Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fc Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
    Natuke teemast mööda, aga vaadates eelmisel postitusel Flora fännide kohal rippuvat reklaami ja käesolevas postituses olevat pilti, siis vöib öelda vaid, et - irooniline, kas te ei leia?
    Haha, meie jalgpalli TEGELIK omanik on nüüd jah, teada... EuroPark
    Hea on et vähemalt mitte Ühisteeenused.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
      Oled kindel?
      Jah seni kuni sa ei suuda vastupidist tõestada enda pildi mõttega?
      sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

http://www.adl.org/hate_symbols/racist_odin_rune.asp

Kommentaar

Keelame jah kõik ära. Lisaks Germaani ja Skandinaavia usundi ja mütoloogia sümbolitele on väga vaenulik ka kristluse sümbol rist. Pole ühtki sümbolit, mille nimel inimkond rohkem verd valanud on - kõik keelata. Hakake kasutama ühevärvilisi plagusid (no nagu Liibüa lipp), siis ehk on kõik poliitkorrektne.
          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Keelamisest pole mina midagi rääkinud. Mina väidan, et HaTe öeldud lause, et ainult Levadia fännid toovad poliitikat staadionile, on bullshit.

Kommentaar

Minu meelest on kogu see teema mõttetu haava katki kratsimine jälle, kas tõesti pean uskuma hakkama ühte artiklit, kus kirjutati sellest, et ka Eesti ei jää jalgpalliga seotud vägivallast puutumata. Ma ei saa aru, milleks see kemplemine :S. See, mida staadionil emotsioonide meelevallas öeldakse vastasfännide leerile, peab sinna ka jääma, mitte võtma mingeid idiootseid seisukohti, et nüüd lähme anname vastasleerile pasunasse selle eest, mis mängu ajal meile karjuti või meile foorumis öeldi. Ausalt, kui sellised asjad juhtuma hakkavad, ei soovi mina küll enam jalgpallifänn olla :S

Kommentaar

Luukerelipust paremale jääva lipu üleval vasakus nurgas on üks märk...

Kommentaar

Algselt postitas shefield
                  Miks sind häirivad ruunikirjad mis on vanad juba mitu tuhat aastat?

Symbol Type

General Racist Symbol
                  Neo-Nazi Symbol
                  Aga eks igaüks näeb seal seda, mida ta näha tahab

Kommentaar

Ise ka ma ei teadnud, mida see märk seal tähendab, aga nüüd siis tean.
                    Kahju...

Kommentaar

Ega kes tahab seda näha kui natsi sümbolina, palun väga, aga

"even though the symbols did not originally have such meaning and are often used by nonracists today,"

Kommentaar

Shermann Vaatan et su silmaring ei ulatu just kõige kaugemale. Loed võibolla lähemalt sellelt leheküljelt ja saad natuke ka aimu juurde.Niiet palun Õpi ennem kui tuled välja näitama kui loll sa oled.Enda ninaalla nägemine ei tasu tänapäeval väga ära.
                        sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

Ljevadijalased olid ikka ka Flora-Levadia mängul kohal? Niisama huvitab et kas Levadia Crew'il (vms) on püsivust, et ka teist hooaega järjest meeskonda toetada.

Kommentaar

Algselt postitas greystone Vaata postitust
                            Ljevadijalased olid ikka ka Flora-Levadia mängul kohal? Niisama huvitab et kas Levadia Crew'il (vms) on püsivust, et ka teist hooaega järjest meeskonda toetada.
                            Levadia fännid olid küll Flora-Levadia mängul kohal.
                            FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas greystone Vaata postitust
                              Maga ennast kaineks, pseudo-Manc. Kus ise olid mängu ajal? Nutsid kodus et kuskil Suurbritaanias Manc'ud said Sousers'ide käest peksa?

Kommentaar

sul on ikka kõik korras? Mis minu postituses nüüd valesti oli, kas häiris sõna "ljevadialased" or milles asi? Mind lihtsalt huvitas, et kas alles ühe hooaja eksisteerinud fännklubi on ka tegutsemisaldis sel hooajal. Päris lahe vend oled igatahes..kohe mingit täiesti mitte teemasse puutuvat ManU juttu sokkima ka veel

Kommentaar

Working...
                                X