Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nagu ma aru saan, jätkatakse meil liigas kümne meeskonnaga?
nii, kes siis veel lahkumas on?
iseenesest kahju, et selline meeskond nagu rocknroll keset hooaega lagunes.
kahju kui mott otsa sai. muidugi kui kohtunik probleemi süvenemisele kaasa aitas on see taunimist vääriv.
Edit: Olen ise vist midagi sassi ajanud. Mäksakunni jutt 2 lk tagasi käis Rocki kohta ? My bad seljuhul..
Navi kohta niipalju ametlikku, et 26. juuni toimub Võrumaal Vastseliinas väike turniir, algusega kell 15:00, osavõtu tasu 100 krooni. Osaleda võivad kõik, kes tahavad, auhinnad kesised, kuna turniir rohkem lõbuks ja Navikate rahalise seisu parandamiseks. Platsil 7+1 mängijaid, mänguaeg 20+10 min, olenevalt meeskondade arvust. Osavõtuks võib teada anda mario.pajustik@gmail.com
Lisaks, kes tahavad 1-3 juuli Rõugesse laagrisse tulla võivad samuti liituda. Regada jälle mario.pajustik@gmail.com ja osavõtutasu 100 krooni. Elamine omal kulul, kuna ilm pidi ilusaks minema siis tuleks harjutada ka telkimist. Söögi eest tuleb samuti ise hoolt kanda.
kahel õhtul minu poolt oleks siiski väike grillinurk.
4 juuli hea sealt koha paadirallile peale minna.
Et siis Navikatel hetkel treeningud käivad ning tööd tehakse kõvasti et sügisringis näidata paremat mängu kui praegu.
FC ABJA - FC Aspen X:X(Hea oleks võiduga puhkusele minna)
FC Tabivere - NaviVutiselts 4:1
SK Tääksi - Tartu LÖÖK 3:3
Tartu SK10 Premium II - Welco Elekter 2:3
Tõrva FC Warrior - EMÜ SK 2:2
Edu kõigile!!!
Tabel läks peapeale Rocki loobumisega,millest kasu lõikas kõige enam Tääksi
jah kuna meil (Tääksil ) oli rockilt vastu võetud hooaja esimeses mängus 6:1 kaotus ... ja teised kõik olid võitnud esi 3mikust rocki nii natukene tasakaalustas jälle tabeliseisu eesotsas ... usun et Sügis ring tuleb huvitav ... sest meeskonnad on ikka see aaasta siin liigas kutramuse võrdsed ... Soovin Edu kõikkidele meeskondadele ... Kevadringi viimase vooru mängudeks ...
No ma ei tea, kui sa Rass Lööki lähed, ma vist sain aru, et nad avaldasid siin soovi küll aga ma enne loobuks vist jalgpallist, kui sinna mängima läheks.
Kommentaar