Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kusjuures polnud kõige halvem löök
pall käis kaks korda latis ära
Penalt on tegelt 99%Kindel värav tugevalt alla nurka ja väravavahil pole mdi9agi teha!Aga seoses tõrva penaltitega tuleb mul endal üks eelmise aasta juhtum meelde tabivere tõrva mängus!Teenisin ise penalti tõrvale(olin tabivere väravavaht) ja siis mingi vend tuli lööma ja ytles mul on tunne et ma olen kõige kindlama jalaga vend siin täna!hyppasin vasakule alla tõrjusin talle otse ette tagasi siis ta lõi kaks korda veel vastu mind ja siis ükkasin nurga löögiks!see oli ka mingi 86 minut vms ! Aga tõesti trennides peab harjutama tõrva ka penalteid
No kaua te jõuate, koguaeg on keegi puudu, ära seleta nii palju
kui mehed tulevad siis räägi..
paraku on ta niii et meil alati keegi puudu.... kunagi ei saa täit meeskonda kokku ..... teeb küll vähe meele kurvaks sest võiks nii mõnelegi meeskonnale anda muidu südika lagingu .... ok ega me alla ei anna ... mängupilt läheb iga mänguga paremaks ... ja kül me hakkam saame
Mängust: Kõik sujus ideaalselt unustatud oli indviduaalmäng,mängisime kui võistkond ja tulemus on näha,Tõrval seal juures ei tulnud midagi välja aga felix kirjutab ise, kahjuks järgmised kolm mängu peame ilma läbiajama oma kaptenita,kes on sõjaväes ja "Kevadtorm" 2009.
FC Abja väravad: 6'-Tanel Tverdohleb,10'-Gert Seegel,49'-Reio Sinka ja 70'-Mauno Tammsalu. Tõrva auvärav 17' ?.
90+4' oli ka Tõrval kasutada penalti,mis aga ebaõnnestus.
Ajahh Suur TÄNU FC Abja FANNIDELE!!!
Tänud Tõrvale ja edu edaspidiseks,järgmine vastane Tartu Quattromed vaatab mis tuleb.
Tõrva värava lõi siis meie vasakäär Karl Hansson. Päris ilus kauglöök oli.
A üldisest mängupildist rääkides oli meie poolt vaadatuna mäng ikka päris masendav. No mitte midagi ei tulnud välja. Alguses lasime endale 2 kiiret ära lüüa ja hiljem oli sellest juba päris raske välja tulla. Poolaja lõpus jätsin ise muidugi superhea võimaluse viigistamiseks kasutamata, kes teab mis mängust saanud oleks veel siis. Abja mängis mõnusat kiiret jalgpalli eile, kiitus.
Loodetavasti ununeb eile masendav esitus kiiresti, sest niimoodi edasi mängides tõmbaksid ka Navi ja Tääksi meile mütsi silmini järgmises kahes mängus.
Tõrva värava lõi siis meie vasakäär Karl Hansson. Päris ilus kauglöök oli.
A üldisest mängupildist rääkides oli meie poolt vaadatuna mäng ikka päris masendav. No mitte midagi ei tulnud välja. Alguses lasime endale 2 kiiret ära lüüa ja hiljem oli sellest juba päris raske välja tulla. Poolaja lõpus jätsin ise muidugi superhea võimaluse viigistamiseks kasutamata, kes teab mis mängust saanud oleks veel siis. Abja mängis mõnusat kiiret jalgpalli eile, kiitus.
Loodetavasti ununeb eile masendav esitus kiiresti, sest niimoodi edasi mängides tõmbaksid ka Navi ja Tääksi meile mütsi silmini järgmises kahes mängus.
Polnud midagi väga hullu. Aga tahtsin veel seda öelda, et järgmine kord ärge vinguge iga asja üle. Eriti vingus see mingi ründaja teil. sõimas mädadeks ja lubas koguaeg molli anda, ma ei tea mis te sellest saate, aga minumeelest on see mõttetu. aga edu teile
Polnud midagi väga hullu. Aga tahtsin veel seda öelda, et järgmine kord ärge vinguge iga asja üle. Eriti vingus see mingi ründaja teil. sõimas mädadeks ja lubas koguaeg molli anda, ma ei tea mis te sellest saate, aga minumeelest on see mõttetu. aga edu teile
Ennegi üritatud läbi foorumi korrale kutsuda, aga usu, see ei aita. Iga mees jääb ikkagi oma pakkude juurde. Teinekord tee tagasi, aga tee nii, et see tagasitegemine peegelduks mänguseisus.
Ennegi üritatud läbi foorumi korrale kutsuda, aga usu, see ei aita. Iga mees jääb ikkagi oma pakkude juurde. Teinekord tee tagasi, aga tee nii, et see tagasitegemine peegelduks mänguseisus.
Kommentaar