Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Natuke teemast mööda, aga vaadates eelmisel postitusel Flora fännide kohal rippuvat reklaami ja käesolevas postituses olevat pilti, siis vöib öelda vaid, et - irooniline, kas te ei leia?
Haha, meie jalgpalli TEGELIK omanik on nüüd jah, teada... EuroPark
Hea on et vähemalt mitte Ühisteeenused.
Jah seni kuni sa ei suuda vastupidist tõestada enda pildi mõttega?
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Keelame jah kõik ära. Lisaks Germaani ja Skandinaavia usundi ja mütoloogia sümbolitele on väga vaenulik ka kristluse sümbol rist. Pole ühtki sümbolit, mille nimel inimkond rohkem verd valanud on - kõik keelata. Hakake kasutama ühevärvilisi plagusid (no nagu Liibüa lipp), siis ehk on kõik poliitkorrektne.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Minu meelest on kogu see teema mõttetu haava katki kratsimine jälle, kas tõesti pean uskuma hakkama ühte artiklit, kus kirjutati sellest, et ka Eesti ei jää jalgpalliga seotud vägivallast puutumata. Ma ei saa aru, milleks see kemplemine :S. See, mida staadionil emotsioonide meelevallas öeldakse vastasfännide leerile, peab sinna ka jääma, mitte võtma mingeid idiootseid seisukohti, et nüüd lähme anname vastasleerile pasunasse selle eest, mis mängu ajal meile karjuti või meile foorumis öeldi. Ausalt, kui sellised asjad juhtuma hakkavad, ei soovi mina küll enam jalgpallifänn olla :S
Shermann Vaatan et su silmaring ei ulatu just kõige kaugemale. Loed võibolla lähemalt sellelt leheküljelt ja saad natuke ka aimu juurde.Niiet palun Õpi ennem kui tuled välja näitama kui loll sa oled.Enda ninaalla nägemine ei tasu tänapäeval väga ära.
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Ljevadijalased olid ikka ka Flora-Levadia mängul kohal? Niisama huvitab et kas Levadia Crew'il (vms) on püsivust, et ka teist hooaega järjest meeskonda toetada.
Ljevadijalased olid ikka ka Flora-Levadia mängul kohal? Niisama huvitab et kas Levadia Crew'il (vms) on püsivust, et ka teist hooaega järjest meeskonda toetada.
Levadia fännid olid küll Flora-Levadia mängul kohal.
Maga ennast kaineks, pseudo-Manc. Kus ise olid mängu ajal? Nutsid kodus et kuskil Suurbritaanias Manc'ud said Sousers'ide käest peksa?
sul on ikka kõik korras? Mis minu postituses nüüd valesti oli, kas häiris sõna "ljevadialased" or milles asi? Mind lihtsalt huvitas, et kas alles ühe hooaja eksisteerinud fännklubi on ka tegutsemisaldis sel hooajal. Päris lahe vend oled igatahes..kohe mingit täiesti mitte teemasse puutuvat ManU juttu sokkima ka veel
Kommentaar