Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccernet.ee fänniturniir 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

t2nud Florakatele mulgi pudru eest, loodan et see oli ikka s6bralikult m6eldud
    Viljandi Tulevik on meie endi kätes!

Kommentaar

Algselt postitas toonetikas Vaata postitust
      t2nud Florakatele mulgi pudru eest, loodan et see oli ikka s6bralikult m6eldud
      Muidugi sõbralikult
      FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
        Muidugi sõbralikult
        See oli väga lahe teist !!

Kommentaar

Mina tänaks korraldajaid, osalejaid, viisakamaid ja häälekamaid pealtvaatajaid. Üritus oli meeldiv ja kops oli koos. Viljandi fännidele ja neidudele suur kummardus ka minu poolt. Jalgpallihaigla nr.20 tulevikulootusele samuti. Väga võimas oli sisselöödud pennal.
          Kohtume kõigiga juba järgmisel nädalavahetusel, kui mitte varem.
          Aitäh!
          sigpic
          It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

Jalgpallihaigla nr.20 oli tõesti väga tubli,väike tuleviku lootus aga jah ei saa mainimata jätta kuidas Sillamäe fänn/mängija ta sõna otseses mõttes üleõla viskas.

Kommentaar

Algselt postitas Katzuu Vaata postitust
              Ma olin koguaeg Kuressaare poolt !! väga sümpaatsed tüübid :P !
              Oi, me täname, Katzuu .

Kommentaar

Algselt postitas Katzuu Vaata postitust
                Ma tegin,kuigi enamus on Tuleviku omadest aga veitsake on ka teist rahvast,niii ruttu kui võimalik panen lingi siia
                jaaa tee seda! ootan pilte pilte pilte! soccernet lubas ju suure suuga et on koha fotograafid ja tuleb palju pilte. siiamaani on üleval mingi 24 tükki ja need enam vähem ainult nende mängust. pöh

Kommentaar

Ka Tammeka fännide poolt kiidusõnad korraldajate suunas ja jääb yle loota,et see turniir saab traditsioonix. Eraldi äitäh nendele Tuleviku fänniddele,kes meid mängus Paidega kõvasti ergutasid. Meeldis see, et enamus ajast valitses kõikide fänniryhmituste vahel ikka sõbralik õhkkond. Kuigi me alagrupist edasi ei saanud jäime kõigega väga rahule. Eesmärgix ju oligi, et peaasi,et lõbus on.

Kommentaar

Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
                    Loodan, et me Viljandiga ka ikka sõbraks jäime
                    Üldiselt olen rahul turniiriga ja korraldusega, aga enda poolt tahaks öelda seda, et loodetavasti Kure mängija, kahjuks nime ei tea, suudab mu vabanduse vastu võtta. Oli kahetsusväärne, et ma sind mängu ajal tõukasin peale mõlemapoolset pisikest togimist ja põrandale kukkumist. Kure meeskond ja fännid on muidu sümpaatsed mulle alati olnud ning läbisaamine teiega on olnud alati hea.
                    Korralduse koha pealt jah seda, et tüdrukute peale võiks rohkem mõelda. Toonetikase poolt toodud riietusruumi näide on üks, mida oleks saanud varasemalt paremini ära korraldada.
                    Jäime küll viimaseks, aga üldkokkuvõttes oli tore õhtu.

Kommentaar

Algselt postitas paidekas Vaata postitust
                      jaaa tee seda! ootan pilte pilte pilte! soccernet lubas ju suure suuga et on koha fotograafid ja tuleb palju pilte. siiamaani on üleval mingi 24 tükki ja need enam vähem ainult nende mängust. pöh

Pildid mida Katzuu tegi on minu kaameras. Panen pildid hiljemalt täna või homme netti. Loodetavasti täna. Ja siis panen siia lingi.

Küsimus Soccernetile veel selline, et millal intervjuud fännidega üles pannakse?

Kommentaar

Algselt postitas kindral Vaata postitust
                        Üldiselt olen rahul turniiriga ja korraldusega, aga enda poolt tahaks öelda seda, et loodetavasti Kure mängija, kahjuks nime ei tea, suudab mu vabanduse vastu võtta. Oli kahetsusväärne, et ma sind mängu ajal tõukasin peale mõlemapoolset pisikest togimist ja põrandale kukkumist. Kure meeskond ja fännid on muidu sümpaatsed mulle alati olnud ning läbisaamine teiega on olnud alati hea.
                        Korralduse koha pealt jah seda, et tüdrukute peale võiks rohkem mõelda. Toonetikase poolt toodud riietusruumi näide on üks, mida oleks saanud varasemalt paremini ära korraldada.
                        Jäime küll viimaseks, aga üldkokkuvõttes oli tore õhtu.
                        unustatud ammu
                        Algselt postitas JT8055
                        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Peilisin v2lja, et intervjuud avaldatakse jaanuari-veebruari jooksul, yks per n2dal, ja kuna oli 10 tiimi ja intekat, siis ei v6i teada, millal mis grupi oma ilmub. K6iki on kindlasti tore lugeda
                          Viljandi Tulevik on meie endi kätes!

Kommentaar

Kui keegi leidis/leiab pruuni,karvase läkiläki hallist siis on see minu

Kommentaar

Miko ongi Tarmo Neemelo!
                              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Pilditegijaid ikka oli, aga pilte kuidagi vähe üleval...

Kommentaar

Working...
                                X