Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Võin ka olla meesmetsast ikkagi eestlane ja mets kuulub eestlase hingemaastiku minge metsa, päriselt ka, hetkel seal nii, et keerad pilgu ühele poole - maagiline vaade, keerad pilgu teisele poole - maagiline vaade ja kui veel päike ka paistab, siis on superluks
Võin ka olla meesmetsast ikkagi eestlane ja mets kuulub eestlase hingemaastiku minge metsa, päriselt ka, hetkel seal nii, et keerad pilgu ühele poole - maagiline vaade, keerad pilgu teisele poole - maagiline vaade ja kui veel päike ka paistab, siis on superluks
Õige jutt. Sain täna üle paarikümne aasta isegi suusad alla ja oli võimas küll. Esialgu nagu ei püsinud jalul aga lõpuks juba sai lennatud nagu vana mees.
Laupäeval jälle!
Kas säärane huumorisoon (muudest vaimsetest karakteristikutest rääkimata) on Flora fänniks olemise eeldus või tagajärg?
Kõik inimesed on erinevad. Ühtedele meeldivad teravad naljad, teistele pehmed naljad, kolmandatele muud sorti naljad jne. Kui sulle ei meeldi siis on muidugi sinust kahju kuna seda vähem lõbusat sa siin maailmas leiad ja seda kergemini tulevad peale stress ja muud lojused. Vaata maailma rohkem erinevate nurkade alt ja maailm on palju lillelisem ja lõbusam
Nagu on kõik inimesed erinevad nii on ka Flora fännid erinevad ja seega ka nende naljad. EDIT: et valesti ei mõistetaks siis kirjutan täpsemalt, et erinevatel Flora fännidel on erinevad naljad. Varem öeldut võib mõni muidu tõlgendada, et Flora fännidel on ühesugused naljad (lausestuse pärast siis).
Sellist laulu minna kuhugi mängule laulma on küll häbiväärne, mis jalgpalli puutub see Eesti ajalugu? Kui te nii kõvad mehed olge, siis minge laulge Eesti koondise mängude ajal ka neid laule ja Narvas võite tänaval neid laule laulda.
lol, narvas tänaval võin vabalt laulda seda kõike, keda ma kartma peaks?
ja kui Eesti peaks venemaaga mängima, siis laulan täiest kõrist seda kõike
mulle küll hakkab tunduma, et need, kes siin postitavad, on kõvasti rohkem jobud, kui Flora fännid.
Kõik armastavad millegipärast asju piltidega illustreerida. No nagu väikesed lapsed, kes kirjutada ei oska ja püüavad selle asemel värviliste piltide abil oma juttu selgitada.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kõik armastavad millegipärast asju piltidega illustreerida. No nagu väikesed lapsed, kes kirjutada ei oska ja püüavad selle asemel värviliste piltide abil oma juttu selgitada.
Üks pilt ütleb rohkem kui 1000 sõna
Sorry Eleri, olen tõesti jobu
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar