Kommentaar

Start oleks kell 14:45 Rääma parklast (masinatehase kõrval). Huvilised võivad privasse teada anda. Hetkel veel kohti jagub

Kommentaar

Start oleks kell 14:45 Rääma parklast (masinatehase kõrval). Huvilised võivad privasse teada anda. Hetkel veel kohti jagub
              Ma ei saa selle privaga hakkama. Pohhui kah! Miks te nii vara lähete??? 14.45 ma küll tulla ei saa. Kui 15.45 väljasõit oleks siis jõuaks. Mäng hakkab ju 18.45 või mis? Normaalselt sõidab tartu 2 tundi kui kõvasti juua suitsetada ja kuseda ja kui arvestada, et tartus on tihe liiklus sellisel kellaajal siis peaks ikka mingi 15 minutit enne mängu kohale jõudma. Aga ma ei tea muidugi mis harjumused teil reisimisel on, et nii vara peate sõitma hakkama! ÕRR!

Kommentaar

Võtame asja rahulikult
                Tõsilugu on samas jah see, et 14.45 ei jõuaks ma ka .. 15.45 oleks võimalus mitu korda suurem

Kommentaar

nagu aru saan siis on ikka 14.45?! Siis jääb ära.

Kommentaar

Tartu - määääääää
                    Pärnu - MÕMM

Nõmme - määäääää
                    Pärnu - MÕMM

täitsa huvitav oli

Kommentaar

Väga huvitav oli
                      Sain enda vene keelt natuke harjutada ja .. tagasitulek oli päris super mõnus ju

Kommentaar

Selline teema, et varsti on aeg korraldada lemmikmängija valimine.

Trofee jääb vist samaks, selle muretsemise võtan enda peale. Üleandmise teeks viimases voorus, 15. novembril Sillamäel ehk arvatavasti Rakveres?
                        Sinna tuleks sõltumata tabeliseisust kohale minna

Nii, et mõelge oma kandidaat vaikselt välja. Valimise täpsemast korraldusest annan asap teada.

ahjaa, väike meenutus eelmisest aastast

Kommentaar

Ohjummel, mis ilm
                          Minu valik on juba tehtud :P

Kommentaar

Kuna otsing tulemusi ei andnud ja 23 lehte ei viitsi läbi sirvida ja siijn oli juttu lauludest, siis just äsja kuulsin Mõmmi aabitsast sellist fraasi:
                            'Ei karda ühtki ohtu me-e mõm(paus) mõm,
                            Kui vaenlasega koh-tu-me-e mõm-MÕM-MÕM'

Arvatavasti on tegelik asi pikem ja sobiks päris hästi teie repertuaari, kui see seal juba ei ole või mis?
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Kordaks seda täna väljaöeldud mõtet, et jälitame mängijaid surmani välja

Kiire statistiline kokkuvõte :P näitab, et meie seas on mõned tegelased, kes on sõitnud sel hooajal KÕIKIDELE VÄLISMÄNGUDELE. Mis ei olegi nii paha tulemus

Seda missiooni ei tohi mingil juhul katki jätta.

Mängujärgse olengu käigus tekkis ka idee, et lisaks lemmikmängijale võiks jagada kingitusi ka teistele. Näiteks Kalevile. Aega veel on, originaalsetest ideedest paluks teada anda.

Minupoolsest mõttevälgatusest kinkida hobune või vähemalt poni ei võetud millegipärast eriti tuld

Kommentaar

Kiire statistiline kokkuvõte :P näitab, et meie seas on mõned tegelased, kes on sõitnud sel hooajal KÕIKIDELE VÄLISMÄNGUDELE. Mis ei olegi nii paha tulemus
                                Tõepoolest hea saavutus, respekt
                                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Working...
                                X