320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas keiter12 Vaata postitust
    tõrva 4-0 tabivere
    Väga enese kindel,aga nii peabki
    Olen see kes olen

Kommentaar

tõrva 4-0 tabivere
      Und nägid? Sihuke skoor kindlasti ei jää tabivere poolt mqa mõtlen 0-i ja tõrval ei lasta ka niipalju lüüa ma loodan ag aigalühel oma arvamus pärast selgub kellel õigus

Kommentaar

tõrval praegu korralik sats koos peaks powerit olema kyll aga eks näeb jh

Kommentaar

tõrval praegu korralik sats koos peaks powerit olema kyll aga eks näeb jh
          kas olete täiendanud ennast v on lihtsalt mängijad tõsisemalt asjaga tegelema hakanud?
          pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
            kas olete täiendanud ennast v on lihtsalt mängijad tõsisemalt asjaga tegelema hakanud?
            Eks ta vist eelkõige selle all seda mõtleb, et ta ise on meeskonnas tagasi

Kommentaar

ma muuseas mainin korraks, et uus jalgpalliliidu kodukas on üsna edev:

//

Kommentaar

oo, päris edev tõesti. Ei saa ainult aru, et miks on IV s ja IV n, aga mitte IV lõ või lõuna ja IV p või põhi.

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                  oo, päris edev tõesti. Ei saa ainult aru, et miks on IV s ja IV n, aga mitte IV lõ või lõuna ja IV p või põhi.
                  asi on selles et s-south n-north e-east w-west, inglise keelt oskad ise ma usun

Kommentaar

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
                    ma muuseas mainin korraks, et uus jalgpalliliidu kodukas on üsna edev:

http://jalgpall-ee.z131.zone.ee/lowl...php?page_id=46
                    Jap ja üsna pädev
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Selline küsimus Tääksi võiskonnale, et kas homme pesemisvõimalust ka pakute?

Kommentaar

Algselt postitas Blitzkrieg Vaata postitust
                        Selline küsimus Tääksi võiskonnale, et kas homme pesemisvõimalust ka pakute?
                        tääksi võistkona juures peaks täitsa olemas olema pesemisvõimals...
                        vähemalt eelmmine hooaeg kui mina tääksi all mängisin siis sai seal pesta
                        Aavasalu

Jk Suure-Jaani Rolling Doors

Kommentaar

üks asi on huvitav: mihkel mikheim on registreeritud kahte meeskonda jalka liidu koduka andmetel, millest 1 on tammeka ja teine rock ja roll? ei tea, kas tegu on näpuveaga või ongi mihkel tagasitee kodumeeskonda leidnud, peale arusaamatusi tammekas?
                          pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas jepiii Vaata postitust
                            asi on selles et s-south n-north e-east w-west, inglise keelt oskad ise ma usun
                            Einoh, muidugi sain ma sellest aru, kuid EESTI jalgpalliliidu kodulehel võiks ju olla ikka EESTI keeles. Mõttetu tähenärimine aga noh, hakkas silma noh

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                              üks asi on huvitav: mihkel mikheim on registreeritud kahte meeskonda jalka liidu koduka andmetel, millest 1 on tammeka ja teine rock ja roll? ei tea, kas tegu on näpuveaga või ongi mihkel tagasitee kodumeeskonda leidnud, peale arusaamatusi tammekas?
                              Mihkel ikka Tammeka nimekirjas jalka liit on Mihkli vennaga sassi ajanud. Rock & Rollis peaks olema Vaido Mikheim.

Kommentaar

Algselt postitas Tarz Vaata postitust
                                Mihkel ikka Tammeka nimekirjas jalka liit on Mihkli vennaga sassi ajanud. Rock & Rollis peaks olema Vaido Mikheim.
                                selge, eks nad siis ise klaarivad neid asju.
                                pommitaja

Kommentaar

Working...
                                X