Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Flora fännide laimamise teema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

hmmm keegi vist tundis end puudutatuna

Kommentaar

minu arust kah p2ris aus kysimus...piinlik on selliste f2nnide p2rast

Kommentaar

Algselt postitas Ono Vaata postitust
        Mis sel Hitleril Eesti rahvuslusega muidu pistmist on, parem tiib?
        Eks see on tõsine ja aus küsimus, millele ei olegi võimalik vastata. Pigem on Hitleri näol tegemist maskotiga. Ainult erinevalt Lenini topisest ei ole Hitlerit võimalik muud moodi külastada kui ainult mõtetes ning kodustades tema rahvuslikke ideid. Samamoodi kasutatakse ka Che kujutist ilma tema ideid või põhimõtteid tundmata. See on paratamatus, et inimesed näevad eelkõige enda nina ette ja kaugemal toimuvat tõlgendatakse ikka enda kopitanud toanurgas toimuva järgi.

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
          Nüüd tekkis minul küsimus. Kas keegi on kuskil lehvitanud a`la palgu hitleri pildi v nimega? Või skandeerinud "heil Hitler" vms?
          Et, mis see Hitler siia teemasse üldse puutub?
          +1

ja märgid
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
            Nüüd tekkis minul küsimus. Kas keegi on kuskil lehvitanud a`la palgu hitleri pildi v nimega? Või skandeerinud "heil Hitler" vms?
            Iseenesest ei puutugi. Kuid teatavad hoiakud tulevad selgelt välja ning selleks ei ole vaja lehvitada piltidega ega skandeerida. Pigem näitab see teatavat maailmapildi ulatust ja inimeste sisu.

Kommentaar

Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
              Iseenesest ei puutugi. Kuid teatavad hoiakud tulevad selgelt välja ning selleks ei ole vaja lehvitada piltidega ega skandeerida. Pigem näitab see teatavat maailmapildi ulatust ja inimeste sisu.
              Seega kui mõni rahvuslane on homoseksuaal (ja kindlasti mõni selline leidub), siis võiks tema käest küsida kuidas puutuvad kokku homoseksuaalsus ja rahvuslus?
              Muidugi jah, küsida võib ju kõike.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                Seega kui mõni rahvuslane on homoseksuaal (ja kindlasti mõni selline leidub), siis võiks tema käest küsida kuidas puutuvad kokku homoseksuaalsus ja rahvuslus?
                Muidugi jah, küsida võib ju kõike.
                Kui see on sulle südamelähedane teema, mis sind erutab ja puudutab, siis võib kahtlemata ka sel teemal arutleda. Siiski on inimese mõttemaailm ja võimekus veidi teine teema tema füüsilistest eelistest või puudustest. Üks on siiski kontrollitav ja teine mitte. Kuid ma ei saa öelda, et üks küsimus on teisest olulisem - eriti veel olukorras, kus inimesel on mõni konkreetne teema südamelähedane nagu sinul.

Kommentaar

Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
                  Kui see on sulle südamelähedane teema, mis sind erutab ja puudutab, siis võib kahtlemata ka sel teemal arutleda. Siiski on inimese mõttemaailm ja võimekus veidi teine teema tema füüsilistest eelistest või puudustest. Üks on siiski kontrollitav ja teine mitte. Kuid ma ei saa öelda, et üks küsimus on teisest olulisem - eriti veel olukorras, kus inimesel on mõni konkreetne teema südamelähedane nagu sinul.
                  Ma ütleks, et kui inimene on idioot, siis ei saa ka tema seda kontrollida.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas 818 Vaata postitust
                    Näe, etskae, kas taas järjekordne vastsündinu pani enda lapsearuga + ja - otsad kokku, sai särakat ja hakkab nüüd oma kärssanud küünealustega lödinäpukeste abil vanas ja ära leierdatud teemas tolmu üles keerutama...!? Parem mitte.
                    Kui sa piisavalt vana ja arukas inimene pole, et sellest iseseisvalt aru saada, siis soovitan sulle, et parem eemaldu rahulikult klaviatuuri tagant, hinga erutuse piiramiseks sügavalt sisse ja välja ja las emme teeb sulle suhkruvett või midagi...
                    Ja ära üldse hakka parem targutama, mismoodi, kurat võtaks, Hitler kuskile teemasse siin sinu arust puutub? Kui sul igav on, siis mine otsi oma natsitonte kuskilt mujalt.

Päikest ja jõudu.
                    Mida tahendab 818?

Kommentaar

Ta on selle juba lahti seletanud. Sirvi veidike siin
                      Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Mida tahendab 818?
                        Jumala eest, 818 on siin foorumis kannatlikult seletanud oma poliitilisi eelistusi ja öelnud, et tema ja mõni teine (rõhk sõnal mõni) Flora fänn pooldavad rahvussotsialistlikku maailmavaadet. Mis sinul sellest? Võib-olla on pundis ka mõni konservativ, sotsiaaldemokraat või liberaal - mis teha siis? Ja kui mitte Floras siis mõne teise satsi fännide hulgas. Hakkame nutma?
                        Tunnistan, et sinu ja Vähetuntud vutivaatleja taoliste tüüpide provotseerimist ja vingumist lugedes tekib tahtmine teiesuguste ees põhimõtteliselt kätt loopida ja Sieg Heil hüüda, ehkki ma seda muidu ei tee.

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
                          Kirjutab kasutaja nimega Aadu&Co?!
                          Iga teise pildi peal (facebook) lastakse natsi saluuti ja flora lippudele pannakse mingi haakristi meenutab junn, mis muidugi ei ole kindlasti haakrist, aga miskipärast ei suudeti ise midagi sisukamat ise välja mõelda.
                          Kõigil parema tiiva ajukääbikutel on vajalik panna 88, 12 või mõni muu number ka oma kasutajanime taha ja see on ka juhuslikult valitud.

Kommentaar

Ei saa aru, mida need isehakanud natsikütid, minizuroffid vinguvad, looge mõne klubi toetuseks (kasvõi Lasnamäe Ajax) oma anti-fa, anti-ra või anti-flo fännigrupp ja näidake statal flora nn. natsifännidele koht kätte.
                            Tekitage uus rivaliteet, tooge elevust liigavutti.

Tegelikult kuulub jalgpall kõigile, maailm kubiseb erinevate taustade, maailmavaadetega fännigruppidest. Kõigil on koht päikese all.
                            Häbenema ei peaks mõne fännigrupi maailmavaadet vaid tühje tribüüne.

Uploaded with ImageShack.us

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                              Ma ütleks, et kui inimene on idioot, siis ei saa ka tema seda kontrollida.
                              Ma ei ole siiani kohanud mitte ühtegi inimest, kes tunnistaks, et ta on idioot sõltumata sellest, kas ta on ehitaja, rekkamees või sibi. Haritumatest inimestest ei hakka siinjuures rääkimagi. Igal ühel on õigus oma arvamusele ja erinevalt paljudest teistest, kaasaarvatud siin foorumis sõnavõtjatest, ma tunnustan seda. Ma ei väida, et sinul või Hitlerist öösiti und nägevate inimeste seisukohad oleksid valed. Iga inimese hinnangud on mingitel konkreetsetel põhjustel just sellisena välja kujunenud. Ma ei ole provokatiivne. Kuid ma eeldan, et ennast mitte idioodiks pidav inimene suudaks veidi ka analüüsida teema tagamaad ega lahmi niisama sisutuid hüüdlauseid. Silmaklappidega elamine ning piiratud mõttemaailm ei ilusta mitte ühetgi inimest. Ning veelgi vähem näitab see, et inimene ei ole idioot. Ma loodan, et ka kõige tulisem rahvuslane mõistab, et iga riigi rahvuslus on omanäoline ning selle sisu otseselt vastukäiv teistele rahvuslustele. Vastupidisel juhul kaotab rahvuslik idee oma sisu. Sellest tekib ka konflikt, mida paluti selgitada. Paraku ei suudetud talle seda selgitust pakkuda. Milles see võimetus oma nägemust selgitada ja küsimusele vastust anda seisneb, teavad vaid osalejad.

Kommentaar

Minul tekkis vaid küsimus - kus on ühendatud Hitler ja rahvuslus? Ka sellele pole vastust antud. See, kui rahvuslane arvab, et A. Hitler oli tore onu, ei ühenda veel neid kahte teemat vaid toob esile ka rahvusslase teisi väärtuseid.
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X