Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Laimata seekord ei taha
Lugesid just soccernet.ee st lugu Kunni ja kes-iganes-paremast-tiivast-vennaga.
Tubli Kunn, julged vähemalt välja öelda mis mõtled ja arvad. Pean just silmas seda kus mainid Pohlaku ja Rüütli vahelist hõõrumist. Kahjuks ei taha sinuga nõustuda selles osas, et Rüütli varsti kinga saab.
Samuti tundus Parema Tiiva sell asjaliku jutuga. Ma küll ei tea mis nime ta foorumis kasutab, aga küllap on tegu Nahkpeaga. Minu jaoks on ta sellest pundist kõige arukam.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Samuti tundus Parema Tiiva sell asjaliku jutuga. Ma küll ei tea mis nime ta foorumis kasutab, aga küllap on tegu Nahkpeaga. Minu jaoks on ta sellest pundist kõige arukam.
Ei ole mina.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Nüüd ma poen natuke teie ees
Min isiklikult pole küll teid madalaubaliseks pidanud. Lihtsalt teie maailmavaated on liiga radikaalselt parempoolsed. Poleks teie nii radikaalsed, siis ehk isegi meeldiksite mulle.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Nüüd ma poen natuke teie ees
Min isiklikult pole küll teid madalaubaliseks pidanud. Lihtsalt teie maailmavaated on liiga radikaalselt parempoolsed. Poleks teie nii radikaalsed, siis ehk isegi meeldiksite mulle.
No vaata, siin olen ma nagu iga teine jalgpallifänn. See, millised on mu tõekspidamised ja ideoloogiline maailmavaade on siinkohal täiesti sekundaarsed. Ma olen täiesti tavaline jalgpallifänn.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Laimata seekord ei taha
Lugesid just soccernet.ee st lugu Kunni ja kes-iganes-paremast-tiivast-vennaga.
Tubli Kunn, julged vähemalt välja öelda mis mõtled ja arvad. Pean just silmas seda kus mainid Pohlaku ja Rüütli vahelist hõõrumist. Kahjuks ei taha sinuga nõustuda selles osas, et Rüütli varsti kinga saab.
Ma võin küll eksida, aga minu teada peaks tegemist olema foorumi HaTega, aga tuleb tunnistada tõesti, et väga viisakas ning arukas intervjuu!
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Näe, etskae, kas taas järjekordne vastsündinu pani enda lapsearuga + ja - otsad kokku, sai särakat ja hakkab nüüd oma kärssanud küünealustega lödinäpukeste abil vanas ja ära leierdatud teemas tolmu üles keerutama...!? Parem mitte.
Kui sa piisavalt vana ja arukas inimene pole, et sellest iseseisvalt aru saada, siis soovitan sulle, et parem eemaldu rahulikult klaviatuuri tagant, hinga erutuse piiramiseks sügavalt sisse ja välja ja las emme teeb sulle suhkruvett või midagi...
Ja ära üldse hakka parem targutama, mismoodi, kurat võtaks, Hitler kuskile teemasse siin sinu arust puutub? Kui sul igav on, siis mine otsi oma natsitonte kuskilt mujalt.
Päikest ja jõudu.
Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar