Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Flora fännide laimamise teema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Poisid, poisid, teema kisub liiga gayks kätte ära...
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
      Poisid, poisid, teema kisub liiga gayks kätte ära...
      ongi noh, laseks ikka vanas vaimus edasi
      Jalgpall

Kommentaar

Kumma poolt olid?
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

M.Eller....Provokaator oled
          ja
          Jasperile nii palju, et ma lootsin ikka, et nad ära lepivad lõpuks
          Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Laimata seekord ei taha
            Lugesid just soccernet.ee st lugu Kunni ja kes-iganes-paremast-tiivast-vennaga.
            Tubli Kunn, julged vähemalt välja öelda mis mõtled ja arvad. Pean just silmas seda kus mainid Pohlaku ja Rüütli vahelist hõõrumist. Kahjuks ei taha sinuga nõustuda selles osas, et Rüütli varsti kinga saab.
            Samuti tundus Parema Tiiva sell asjaliku jutuga. Ma küll ei tea mis nime ta foorumis kasutab, aga küllap on tegu Nahkpeaga. Minu jaoks on ta sellest pundist kõige arukam.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Samuti tundus Parema Tiiva sell asjaliku jutuga. Ma küll ei tea mis nime ta foorumis kasutab, aga küllap on tegu Nahkpeaga. Minu jaoks on ta sellest pundist kõige arukam.
              Ei ole mina.
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                Ei ole mina.

No tohhoo till ae!!!
                Teie hulgas on siis veel arukaid inimesi !
                Maailmalõpp pole siis küll enam kaugel !
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

No tohhoo till ae!!!
                  Teie hulgas on siis veel arukaid inimesi !
                  Maailmalõpp pole siis küll enam kaugel !
                  Kurb on jah teie müüti "madalalaubalistest-põhikooliharidusega natsidest" murda.

Kommentaar

Nüüd ma poen natuke teie ees
                    Min isiklikult pole küll teid madalaubaliseks pidanud. Lihtsalt teie maailmavaated on liiga radikaalselt parempoolsed. Poleks teie nii radikaalsed, siis ehk isegi meeldiksite mulle.

Kommentaar

Nüüd ma poen natuke teie ees
                      Min isiklikult pole küll teid madalaubaliseks pidanud. Lihtsalt teie maailmavaated on liiga radikaalselt parempoolsed. Poleks teie nii radikaalsed, siis ehk isegi meeldiksite mulle.
                      No vaata, siin olen ma nagu iga teine jalgpallifänn. See, millised on mu tõekspidamised ja ideoloogiline maailmavaade on siinkohal täiesti sekundaarsed. Ma olen täiesti tavaline jalgpallifänn.

Kommentaar

Laimata seekord ei taha
                        Lugesid just soccernet.ee st lugu Kunni ja kes-iganes-paremast-tiivast-vennaga.
                        Tubli Kunn, julged vähemalt välja öelda mis mõtled ja arvad. Pean just silmas seda kus mainid Pohlaku ja Rüütli vahelist hõõrumist. Kahjuks ei taha sinuga nõustuda selles osas, et Rüütli varsti kinga saab.
                        Ma võin küll eksida, aga minu teada peaks tegemist olema foorumi HaTega, aga tuleb tunnistada tõesti, et väga viisakas ning arukas intervjuu!

Kommentaar

Tegemist on minuga.
                          sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

Algselt postitas HaTe Vaata postitust
                            Tegemist on minuga.

Kiidan, sa polegi nii lootusetu

Kommentaar

Mis sel Hitleril Eesti rahvuslusega muidu pistmist on, parem tiib?

Kommentaar

Näe, etskae, kas taas järjekordne vastsündinu pani enda lapsearuga + ja - otsad kokku, sai särakat ja hakkab nüüd oma kärssanud küünealustega lödinäpukeste abil vanas ja ära leierdatud teemas tolmu üles keerutama...!? Parem mitte.
                                Kui sa piisavalt vana ja arukas inimene pole, et sellest iseseisvalt aru saada, siis soovitan sulle, et parem eemaldu rahulikult klaviatuuri tagant, hinga erutuse piiramiseks sügavalt sisse ja välja ja las emme teeb sulle suhkruvett või midagi...
                                Ja ära üldse hakka parem targutama, mismoodi, kurat võtaks, Hitler kuskile teemasse siin sinu arust puutub? Kui sul igav on, siis mine otsi oma natsitonte kuskilt mujalt.

Päikest ja jõudu.
                                Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Working...
                                X