Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
homme näeb isegi võibolla Ranetit mängimas. Kirjutas mulle, et pangu ma trumm põrisema - ta on terve.
See oleks küll hea, Pärnu rünnak muutuks juba 35-40 meetrilt ohtlikuks
Tõotab tulla vutirohke päev - vähemalt 180 minutit Sportlandil, prooviks koos mõne persooniga poole kahe paiku kohale jõuda.
Peaasi, et liiga vara tagasi ei tuldaks. Ei mõtle fänlusele hetkel.
Aga fänlusele mõeldes - kas eeldatavasti pealinnas resideeruvad kodanikud, näituseks elx ning kasvõi muistne Pärnu mees Steiv ei leia homme teed sinnakanti? Viimane vajaks kindlasti enne Vene mängu oma häälele trenni ma usun... Rohkem, uhkem.
Peaasi, et liiga vara tagasi ei tuldaks. Ei mõtle fänlusele hetkel.
Aga fänlusele mõeldes - kas eeldatavasti pealinnas resideeruvad kodanikud, näituseks elx ning kasvõi muistne Pärnu mees Steiv ei leia homme teed sinnakanti? Viimane vajaks kindlasti enne Vene mängu oma häälele trenni ma usun... Rohkem, uhkem.
kahjuks ma Pärnu mängule ei jõudnud (nägin hilisemat verestamismängu), kuid kuradi hea meel oli võidu üle Kui kuulsin, kuidas tuli läks meel veel eriti heaks - tõrjutud penalti (kuigi Saharov on sümpaatne mängija) + 90+2 värav aga edaspidi püüan kohal olla
Ma loodan, et nad tulevad pigem kapist välja. Ma usun, et Karupoegadel on rohkelt kaasamõtlejaid, kuid nad ei julge kapist välja tulla ning teevad näo, et toetavad nt. Levadiat
Vaprad Karupojad olid oma ilusate lippude ,sallide ja trummiga üleeile Tallinnas väga atraktiivsed. Praegu on nad igatahes sümboolikaga kindlalt Eesti parim fännigrupp . No ja meeskond tegi teile Tallinnas ka suurepärase kingituse
Aga FCF Viies Sektor tuleb varsti teile järele.
Kommentaar