Algselt postitas keiter12
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas keiter12 Vaata postitusttõrva 4-0 tabivere
Kommentaar
-
Algselt postitas keiter12 Vaata postitusttõrval praegu korralik sats koos peaks powerit olema kyll aga eks näeb jhpommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustkas olete täiendanud ennast v on lihtsalt mängijad tõsisemalt asjaga tegelema hakanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustoo, päris edev tõesti. Ei saa ainult aru, et miks on IV s ja IV n, aga mitte IV lõ või lõuna ja IV p või põhi.
Kommentaar
-
Algselt postitas sunseek Vaata postitustma muuseas mainin korraks, et uus jalgpalliliidu kodukas on üsna edev:
http://jalgpall-ee.z131.zone.ee/lowl...php?page_id=46Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Blitzkrieg Vaata postitustSelline küsimus Tääksi võiskonnale, et kas homme pesemisvõimalust ka pakute?
vähemalt eelmmine hooaeg kui mina tääksi all mängisin siis sai seal pestaAavasalu
Jk Suure-Jaani Rolling Doors
Kommentaar
-
Algselt postitas jepiii Vaata postitustasi on selles et s-south n-north e-east w-west, inglise keelt oskad ise ma usun
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustüks asi on huvitav: mihkel mikheim on registreeritud kahte meeskonda jalka liidu koduka andmetel, millest 1 on tammeka ja teine rock ja roll? ei tea, kas tegu on näpuveaga või ongi mihkel tagasitee kodumeeskonda leidnud, peale arusaamatusi tammekas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tarz Vaata postitustMihkel ikka Tammeka nimekirjas jalka liit on Mihkli vennaga sassi ajanud. Rock & Rollis peaks olema Vaido Mikheim.pommitaja
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar