Algselt postitas ballack
"Paarkümmend Cardiff City fänni laulsid Oh Engurland is Full of Shit, ja karjusid feck off back to your country, you English scum, järelikult kõik Waleslased on jobud ja eriti Cardiff City toetajad"
"Üks FCF fänn ütles mulle et ma olen tibla sest ... midaiganes, järelikult kõik Eestased on jobud"
See on sinu loogika(puudumine). Sa oled vist eile sündinud ja ei tea it igas rahvamassis alati leidub inimesi kes on seal ainult trouble'i pärast. I mean, vaata oma sõpru FCFis, neid särkepõletajaid või marurahvuslasi jne. Naljakas on see et 99% "tõelise" Euroopa klubide ametlikutest fännirühmidest oleks juba ammu kinga andnud toetajatele nadu mõned teie skinnid, ja teised. Teie aga ise kardate omadele öelda "ole vait" kui nad karjuvad midagi mis on otsene provokatsioon. Olen seda ise ka näinud kui paar korda vaatasin teie mänge peaaegu koos teiega. Kahju et su sõbrale ei vedanud, aga mis teha, juhtub et sattus valel ajal valesse kohta ja mingi jobu Levadia salliga ütles talle midagi. Lisan ka seda et mõned Levadia sallidega tegijad keda me ise nimetame "ebaadekvaatseteks" ei käi enam mängudel sest nendega ajati juttu ja öeldi et nad ei ole welcome. Me ise oskame lahendada oma probleeme ja ei karda sellest omavahel rääkida.
Lihtne küsimus: mis klubi fännid hakkasid esimesena AVALIKULT solvata mängijäid nende rahvuse pärast samal ajal kui teised sama klubi fännid keda oli palju rohkem kas vaikisid või käitusid nagu mitte midagi ei olnud kuulda? Ma ei räägi naljadest, vaid otsestest solvangutest?
Bugger off oma postitustega Levadia vastu. Ma ilusasti leidsin ühist keelt FCFidega kellel on mõistust ja elukogemust, aga sina oled tavaline lollike kelle maailm on must-valge.
Kommentaar