Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

4:1 Tartu SK 10 Premium II-FC Aspen
    3:2 Tartu Quattromed-FC Abja
    1:3 JK Welco Elekter-EMÜ SK
    1:4 SK Tääksi-FC Tabivere
    4:2 Navi Vutiselts-Tõrva FC Warrior
    1:3 JK Tartu Löök-FC Rock ja Roll

Kommentaar

Tartu SK 10 Premium II-FC Aspen 3:2
      Tartu Quattromed-FC Abja 1:3
      JK Welco Elekter-EMÜ SK kaldun welco poole siis ainukesena 4:3
      SK Tääksi-FC Tabivere tääksi kodus hea, aga tabivere võtab oma 2:4
      Navi Vutiselts-Tõrva FC Warrior navi sai hoo sisse aga warrior pole ka peksupoiss 2:3
      JK Tartu Löök-FC Rock ja Roll löögil oli eelmine voor kohutav mängupilt pakun 1:5 rockile(löögil põhivennad raudselt jälle kuskil nagu eelmine ring väideti!

Kommentaar

3:0 Tartu SK 10 Premium II-FC Aspen
        0:1 Tartu Quattromed-FC Abja
        2:3 JK Welco Elekter-EMÜ SK
        1:4 SK Tääksi-FC Tabivere
        X:X Navi Vutiselts-Tõrva FC Warrior
        0:4 JK Tartu Löök-FC Rock ja Roll

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
          IV voor
          1.05. 19:00 Tartu SK 10 Premium II - FC Aspen 2:1
          2.05. 19:00 JK Welco Elekter - EMÜ SK 1:3( ma ei jõua enam Welco vastu koguaeg olla, aga ma lihtsalt ei usu nende võimetesse.)
          3.05. 12:00 JK Tartu Löök - FC Rock & Roll 1:4 ( Roll paneb ära, villu jookseb toorelt kaitsjad üle ja annab väravasöödu ja kõmmutab ise 2)
          3.05. 12:00 SK Tääksi - FC Tabivere x:x
          3.05. 12:00 Navi Vutiselts - Tõrva FC Warrior 1:3 Tõrva, miks te meie vastu nii hullu panite ja siis abjalt paki saite? näidake nüüd,et te ikka pole sitakad
          3.05. 15:00 Tartu Quattromed - FC Abja 2:2

Nu Abjal tuli kõik 100% välja mäng ajasime tempo kiireks ja pidasime lõpuni ka vastu ja kogu isikkoosseis oli kohal,lisaks fannid,aga Tõrva on tugevam kui eelmine hooaeg seda võib julgelt väita.
          Olen see kes olen

Kommentaar

Vaatab seda Villu toorest kiirust, et mis sellega ette saab võtta ja kuna pole täpselt kursis meeskondade käekäiguga ja löök mängib ilma paari põhimängijata siis poleks viik paha kuid võitu läheb Löök püüdma
            JK Tartu Löök

Kommentaar

Welco Elekter-EMÜ SK

mina siis vilistan
              kohtumiseni 2 mail

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                Welco Elekter-EMÜ SK

mina siis vilistan
                kohtumiseni 2 mail
                Vaata ,et sisi mängu ära ei riku
                Olen see kes olen

Kommentaar

loodetvasti keerad EMÜle toorelt s*t*a

EMÜ võiks komistada juba... ei meeldi sugugi, et neid puur puhas on, ei tea kas neil kull väravas ka juba v?

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                    Vaata ,et sisi mängu ära ei riku
                    ei n2e selleks p6hjust ))

Kommentaar

EMÜ võiks komistada juba... ei meeldi sugugi, et neid puur puhas on, ei tea kas neil kull väravas ka juba v?
                      kellegile ei keera sitta :P

no sel aastal olen juba vilistanud 4-5 m2ngu EMU'l...v2ravavaht on neil v2ga heal tasemel. on n2ha et m6istus on, m2ngu loeb ilusti, seega yldse ei imesta et pole veel v2ravat lasnud.

Kommentaar

Jah kull on meil väravas

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                          Welco Elekter-EMÜ SK

mina siis vilistan
                          kohtumiseni 2 mail
                          svesti normalno, ne podvedi uroven futbola 4oi ligi
                          Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Eks loodame EMÜga mängus pakkuda piisavalt intriige mis oleks liidrite mängule kohane. Tulemuste koha pealt on päris põnevad ennustused. Panevad muretsema, kuidas teha nii et saaksin EMÜ mänguks terveks. vastasel juhul kardan, et meie keskväli jääb veidi lekkima
                            Aga mängust ootame palju. Loodetavast ajab EMÜ ka korraliku fänniarmaada kohale ja kuna ilmataat lubab laupäevaks päikest, ehk on õhtul ka midagi sellest järel ja lööme mõne meistriliiga mängu publikuarvu üle

Meie õnneks on EMÜ antud mängus favoriit ning neil on ilmselt pinge peal võtta punkte. Meil on niigi üle ootuste hästi hooaeg alanud, seega saame pingevabamalt mängu minna. (kuna meil mõned tüübid vigased, siis meil on pärast ka vabandamismaterjali - põhimehed ei olnud kohal)
                            Teiste mängude kohta:
                            Sk10-Aspen, siin ilmselt võtab SK10 pärast EMÜ vastu 1-0 mängimist oma 3 punkti ära, ilmselt noored kutid on natukene kohanenud ka 4. liiga mänguga - aeg-ajalt suured paksud onud annavad keha
                            Löök- Rock & Roll, ilmselt selle mängu puhul on tegemist vooru enim intriige tekitava mänguga. Seda,kas tegemist lahutusejärgse pingelise kokkusaamisega või sõprade taaskohtumisega, eks seda näeb mängul.
                            Quattromed - Abja, minu pakkumine, et vooru igavaim mäng. Järeldus põhineb absoluutselt mitte millelgi.
                            Tääksi- Tabivere, kõige müstilisem kohtumine minu jaoks. Kuna ei tea Tääksist midagi,kuna pole neid näinud, ei oska nende kohta miskit arvata. Kui nende tulemusi vaadata, siis võiks siin pakkuda totaalset hävingut või Tabivere nüpeldamist. Kõigest hoolimata pakun Tabivere nappi edu. aa, ilmselt on selle mängu saatuse otsustajaks ka meeste kokkusaamine või sellel teemal foorumis pärast heietamine
                            Navi- Warrior, eem, kuna kuuldavasti Navi mäng pärast meiega mängimist on paranenud, siis hävingut neile ei pakuks. Pigem panustan viigile, kuna mõlemad võistkonnad on kuulduste järgi tugevamad kui teised oodanuks, samas on Tõrva piisavalt ebastabiilne mängimaks esialgu Naviga viiki.

Hõissa ja radiridiralla!

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                              Meie õnneks on EMÜ antud mängus favoriit ning neil on ilmselt pinge peal võtta punkte.
                              Mind huvitab, kas te ise enda poolt meile peale pandud favoriidikoorma jutust ära ei väsi? EMÜ mängib ka see hooaeg samasugust jalgpalli nagu varem ja on tore, et on senised vastased alistatud.
                              Kaks kuud olen kuulnud siin räägitavat favoriitidest, lihtsalt ei mõista seda. Welco on ju hetkel tabelis suisa esimene, kuidas siis teie järsku favoriidid pole?

Edit: Arvestades, et Welco teeb 5x nädalas trenni ja EMÜ kaks, võiks öelda, et olete väga heas füüsilises vormis, mistõttu ma usun, et teil on selle võrra eelis. Annelinna lahmakas plats pealegi ei sobi EMÜle.

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                                Mind huvitab, kas te ise enda poolt meile peale pandud favoriidikoorma jutust ära ei väsi? EMÜ mängib ka see hooaeg samasugust jalgpalli nagu varem ja on tore, et on senised vastased alistatud.
                                Kaks kuud olen kuulnud siin räägitavat favoriitidest, lihtsalt ei mõista seda. Welco on ju hetkel tabelis suisa esimene, kuidas siis teie järsku favoriidid pole?

Edit: Arvestades, et Welco teeb 5x nädalas trenni ja EMÜ kaks, võiks öelda, et olete väga heas füüsilises vormis, mistõttu ma usun, et teil on selle võrra eelis. Annelinna lahmakas plats pealegi ei sobi EMÜle.
                                asi on selles, et EMÜl on juurde tulnud mõned mängijad, kes ei ole just mänginud nõrgal tasemel, meistriliigast ando hausenberg näiteks.

lisaks veel Raido Kull väravasse, kes mängis ka vist kunagi meistriliigas mõned mängud.

veel keda ma tean - mikko elmik ja heiko sallok.

võib olla veel kedagi aga need on juba päris head lisad.

Kommentaar

Working...
                                X