Algselt postitas kaitz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Nujh 1. Siirdus mängima III liigasse Vilj Kotkad 2.Lõpetas jalgpalli mängimise.3 ja4 Lõpetavad Gümnaasiumi ja jätkavad Tallinnas loodetavasti mõnes klubis.Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustNeli esimest lahkujat olid mu mäletamist mööda algkoosseisu mehed ju?! Kuidas nii siis, lahkusid parematele jahimaadele?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Tõrva sats tegi ka täna esimesed tutvuse õues mängimisega uuel hooajal, kui osaleti Warriori korraldatud turniiril Valgas. Lisaks Tõrvale osales veel Warrior I ja Warrior II meeskonnad, Tartu Kutsehariduskeskuse meeskond, Otepää II ja lätlaste Smiltene. Pärast konarlikku algust, suutis Tõrva poolfinaalis alistada Warrior I, 1:0 ( Alagrupis kaotati 1:2 neile ) ning finaalis alistati kuuevarbalised 2:0 ( Alagrupis mängiti 1:1 ).
Kommentaar
-
FC Abja osales täna Pärnu-Jaagupis tihenda konkurentsiga turniiril Valice Car Cup,kus saavutati õnnetu 4.koht.Kindlasti olime turniiril noorim võistkond
Võttis päris tykk aega enne kui harjusime futsali palli ja reeglitega
FC Abja mängud turniiril:
Lival Sport 2:2 Reio,Kaspar.
PSK Alexela 1:0 Helari
FC Strommi 1:1 Tanel.
Veerandfinaal: Pärnu-Jaagupi 0:0 pen 1:0 Rait.
Poolfunaal: TSA Team 0:1(minuarvates puhtalt futsali sats
Ararati Ajax segu)
3-4 koht: Lival Sport 0:4 Lihtsalt kustusime lõpuks.
Väga hea korraldus ja head satsid,kohtunikud olid ka suht ok.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Sinu motivatsioonikõne enne pingelist poolfinaali aitas ma usunAlgselt postitas insein-o Vaata postitustTõrva sats tegi ka täna esimesed tutvuse õues mängimisega uuel hooajal, kui osaleti Warriori korraldatud turniiril Valgas. Lisaks Tõrvale osales veel Warrior I ja Warrior II meeskonnad, Tartu Kutsehariduskeskuse meeskond, Otepää II ja lätlaste Smiltene. Pärast konarlikku algust, suutis Tõrva poolfinaalis alistada Warrior I, 1:0 ( Alagrupis kaotati 1:2 neile ) ning finaalis alistati kuuevarbalised 2:0 ( Alagrupis mängiti 1:1 ).
FC Otepää II
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar