Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas veiku Vaata postitust
    Esiteks ma arvan, et r_t räägib meeskonnast üldiselt !
    Ja ma arvan, et r_t ei ole RD mängijate nimesid pähe õpitud.
    wtf,,,kuidas ta saab yldistavalt r22kida ffs, sa oled mingi j2rgmine retarded vana we??

Kommentaar

Algselt postitas terror Vaata postitust
      QM vs Aspen - 9:3 (3:1)
      Aspen oli vahelduseks ka täiskoosseisuga
      oli selline lõbus pärastlõuna tõesti

Kommentaar

Algselt postitas iminsee Vaata postitust
        kas seis 1:1 on töestus, et sa eksisid ? Igaljuhul sellise skooriga Löök ja liverpool täna löpetasid
        Jah, see on tõepoolest tõestus,et ma eksisin. Pole midagi öelda, pean süüdistused omaks võtma ja tunnistama,et olengi hiromant ja võhik. Löök näitas,et sisu nende satsil on,kui suutsid pärast sellist dramaatilist lõhenemist liiga liidri vastu punkti võtta. Ja näitas ka seda,kui palju mõjutab võistkonna esitusi sisekliima. Kui mehed omavahel ikka läbi ei saa,siis ei ole sellest 2. liiga kogemusest ka väga kasu.

Kommentaar

Ei tea millal sa sinna Rollingutesse kolisid, aga meil oli Teiega mäng kolm mängu tagasi ning selle mängu alusel saab küll üldistust teha... pall ei olnud veel meie poolelt ära liikunud, kui keegi ikka kuskilt tuututas, et sulg Ei ütle, et kogu mansa seda tegi, aga vaadates seda, kus tuututamist kuulda oli, siis enamus mansast Teil ei tea kahjuks sulu võtmisest midagi Nii et rahune nüüd maha, võta järgmine kord peatükk reeglitest kaasa, arutage läbi ning siis saate sellest veast äkki lahti.

Algselt postitas K2sn Vaata postitust
          wtf,,,kuidas ta saab yldistavalt r22kida ffs, sa oled mingi j2rgmine retarded vana we??

Kommentaar

Tääksi ja Welco mängust niipalju,et tuleb Tääksit kiita: ma ei olegi see hooaeg näinud,et üks meeskond suudaks meie staari Valtna nii edukalt ära neutraliseerida nagu Tääksi,kelle treener oli ilmselt enne mängu andnud sellele põkile keskkaitsjale kindla käsu eraldi Valtnat valvata ja päris jõuliselt kohelda teda. Ja tulemuseks oligi see,et alles kolmandat korda sel hooajal ei löönud meie kapten 4. liiga mängus väravat.
            Mäng oli võitluslik ja küllalt võrdne, Welcol oli võimalusi küll rohkem,aga mõlemad väravad saime õnnega pooleks standardolukorrale järgnenud saginast.
            Penalti teenisin ilusa kukkumisega ise välja ja lõin ka ise ausalt väravast mööda. Pärast mängu kohalikust poest õlut ostes sai veel Tääksi treeneri ja mängijatega veidike arutatud seda asja.Ise arvasin,et penaltiolukord oli 50:50,kuna väravavaht hüppas mulle ikka jalga ka,aga Tääksi treener ütles,et pigem 10:90 olukord oli ja pennal oli täitsa vale. Aga no mööda ta läks,nii et mis sest enam.
            Tääksi on selles suhtes tore sats,et nendega saab korraliku võitlusliku mängu maha pidada ka ilma liigse möla ja sõimuta. Ja võib ka pärast mängu poes sõbralikult juttu ajada. Nii et soovin Tääksile kindlasti edu. Loodetavasti me järgmisel aastal küll liigamängudes ei kohtu,aga ehk juba ülejärgmisel aastal 3ndas jälle. Oleks tore!

Kommentaar

Algselt postitas enzzo Vaata postitust
              see mis oli platsil ei ole vaja siia tuua ... no kõik vinguvad ... ma ise kyll ei ole Otepää II vastu mänginud aga mulle sellest meeskonnast midagi positiivset suhtumise poolest kyll räägitud ei ole .... nii et mõlemad nii RD kui Otepää pruugivad palju suud väljakul ...oli mis oli ...

meil eile oli ka Welcoga närviline mäng aga kõik oli lõpuks norm .. Welco sai raske võidu 2:0 mõlemad väravad standarolukorra järgsetest olukordadest .... Tääksi oleks väärinud viiki sellest mängust aga tugevam võttis siiski oma .. Loodan et Welco teeb järgmine aasta tegusid juba III liigas kuigi publikust oli kuulda et keegi kisas et Valtnal oli see VIIMANE mäng liigas ... no ma ei tea kui tõsi see on
              Tegelikult kisati seda viimase mängu asja siiski Leemet Jobikõrvale. Mina tegin tõesti Tääksi vastu selle hooaja viimase mängu ja saan möödalöödud penalti kenasti välismaale kaasa võtta. Kapitan Valtna mängib veel ka SK10 ja Navi vastu ja seejärel lahkub ka välismaale. Järgmiseks hooajaks oleme mõlemad tagasi ja loodetavasti saab siis jah 3ndas liigas tegusid teha. Loodan,et kapten teeb viimase mängu sel hooajal nii vihase,et kindlustab meile 3nda liiga koha ära - kui Navit võõrsil võita suudaksime,siis enam alla teise koha langeda küll ei saa.
              See jääb muidugi meeletult kripeldama,et ei saa Liverpooli vastu mängida. Kui selles mängus tõepoolest liigavõitja otsustatakse,siis usun,et meie fännklubi president M. Raamat,kes selleks ajaks sõjaväest natukeseks välja saama peaks, korraldab ikka väga karmi melu seal staadionil. Sellest tahaks väga osa saada ja oma panuse ka väljakul anda,aga no mis sa teed ära.
              Loodan,et lisaks Welcole ja Liverpoolile (või siis Liverpoolile ja Welcole) tuleb ka Navi meiega 3ndasse kaasa, ehk olete kvalifikatsioonis edukamad kui Welco eelmisel aastal. Tundub,et Navi on sats,kus aetakse õiget asja!

Kommentaar

Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitust
                Tääksi ja Welco mängust niipalju,et tuleb Tääksit kiita: ma ei olegi see hooaeg näinud,et üks meeskond suudaks meie staari Valtna nii edukalt ära neutraliseerida nagu Tääksi,kelle treener oli ilmselt enne mängu andnud sellele põkile keskkaitsjale kindla käsu eraldi Valtnat valvata ja päris jõuliselt kohelda teda. Ja tulemuseks oligi see,et alles kolmandat korda sel hooajal ei löönud meie kapten 4. liiga mängus väravat.
                Mäng oli võitluslik ja küllalt võrdne, Welcol oli võimalusi küll rohkem,aga mõlemad väravad saime õnnega pooleks standardolukorrale järgnenud saginast.
                Penalti teenisin ilusa kukkumisega ise välja ja lõin ka ise ausalt väravast mööda. Pärast mängu kohalikust poest õlut ostes sai veel Tääksi treeneri ja mängijatega veidike arutatud seda asja.Ise arvasin,et penaltiolukord oli 50:50,kuna väravavaht hüppas mulle ikka jalga ka,aga Tääksi treener ütles,et pigem 10:90 olukord oli ja pennal oli täitsa vale. Aga no mööda ta läks,nii et mis sest enam.
                Tääksi on selles suhtes tore sats,et nendega saab korraliku võitlusliku mängu maha pidada ka ilma liigse möla ja sõimuta. Ja võib ka pärast mängu poes sõbralikult juttu ajada. Nii et soovin Tääksile kindlasti edu. Loodetavasti me järgmisel aastal küll liigamängudes ei kohtu,aga ehk juba ülejärgmisel aastal 3ndas jälle. Oleks tore!
                Möla oli peaaegu olematu .... mina kui väravavaht kes veel sellest penalti olukorrast kollase sain ... ytleks et mul oli pall käes siis liikusin jalgadesse ja pillasin palli ja siis kõlas vile ... õnneks Leemet eksis löögiga ... peale mängu kysisin kohtuniku käest et ... see ei olnud ju penalti koht ... kohtunik vaikis ja ytles " las seekord läks niimoodi " kohtunik oli kohati ebakindel ... aga polnud ka kõigehullem
                http://www.skimavere.com

Kommentaar

Algselt postitas terror Vaata postitust
                  QM vs Aspen - 9:3 (3:1)
                  Aspen oli vahelduseks ka täiskoosseisuga
                  Skoor mängupildist päris täpset ülevaadet ei anna - mäng oli märksa võrdsem ja esimese poolaja keskel ja teise poolaja alguses oli perioode, kus ka Aspen domineeris. A kuna meil oli juhtumisi päev, kus praktiliselt kõik pealelöögid tulid välja(ja enamus läks ka sisse) ning suutsime nii pärast 2-1 kui ka 3-3 väravat 5 minuti jooksul oma väravaga vastata siis polnud neil eriti midagi teha ja lõpus oli näha ka motivatsiooni kadu.

Väravatest (vist oli umbes nii)

1 - 0 QM. Tarro 25lt pomm-volley taha nurka. Tõenäoliselt mängu parim värav.
                  2 - 0 QM. Rauno lob karistusala joonelt üle vastutulnud väravavahi
                  2 - 1 Aspen. Äärelt läbi ja tsenderdus. Kaitsjad löövad mööda, ründaja tagant postist kindlalt sisse.
                  3 - 1 QM. Rauno viimase kaitsjaga ilusti joonele, võttis paar sammu väravale lähemale ja vasakuga taha nurka.

Poolaeg
                  (algas Aspeni survega)

3 - 2 Aspen. Väga kena madal ja tugev löök kastist väljast taha nurka
                  3 - 3 Aspen. Väravaesises saginas kuklaga pealelöök.
                  4 - 3 QM. Väravaesises saginas saab äärekaitsja taga postis palli ja lükkab selle sisse.
                  5 - 3 QM. Tarro karistuslöök 30lt. Müürist mööda, väravavahi näppudest taha nurka.
                  6 - 3 QM. Piiroja pealelöök 25lt kuskile väravasse.
                  7 - 3 QM. Rauno tõmmatakse karistusalas maha. Realiseerib ise penalti. Rauno hattrick.
                  8 - 3 QM. Tarro tsenderdus-pealelöök osutub pealelöögiks. Pall tagumises ülemises nurgas. Tarro hattrick.
                  9 - 3 QM. Poolkaitsja tsenderdus tabab kastis kaitsja kätt. Realiseerib ise penalti.

Tänud hea mängu eest ja ühtlasi komplimendid Aspenile - nende mängumeeste seas ei tundunud olevat ühtegi jobu. Suhteliselt haruldane juhus jalgpalliväljakul.

Kommentaar

Väsimus eilses 90 minutist hakkab vaikselt juba kaduma ja emotsioon ka ei ole enam nii laes, seega paras aeg siis SK10 ja Tõrva mängust paar sõna rääkida. Esiteks tänud Tõrvale, kes olid saanud kaasa ka ühe vahetusmehe ning jõudsid Kambjasse ilusasti kohale. Mängu algus viibis, kuna kohtuniku ei olnud ning nii kaua kui asenduskohtunik kohale jõudis saime rahulikult mölutada ja teha nägu nagu teeksime sooja Mäng oli praktiliselt 90 minutit meie väikese kontrolli all, kordagi ei surunud me meeletult, aga ei lasknud ka Tõrval kontrolli haarata. Mängu üldine toon oli väga hea, mitte mingit möla meeskondade vahel ei olnud, mis on saanud juba viimasel ajal meie meeskonnale üllatuslikult omaseks... eelnevalt oleme vast pigem selles suhtes negatiivselt silma torganud. Väravatest siis nii palju, et kuskil 4-5 meie väravat tulid selgetest Tõrva pakkidest ja Tõrva 3 väravat tulid meie kaitseliini selgetest pakkidest. Siiski meie pakid olid arusaadavad, et peale 5-0 seisu unistasid äärekaitsjad juba ründemängija staatusest ning ei viitsinud eriti palju vaeva näha vastaste takistamisega. Kokkuvõttes saime siis magusa revanzi kevadisele kaotusele
                    Meie meeskonnas muidugi tahaks veel tõsta esile Ergo, kelle jaoks oli see neljas hat trick viimasest viiest mängust

Kommentaar

Algselt postitas K2sn Vaata postitust
                      Ainuke retard oled siin sina ! Kes millestki aru ei saa!

ALJOOSA

Kommentaar

Ainuke retard oled siin sina ! Kes millestki aru ei saa!

ALJOOSA
                        ah gl
                        ma isegi ei vici sinuga vaielda, sa oled lihtslt nii tajur!

Kommentaar

Sinu sugusel nahkkõrvadega võidusõidu M.n.il ei olegi midagi vaielda

Kommentaar

Pisut külauudist

23.08.2010 Krooniti Võru maakonna meistriks Rõuge meeskond, kus lisaks Tauno Kikasele ja Reijo Künnapuule (II liiga) mängis ka mitu FC Aspeni nimekirja kuuluvat pallurit. Tõenäoliselt Aspeni järgmised mängud tulevad taseme poolest klass kõrgemad kui viimased suureskoorilised kaotused, sest need, kes keskendusid maakonnakatele ja Aspeni eest ei mänginud on nüüd tagasi ja heas hoos.

Infot: http://sportvoru.wordpress.com/

Kommentaar

Sinu sugusel nahkkõrvadega võidusõidu M.n.il ei olegi midagi vaielda
                              Normaalne sõnavara:love you
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                                Normaalne sõnavara:love you
                                ou ou, Luide, oled eksinud aadressiga.

Kommentaar

Working...
                                X