Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Meie nagu ei mänginudki, kui seda galeriid vaadata! Ma tean küll, et me viimaseks jäime (no Levadia ei saanud ka ühtki punkti, kuid lõid rohkem väravaid) aga seal oligi ju osavõtt tähtsam kui võit...
Meie nagu ei mänginudki, kui seda galeriid vaadata! Ma tean küll, et me viimaseks jäime (no Levadia ei saanud ka ühtki punkti, kuid lõid rohkem väravaid) aga seal oligi ju osavõtt tähtsam kui võit...
Meid pole selles galeriis ka..
FCLT.EU ---------------------------------------------------------------------- Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Võistkonna või siis fännid kellega intekad tehti tulevad inteka juurde kindlasti.
Portaali galeriis pole kunagi mängust 500 pilti olnd ja ei tule ka kunagi. Hendrik paneb ka nn mitte lõigatud pildid ülesse ja siis näete kogu tema kraami.
Ps! Sillamäe fännid olid päris sõbralikud ja sümpaatsed.. ma usun, et nende hulgas küll mingeid agressiivseid tüüpe polnud, kes Floraga kaklema läksid mõni aeg tagasi?
Ps! Sillamäe fännid olid päris sõbralikud ja sümpaatsed.. ma usun, et nende hulgas küll mingeid agressiivseid tüüpe polnud, kes Floraga kaklema läksid mõni aeg tagasi?
Heheehehhee
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar