Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Und nägid? Sihuke skoor kindlasti ei jää tabivere poolt mqa mõtlen 0-i ja tõrval ei lasta ka niipalju lüüa ma loodan ag aigalühel oma arvamus pärast selgub kellel õigus
üks asi on huvitav: mihkel mikheim on registreeritud kahte meeskonda jalka liidu koduka andmetel, millest 1 on tammeka ja teine rock ja roll? ei tea, kas tegu on näpuveaga või ongi mihkel tagasitee kodumeeskonda leidnud, peale arusaamatusi tammekas?
asi on selles et s-south n-north e-east w-west, inglise keelt oskad ise ma usun
Einoh, muidugi sain ma sellest aru, kuid EESTI jalgpalliliidu kodulehel võiks ju olla ikka EESTI keeles. Mõttetu tähenärimine aga noh, hakkas silma noh
üks asi on huvitav: mihkel mikheim on registreeritud kahte meeskonda jalka liidu koduka andmetel, millest 1 on tammeka ja teine rock ja roll? ei tea, kas tegu on näpuveaga või ongi mihkel tagasitee kodumeeskonda leidnud, peale arusaamatusi tammekas?
Mihkel ikka Tammeka nimekirjas jalka liit on Mihkli vennaga sassi ajanud. Rock & Rollis peaks olema Vaido Mikheim.
Kommentaar