Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    Kindlasti suudab
    Kaitz, kas see oli tõesti seda väärt, et teha enda postitus nr 4747 selles foorumis? Sellise numbri jaoks oleks sa kindlasti midagi väärikamat suutnud välja mõelda.

Kommentaar

Algselt postitas Rääk Vaata postitust
      Kaitz, kas see oli tõesti seda väärt, et teha enda postitus nr 4747 selles foorumis? Sellise numbri jaoks oleks sa kindlasti midagi väärikamat suutnud välja mõelda.
      Nuh kas nyyd väärt,aga inimene kysis mina vastasin,täpselt nii nagu sinagi kysisid ja jälle vastan
      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Feljonks Vaata postitust
        Kes ja kas üldse suudab keegi Quattromedi head hoogu pidurdada?
        party puuper!
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Aspen tegi hea mängu tegelt Quatromedi vastu, quatromedi poistele edasiseks edu, loodame, et kordusmängus tuleb võrdsem lahing, 10 mängides raske ükskõik keda võita.

Kommentaar

Arvestades seda, et sa oled sitt kommeteerima mängu, kui ei tea asjaolusid ja arvestades seda, et su aju pole suurem kui rosin, siis ei saagi sa siin foorumis kuskil midagi asjalikku öelda ja toodad ainult mingit jama, peace!

Meeldiv yllatus,arvestades seda,et S Jaani mängis ilma põhikoosseisu ründajateta,ju siis olid mitte"põhisse" kuuluvad ründajad täna suurepärases hoos ja Otepää II mõtles vaikselt misseals on teeme ära

Kommentaar

SK Tääkis-- Lootus II 2:0 (2:0) Skoor oleks võinud olla suurem kuid Tääkis realiseerimised annavad väga soovida :S Mäng oli suurem osa ajast Lootose poolepeal... Mäng oli mölavaba.... ja kohtunikul ka eriti tööd ei olnud ... 2 kollast vist Lootosele

Edu Lootosele ...
              http://www.skimavere.com

Kommentaar

Fc Otepää II - Suure-Jaani United 2:3(1:2) mänguvideo:

Sina filmi filmi filmi...

Kommentaar

Tõrva Warrior - Tartu Löök 3:6

Kapteni poolt antav -1 läks täna Tõrva meeskonnale..

Kommentaar

Algselt postitas Bailaa Vaata postitust
                    Arvestades seda, et sa oled sitt kommeteerima mängu, kui ei tea asjaolusid ja arvestades seda, et su aju pole suurem kui rosin, siis ei saagi sa siin foorumis kuskil midagi asjalikku öelda ja toodad ainult mingit jama, peace!
                    Asi ongi selles,et sina ei tooda üldse midagi
                    Peace!!!
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Asi ongi selles,et sina ei tooda üldse midagi
                      Peace!!!
                      Õige! Kaitz on vähemalt kaks meeksonda põhja lasknud ja loodetavasti laseb tulevikuski, sest nende vastu on lõunas alati tore olnud mängida ning isegi jumal taevas näeb, et EJL ei tee sittagi, et liigades olevate meeskondade arvu natukenegi võrdseks muuta, seega tuleb loota Kaitzile, et järgmine aasta ta tagasi on.

Lisaks teeb Kaitz head nalja.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Infoks meeskondade esindajatele - Kolmapäeval toimub Tartu jalgpalli konverents

Lisainfo: http://www.jalgpall.ee/news.php?st=s...s&news_id=2497

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                          Õige! Kaitz on vähemalt kaks meeksonda põhja lasknud ja loodetavasti laseb tulevikuski, sest nende vastu on lõunas alati tore olnud mängida ning isegi jumal taevas näeb, et EJL ei tee sittagi, et liigades olevate meeskondade arvu natukenegi võrdseks muuta, seega tuleb loota Kaitzile, et järgmine aasta ta tagasi on.

Lisaks teeb Kaitz head nalja.
                          Hmm PÕHJA LASKNUD?,ehk selgitaksid mulle mismoodi kaks võiskonda põhja lasin? oleks eendalegi tore teada.
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Kaheksajalg Pauli Ennustusmäng

FC Aspen-Tõrva FC Warrior 2-2
                            JK Tartu Löök-SK Tääksi 1-1
                            Tartu Quattromed Suure-Jaani United 3-1
                            Võru JK II-FC Otepää II 2-0

Sellest nädalast hakatakse siis punkte ka juba lugema v?

Kommentaar

Algselt postitas SkTääksi Vaata postitust
                              Sellest nädalast hakatakse siis punkte ka juba lugema v?
                              Jah, hakatakse

Kommentaar

FC Aspen-Tõrva FC Warrior 2:4
                                JK Tartu Löök-SK Tääksi 3:1
                                Tartu Quattromed Suure-Jaani United 4-0
                                Võru JK II-FC Otepää II 4-1

Proovin niimodi esimenekord ja siis vaatab kuidas ja kuhu tuleb muudatusi tuua
                                JK Tartu Löök

Kommentaar

Working...
                                X