Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas iminsee Vaata postitust

Mina olen nõus panema auhinnaks parimale ennustajale kast õlut kui saab kindlad reeglid paika ja kui keegi viitsib ise sellega tegeleda et loeb punkte ja õigsust ning peaks vist alustama järgmisest voorust et saaks kõik kaasa tulla kes tahavad ja algab kõikidele võrdselt null punkti pealt. Kui keegi võtab korraldamise enda peale siis andke aga teada
    Ma võin lugeda küll neid punkte kokku. Reegliteks võiks olla see samune süsteem, mis kasutusel soccerneti ennustusmängus -

* Kui ennustatakse mängu tulemus täpse skooriga - 3 punkti
    * Kui ennustatakse mängu tulemus õigestu, kuid vale skooriga - 1 punkt
    * Kui mängu tulemus on valesti ennustatud - 0 punkti

Ennustus peab olema positatud ENNE mängu algust. Kui magasid esimese mängu alguse maha, võid ülejäänud kolme mängu siiski ennustada.

Kui need reeglid sobiksid, siis kuulutaksin Kaheksajalg Pauli nimelise ennustusmängu AVATUKS!

PS. Kas punkte peaks lugema hakkama juba sellest voorust või järgmisest?

Kommentaar

Algselt postitas Feljonks Vaata postitust
      Ma võin lugeda küll neid punkte kokku. Reegliteks võiks olla see samune süsteem, mis kasutusel soccerneti ennustusmängus -

* Kui ennustatakse mängu tulemus täpse skooriga - 3 punkti
      * Kui ennustatakse mängu tulemus õigestu, kuid vale skooriga - 1 punkt
      * Kui mängu tulemus on valesti ennustatud - 0 punkti

Ennustus peab olema positatud ENNE mängu algust. Kui magasid esimese mängu alguse maha, võid ülejäänud kolme mängu siiski ennustada.

Kui need reeglid sobiksid, siis kuulutaksin Kaheksajalg Pauli nimelise ennustusmängu AVATUKS!

PS. Kas punkte peaks lugema hakkama juba sellest voorust või järgmisest?
      sobib väga hästi, sest täpse seisu ennustamine pole nii lihtne ja selle eest peaks tulema jah natuke rohkem punkte.
      Oleks hea alustada järgmisest nädalast sest liiga hilja sai välja käidud plaan. See nädal on sõprusennustamine ehk peaproov ja järgmiseks nädalaks on kõikidel tahtjatel teada ja saavad ühelt pulgalt alustada ! (minu arvates)
      JK Tartu Löök

Kommentaar

Ma leian,et see järgmise nädala alustamise soovitus oleks igati õiglane,kui soovitakse rohket osavõttu!Ise olen ka nõus muidu osa võtma!Ja kas tohib ka ennustada enda mängu tulemust või arvatakse,et see ei sobi?Arvan siiski,et ka enda mängu tulemust on raske täppi panna,kuna ei ole ju teada,et kes tulevad mängule ning isegi kui tulevad,siis kui hästi või halvasti mäng õnnestub!Aga edu!

Kommentaar

Kas mängus osalemiseks peab olema mingi klubi mängija või saavad osaleda ka meeskonnaabilised?
          Sina filmi filmi filmi...

Kommentaar

Algselt postitas tammetoits Vaata postitust
            Kas mängus osalemiseks peab olema mingi klubi mängija või saavad osaleda ka meeskonnaabilised?
            Ei ole ju eriti kergesti kindlaks tehtav kas tegu on mängjaga või mitte, seega why not, konkurents on alati teretulnud.

Kommentaar

Algselt postitas devilboy Vaata postitust
              Ma leian,et see järgmise nädala alustamise soovitus oleks igati õiglane,kui soovitakse rohket osavõttu!Ise olen ka nõus muidu osa võtma!Ja kas tohib ka ennustada enda mängu tulemust või arvatakse,et see ei sobi?Arvan siiski,et ka enda mängu tulemust on raske täppi panna,kuna ei ole ju teada,et kes tulevad mängule ning isegi kui tulevad,siis kui hästi või halvasti mäng õnnestub!Aga edu!
              Muidugi peaks ka enda mängu ennustama, vastasel juhul lased lihtsalt väärtuslikke punkte tuulde

Kommentaar

Arvan kah,et võib ikka enda mängu ka ennustada,isegi kui mängid,sest vaevalt keegi selle kasti õlle pärast hakkab nii väga tulemust kallutama.....kuigi mine sa tea,mõni äkki hakkab kahh!

Kommentaar

Otepää II 1: 3 Suure-Jaani United

Kommentaar

üks kast õlut on seda väärt küll et järgmine nädal tulen oma väravaid lööma Tegelikke reegleid järgides ei tohiks me mitte aind oma mänge ennustada vaid üldse ei tohiks ennustada sest me ei maksa hasartmängude makse vms. Ennustada saavad kõik (olenemata mis liigas ja mis meeskonnas mängib või on lihtsalt huviline) ja ennustada saab kõiki neljanda liiga lõunadivisjoni mänge nii et ise enda otsustada jääb kas ennustad enda mängu või ei hakka teatud põhjustel seda tegema. on need põhjused siis ebausk või meeskonna pahameel kuid iga mees peaks suutma seda ise otsustada kuid meie kasti peale mängus on lubatud kui just kohe selgeks ei teha et liiga paljudele on see vastu karva !

Feljonks tegeleb siis punktide lugemisega ja muude sellega seotud küsimustega ja vaatame kes selle kasti ära näppab. muidu poleks paha järgneval aastal korraldada veel suurema kaliibriga üritus et iga meeskond paneb kasti mängu ja parimad saavad autasustatud hooaja lõpul. tegelt poleks ju kallis lõbu aga no see oli ka aind hetkeline mõte mille kohe kirja panin
                    JK Tartu Löök

Kommentaar

Siiski 2-3 Suure-Jaanile.. ilmselt said Jaanikad Getteri võidust palju jõudu juurde ja võitlesid endale teenitud võidu välja. Üldise mängu pildi koha pealt oleks võinud jääda lõppseis veelgi suurem Suure-Jaanile.. kuid lõpuminuteid arvestades oleks võinud isegi tabloole kerkida viigipunktid. Eks Otepää poisid teevad omad järeldused ja tulevad pilve pealt alla maa peale tagasi.

Kommentaar

Sry jah. 2:3 Tuli endale ka pärast meelde, tahtsin just muuta aga näe, jõudsid ette.

Kommentaar

Aspen - Quattromed 0:2
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Meeldiv yllatus,arvestades seda,et S Jaani mängis ilma põhikoosseisu ründajateta,ju siis olid mitte"põhisse" kuuluvad ründajad täna suurepärases hoos ja Otepää II mõtles vaikselt misseals on teeme ära
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Kes ja kas üldse suudab keegi Quattromedi head hoogu pidurdada?

Kommentaar

Algselt postitas Feljonks Vaata postitust
                                Kes ja kas üldse suudab keegi Quattromedi head hoogu pidurdada?
                                Kindlasti suudab
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X