320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fc Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

billy_t on väga normaalne, laenas raha isegi, et peolt koju saaks. kunagi loodan tagasi teha igastahes pluss punktid minu poolt isegi!
    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
      billy_t on väga normaalne, laenas raha isegi, et peolt koju saaks. kunagi loodan tagasi teha igastahes pluss punktid minu poolt isegi!
      tundub, et billy on tõesti täitsa tore levadia tädi
      FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
        Teadsin, et pean siia tagasi tulema ning selgitama.

Võrreldes teiste Levadia fännidega tunduvad Alarikh ning Billy_t olema rohkem ehk normaalsemad, ei taha kohe kakelda jne...
        Anna andeks, aga kui teie ainukene kriteerium on Eesti keele valdamine ja tahtmine suhelda teiega..... Jah, teil on täiesti ok inimesed kellega oli mõnus tuttavaks saada ja suhelda ning neid näen ja nendega ajan juttu väga hea meelga ka tulevikus. Aga aastalõputurniir oli väga heaks näideks kui palju sitta on teie sektoris keda sallitakse ainult sest nad on eestlased või sest neid lihtsalt kardetakse... nagu nüüd on näha isegi teie omad kardavad!

Ära kohe solvu - see ei ole suunatud sinu vastu, aga juba ajab oksele kuidas teatud teie "fännid" ütlevad näkku ühte, sektoris karjuvad teist ja täispeaga või interneti foorumis kolmandat ning nende keel muutub aina rõvedamaks.

Hea õppetükk mulle... järgmine kord minagi räägin mõndade tegijatega teistmoodi.

Kommentaar

Ei solvu ma midagi...
          slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
            Teadsin, et pean siia tagasi tulema ning selgitama.

Võrreldes teiste Levadia fännidega tunduvad Alarikh ning Billy_t olema rohkem ehk normaalsemad, ei taha kohe kakelda jne...
            Ma ei taha kohe kakelda, aga ikkagi ei räägi väga ilusti eesti keelt, aga OLEN Normaalne
            FCLT.EU
            ----------------------------------------------------------------------
            Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™

Kommentaar

Algselt postitas North Vaata postitust
              Ma ei taha kohe kakelda, aga ikkagi ei räägi väga ilusti eesti keelt, aga OLEN Normaalne
              kohe ei taha aga hiljem tahad ?okei okei aga mul tekkis küsimus, et kas sa ka aastalõputurniiril olid?Et oli üks tüüp teie seltskonnast veel peale Alarikh-i kellega sai väga normaalselt suheldud, et kas on võimalus, et see olid sina?
              FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                kohe ei taha aga hiljem tahad ?okei okei aga mul tekkis küsimus, et kas sa ka aastalõputurniiril olid?Et oli üks tüüp teie seltskonnast veel peale Alarikh-i kellega sai väga normaalselt suheldud, et kas on võimalus, et see olid sina?
                Võib olla, ma ei tea, olin seal aastalõputurniiril... Ei arva et ma palju seal rääkisin üldse
                FCLT.EU
                ----------------------------------------------------------------------
                Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™

Kommentaar

Algselt postitas North Vaata postitust
                  Võib olla, ma ei tea, olin seal aastalõputurniiril... Ei arva et ma palju seal rääkisin üldse
                  mmm okei
                  FC Flora

Kommentaar

Elx, HaTe:

Teie vene keele oskus vist ei luba eriti aru saada mis oli www.tiblad.com saidi esialgne mõte (kusjuures sellest juba oli juttu) ja seda et see sisu on muutunud. Mis ei välista seda et forum.tiblad.com käivad mehed kes ükskõik mis on nende vaated toetavad ka Levadiat ning on meie head sõbrad. Point on selles, et meil on suva mis on selle inimese kes on meie sektoris maailmavaade seni kui see ei sega meid. Ja üksikud negatiivsed juhtumid meie sektoris seotud alkoholi tarbimisega või erinevate poliitiliste ning maailmavaadetega jäid üksikuteks. Lihtne.

Kui antud juhul räägime rassismist, siis meie parempoolsed toetajad ei ole kunagi sõimanud näiteks Floras mänvigaid Eestlasi nende rahvuse pärast. Samas meie rühmitus sündis olukorras kui tribüünidelt oli tihti kuulda igasuguseid asju venelastest mängijate kohta. Seega "keerulised" suhted FCF toetajatega ei ole meie süü.

Muidu varsti saab valmis teine koht internetis mis on pühendatud ainult Levadiale ja klubiga seotud jalgpallile ja fänlusele.

Kommentaar

Algselt postitas Alarikh Vaata postitust
                      Seega "keerulised" suhted FCF toetajatega ei ole meie süü.
                      Ma ei näegi, et mingid jubedalt keerulised suhted oleksid üldse. Minuarust võib väga vabalt tõmmata Levadia vs Flora fännide vastasseisu ja Shotimaal Rangers vs Celtic fännide vastasseisu vahele paralleeli.

Rangers on seal traditsiooniliselt protestantide meeskond ja Celtic katoliiklaste oma. Meil siin Eestis pole usulisi lahkarvamusi, kuid kindlasti on mingi vastasseis rahvuslikul pinnal. Levadia on traditsiooniliselt selline nö "venelaste klubi" ja Flora siis eestlaste oma. Seda eriti algselt, 2000-ndate alguses.

Muidugi on need piirid ajapikku ähmastunud, täpselt nagu ka Rangers vs Celtic omas, kuid see traditsiooniline vastasseis oli, on ja jääb. Mõni võib küsida, et aga miks siis Levadia, miks mitte näiteks traditsiooniliselt paduvenelaste klubi JK Trans? Jällegi võib tõmmata paralleeli Shotimaal valitsevaga, kus tiitli jagavad alati kaks meeskonda: Celtic ja Rangers. Samuti ka siin, lisaks muudele teguritele, on Levadia alati peamine rivaal tiitliheitluses.

See muu sinu jutt tundub mulle lihtsalt silmakirjaliku lobana.
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Alarikh Vaata postitust
                        Kui antud juhul räägime rassismist, siis meie parempoolsed toetajad ei ole kunagi sõimanud näiteks Floras mänvigaid Eestlasi nende rahvuse pärast.
                        Kuidas need parempoolsed toetajad Eestlasi üldse nende rahvuse pärast mõnitada saaks?

Kommentaar

Nahkpeal On õigus.Kuuled Alarkih. Teie klubi poolehoidjate agressiivsus pole ainult tuntud FcF poolehoidjate vastu vaid ka Nõmme kalju või ükskõik mis muu klubi poolehoidjate vastu kus Eesti keelt jagub rohkem kui vene. Ikkagi tekib mul üks küsimus alarkihile. Teie endi klubi toetajad tulevad räägivad,et nad on Wp toetajad jne.Osadel isegi Eesti lipud õlgade peale pandud.(ise suhtlesin nendega) Aga siis läheb mööda vähem kui mõned nädalad kui vaatan tv3 uudistest,et üks levadia poolehoidja on kohtus pronksöö märatsemise asjus. mis kuradi nali see on? pildid,videod olemas kuidas teie eni poolehoidja karjub Russiijaa,lõhub,märatseb mis siin toimub,te süüdistate FCF paremat tiiba et meie segame Poliitika jalgpalli sisse,kui siiani olen mina arusaanud,et ainukesed kes poliitilisi vaateid jalgpallile lisavad on teie endi toetajad!
                          sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

Algselt postitas HaTe Vaata postitust
                            teie eni poolehoidja karjub Russiijaa,lõhub,märatseb mis siin toimub,te süüdistate FCF paremat tiiba et meie segame Poliitika jalgpalli sisse,kui siiani olen mina arusaanud,et ainukesed kes poliitilisi vaateid jalgpallile lisavad on teie endi toetajad!
                            Uuri rohkem kohtu otsuse kohta ja terminidest nagu süütuse presumptsioon ning õigusriik. Ja kui sa usaldad vaid meie mediat siis vaata mida kirjutati teie klubi fännide kohta eelmisel hooajal ja kelle klubi oli sunnitud isegi ametlikult vabandama oma fännide käitumise eest.

Muidu, süüdistades kedagi meist Rossija karjumises jne... üllatus-üllatus vaata seda.

Sinu loogika järgi selline materjal, kommentaarid ja tõenäoline põlglik sarkasm paljude inimeste suhtes keda seal näidatakse ei saa olla võimalik sellel saidil.

Mina ei süüdistanudki teid et teie tiivad segasid poliitika jalgpalli sisse. Mul on jumala suva mis poliitilised vaated on inimesel kui ta in inimesena ok. Ma tuletasin teile meelde mida teatud teie jobud karjusid vene rahvusest palluritele ja kuidas teised kas toetasid seda või muigasid. Kas sellest on NII raske aru saada? Miski pärast ma seni ei ole saanud mõistlikku seletuse selle kohta.. mitte ühtegi! Kõik kirjutavad meie WPs, rassismist, tiblad.com'ist... järgmine samm on vist meie "valed" töökohad, hobbid, muusikaeelistused ja lemmikud arvutimängud.

Mõned tiivade esitlused tribüünidel küll jätsid muljet et neil on KÕIK on lubatud staadionil (eelmainitud asjad mis nad karjusid, lippude-särkide põletamine jne) aga väljas te oletu nagu süütud hippid kes veel räägivad Levadia fännide agressiivsusest.

Aga tänks et vähemalt vastasid mu küsimustele Flora foorumis.

Luban et mu jaoks see teema on kinni... vähemalt siin.

Cheers.

Kommentaar

Algselt postitas HaTe Vaata postitust
                              te süüdistate FCF paremat tiiba et meie segame Poliitika jalgpalli sisse,kui siiani olen mina arusaanud,et ainukesed kes poliitilisi vaateid jalgpallile lisavad on teie endi toetajad!
                              Oled kindel?

Kommentaar

Natuke teemast mööda, aga vaadates eelmisel postitusel Flora fännide kohal rippuvat reklaami ja käesolevas postituses olevat pilti, siis vöib öelda vaid, et - irooniline, kas te ei leia?

Kommentaar

Working...
                                X