Algselt postitas kaitz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas Rääk Vaata postitustKaitz, kas see oli tõesti seda väärt, et teha enda postitus nr 4747 selles foorumis? Sellise numbri jaoks oleks sa kindlasti midagi väärikamat suutnud välja mõelda.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Feljonks Vaata postitustKes ja kas üldse suudab keegi Quattromedi head hoogu pidurdada?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Arvestades seda, et sa oled sitt kommeteerima mängu, kui ei tea asjaolusid ja arvestades seda, et su aju pole suurem kui rosin, siis ei saagi sa siin foorumis kuskil midagi asjalikku öelda ja toodad ainult mingit jama, peace!
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMeeldiv yllatus,arvestades seda,et S Jaani mängis ilma põhikoosseisu ründajateta,ju siis olid mitte"põhisse" kuuluvad ründajad täna suurepärases hoos ja Otepää II mõtles vaikselt misseals on teeme ära
Kommentaar
-
Algselt postitas Bailaa Vaata postitustArvestades seda, et sa oled sitt kommeteerima mängu, kui ei tea asjaolusid ja arvestades seda, et su aju pole suurem kui rosin, siis ei saagi sa siin foorumis kuskil midagi asjalikku öelda ja toodad ainult mingit jama, peace!
Peace!!!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustAsi ongi selles,et sina ei tooda üldse midagi
Peace!!!
Lisaks teeb Kaitz head nalja.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Infoks meeskondade esindajatele - Kolmapäeval toimub Tartu jalgpalli konverents
Lisainfo: http://www.jalgpall.ee/news.php?st=s...s&news_id=2497
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustÕige! Kaitz on vähemalt kaks meeksonda põhja lasknud ja loodetavasti laseb tulevikuski, sest nende vastu on lõunas alati tore olnud mängida ning isegi jumal taevas näeb, et EJL ei tee sittagi, et liigades olevate meeskondade arvu natukenegi võrdseks muuta, seega tuleb loota Kaitzile, et järgmine aasta ta tagasi on.
Lisaks teeb Kaitz head nalja.oleks eendalegi tore teada.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas SkTääksi Vaata postitustSellest nädalast hakatakse siis punkte ka juba lugema v?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar