Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
saite endale super kaitsja, hea ründaja, ja head keskvälja poisid.
et ennem vaadake ikka kas teie väljakule saate
Kle nagu hea kaitse ei või tõusta liiga üles nii ka sina ei tohiks tõusta liiga üles ! kui aru said mis ma mõtlesin ! Minu otsustada pole midagi aga arvan et kui liiga palju mõtetut ila suust hakkab välja tulema siis võid varumeeste pingil haiseda ja Priitu taltsutada
saite endale super kaitsja, hea ründaja, ja head keskvälja poisid.
et ennem vaadake ikka kas teie väljakule saate
kle rass,siin tiimis olen mina see,kes mehi väljakule paneb.see sinu jutt,et kõik kohe põhitiimis on,juhtub ainult sis,kui meil ei peaks mehi kohale tulema.ja olen siin vaatand,mis te inimseega kirjutanud olete..miks sa sellist jura suust välja ajad yldse ja meie tiimi ni maha teed,kuigi ise liitusid kah meiega..lõpeta need naljad ära..olen lugenud ylevalt poolt kah,mis priiduga kirjutanud oled..et umbes enne lõpetad jalka mängimise,kui löök i tuled.ja arvad et sellise suhtumisega oled kohe põhivend w.ole natz mõistlikum ja ära alahinda kohe tiimi,mis on liigas viimasel kohal.mul hea meel,et saime jani,karli ja kennu..vot nemad on jah kindlasti põhikas,aga teistes ma lausa kahtlen.,kuna ei ole ise näinud neid..aga et ole hea ja võta mõistus pähe ja ära enam loobi mõnitavaid ja ylbeid lauseid....räägib sellest trennis koik selgeks,,,,,kui ma sinna kunagi jõuan
no loe eestpoolt ja vaata, kes siin suurelt targutama hakkas.
ja eespool ütlesin ma, et ma kindlalt löögiga ei liituks ? ei tea kahtlen selles.
no samahästi võite nimekirjast maha ka võtta. suhteliselt suva mul
mis nimekirjast maha kohe,pole midagi sellist ytlend ju.aga lissalt..jääme viisakaks ja ära tee tiimi maha,kuhu mängima tulid...mingi tavaliselt on mindud riidu mängu ajal,,aga meil juba siin foorumismis mänguajal sis veel juhtuks
Kommentaar