Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused\'
epmü poolne kommentaar väidetele mida sai loetud fc lootose kodukalt. nimelt moment kui ühel fc lootose mängijal nina, peale väikest kokkupuudet meie mängijaga, veriseks sai paluti kohe vabandust, mille peale saadeti teda kohe persse. teiseks oli lootose treeneril suured probleemid tundmatu vile tekitaja asukoha määramisega. meie tiimist see igatahes ei tulnud. kõige huvitavam on aga väide meie ebasportlik käitumine ei jäänud tulemuseta - täpselt samade vigadega said pidevalt hakkama ka lootose mängijad. neid vastupidiselt ainult hoiatati nii et pole siin midagi patused ainult meie.
Omalajal kui Fauna mängis Lootosega koos, siis juba peale esimest mängu teenis Fauna omale kui kõige ropema ja robustsema meeskonna tiitli. Kui ma ei eksi siis kirjutati mustavalt ka kohalikus lehel. Endal on sellisel kaikad koos. Karistage neid teine poolaasta.
nojah, mis teha. isegi oleks vihane kui mängiksime viiki meeskonnaga, kes treenib nädalas korra või vähem. teksti kui terviku vastu pole mul midagi , aga lihtsalt mõnede väidete esitamine eeldab enne korraliku analüüsi tegemist. mis teha, isegi on vihahoos ühtteist öeldud, seda kodukale üles panema ma ikkagi ei hakkaks kui ise olen samal tasemel( ma mõtlen siinjuures ebasportlikku käitumist).
Algselt postitas timursem
nojah, mis teha. isegi oleks vihane kui mängiksime viiki meeskonnaga, kes treenib nädalas korra või vähem. teksti kui terviku vastu pole mul midagi , aga lihtsalt mõnede väidete esitamine eeldab enne korraliku analüüsi tegemist. mis teha, isegi on vihahoos ühtteist öeldud, seda kodukale üles panema ma ikkagi ei hakkaks kui ise olen samal tasemel( ma mõtlen siinjuures ebasportlikku käitumist).
ma ei näinud mängu, aga sellegipoolest on ju lahe kui keegi viicib idagi kirjutada. eesti klubide lehtedelt ei leia just palju mängukirjeldusi, tammeka, fauna, võru, j-jaani, mõni ehk veel, enamusel polee kodukatki
aga fännidtahavad ju ka teada mis platsil toimus, mitte näha ainult numbreid mis midagi ei ütle
veelkord tekst oli lahe, aga emotsioonid you know maitseasi
07.05.2005 14:00 JK Tammeka II Tartu - FC Lootos Põlva, Tartu Tamme kunstmuru
07.05.2005 14:00 Jõgeva SK Tähe - Quattromed Tartu, Jõgeva aleviku staadion
07.05.2005 14:00 JK Mäksa - Korporatsioon Sakala JK Tartu, Kaagvere jalgpalliväljak
08.05.2005 12:00 Kuperjanovi JK Võru - JK Tajak Tartu, JVÕK Kuperjanovi ÜJP
08.05.2005 12:00 EPMÜ SK - FC Tarkon Tartu, Kaagvere jalgpalliväljak
08.05.2005 14:00 FC Kääriku - KL Sakala Malev Viljandi, Kääriku staadion
avaldage arvamust siis et kes v6ix see voor v6ita ja kaotada
Algselt postitas Corinthian
ma ei näinud mängu, aga sellegipoolest on ju lahe kui keegi viicib idagi kirjutada. eesti klubide lehtedelt ei leia just palju mängukirjeldusi, tammeka, fauna, võru, j-jaani, mõni ehk veel, enamusel polee kodukatki
aga fännidtahavad ju ka teada mis platsil toimus, mitte näha ainult numbreid mis midagi ei ütle
veelkord tekst oli lahe, aga emotsioonid you know maitseasi
Just selleks see kodukas mõeldud ongi! Tekste kirjutavad klubi tulihingelised poolehoidjad,
mitte infoagentuuri analüütikud. Emotsioonid on igati kohased ja erapooletut teksti ei maksa sealt küll oodata. Veelgi enam - igal Lootosega mänginud võistkonnal on võimalus alati ka omapoolne mängukommentaar kirjutada ja koguni auhinnale pretendeerida (v.t. minu 25.aprilli postitust). Ootame huviga.
P.S. Lootos-EPMÜ tekst ei ole minu oma, aga ega seal midagi valesti kah pole.
Algselt postitas kaigas
07.05.2005 14:00 JK Tammeka II Tartu - FC Lootos Põlva, Tartu Tamme kunstmuru
....
avaldage arvamust siis et kes v6ix see voor v6ita ja kaotada
JK Tammeka II Tartu - FC Lootos Põlva, Tartu Tamme kunstmuru, 9:0 vms. sõltub, kuidas Tammeka proovib oma mehi.
Jõgeva SK Tähe - Quattromed Tartu, Jõgeva aleviku staadion, 1:2 juhul kui Tähe ei saa meeskonda jälle kokku.
JK Mäksa - Korporatsioon Sakala JK Tartu, Kaagvere jalgpalliväljak, seda ei oska isegi aimata, kes võidab. Las viskavad kulli ja kirja, oleks lihtsam ennustada
Kuperjanovi JK Võru - JK Tajak Tartu, JVÕK Kuperjanovi ÜJP, Kuperjanov võidab
EPMÜ SK - FC Tarkon Tartu, Kaagvere jalgpalliväljak, siit peaks saama EPMü oma 3 punkti
FC Kääriku - KL Sakala Malev Viljandi, Kääriku staadion, oma mänge ennustama ei hakka
Algselt postitas justincase
pole kunagi Jõgeva aleviku staadionile sattunud. kuidas sinna kõigel lihtsam teed leida oleks?
Sõidad Tartu poolt tulles üle viadukti( selle peaks ikka üles leidma), sealt keerad paremale, siis veel paremale, ning siis möda pikka sirget, kuni staadion paremat kätt näha on!!!
Minu ennustus neljandaks vooruks:
Tammeka II Tartu - FC Lootos Põlva 6:0
Jõgeva SK Tähe - Quattromed Tartu 2:0
JK Mäksa - Korporatsioon Sakala JK Tartu 1:1
Kuperjanovi JK Võru - JK Tajak Tartu 2:1
EPMÜ SK - FC Tarkon Tartu 1:2
FC Kääriku - KL Sakala Malev Viljandi 0:3
Kommentaar