Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Qmed, mis kell meil mäng on pühaba? 12 ja 18 on variandid. Mell uurib liidust järgi aga hea oleks, kui me ühel ajal kohale tuleks.

Kommentaar

Meie andmete järgi peaks olema 18.00

Kommentaar

Kas V6hmal on siis v2ga halvas korras v2ljak ??

Kommentaar

Algselt postitas artur.skutsas Vaata postitust
          Ega seal midagi head ka ei ole, üsna konarlik ja pisike väljak

Kommentaar

Kui Sa oled EPMÜ väravavaht, siis arvesta, et seal lüüakse keskjoone kohalt pidevalt peale kuna see on u 35 m väravast. Eelmine aasta meie vv korjas ühe sellise võrgust.

Kommentaar

Algselt postitas ak Vaata postitust
              Kui Sa oled EPMÜ väravavaht, siis arvesta, et seal lüüakse keskjoone kohalt pidevalt peale kuna see on u 35 m väravast. Eelmine aasta meie vv korjas ühe sellise võrgust.
              2itah soovituse eest aga ega kaugl66gidega tulemust saavuta...

Kommentaar

2itah soovituse eest aga ega kaugl66gidega tulemust saavuta...
                Kusjuures Võhma oma koduväljakul saavutab väga hästi. Nii et ettevaatust

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                  ja mina arvasin, et jutt käib väravavahi tegutsemisest mängu teise poolaja keskel. aga tite möla kommenteerides, et eks siis mõlemad meeskonnad oskavad sellega silmapaista. pole palju meeskondi kelle liikmed suudavad objektiivseks jääda mängu lõpuni.
                  Ikkagi ei saa aru, mida see väravaht siis tegi, et süüdistad teda provotseerimises????

Kommentaar

Algselt postitas crazybear Vaata postitust
                    Ikkagi ei saa aru, mida see väravaht siis tegi, et süüdistad teda provotseerimises????
                    kasutas küünarnukke mitte selleks ettenähtud kohas. pigem küll süüdistas üks teine mees, aga kuna sa teema ülesvõtsid, siis mis seal ikka. üldiset polnud mängul viga ja ka see nn probleem oli üle tähtsustatud ning kui ise poleks meelde tuletanud poleks meilegi see enam meenunud.
                    pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                      kasutas küünarnukke mitte selleks ettenähtud kohas. pigem küll süüdistas üks teine mees, aga kuna sa teema ülesvõtsid, siis mis seal ikka. üldiset polnud mängul viga ja ka see nn probleem oli üle tähtsustatud ning kui ise poleks meelde tuletanud poleks meilegi see enam meenunud.
                      Kuule mina olin väravas ja kui mingi teie ründaja jookseb mulle karistusalas sisse, siisoogiliselt lükkan küünarnukkid ette. Iga värvavaht teeb nii, hea et teda küllili ei jooksnud, saa üle sellest, see pole provotseerimine. see on jalgpall

Kommentaar

karistusalas olen mina kunn, mitte mingi suvaline rünadaja

Kommentaar

Võhma - EPMÜ 1:3
                          Läks nagu ikka,kui ühe korra pähe saame siis hakkab neid kaotuseid tulema.
                          Varsti juba viimased

Kommentaar

Rolling - Metec 1 : 4 (0:3). Mängisime peaaegu terve kohtumise 10-kesi, kuna meie mees sai punase. Aga üldiselt olid nad ikka veidi kiiremad ja tehnilisemad.

Kommentaar

Algselt postitas giant16 Vaata postitust
                              Võhma - EPMÜ 1:3
                              Läks nagu ikka,kui ühe korra pähe saame siis hakkab neid kaotuseid tulema.
                              Varsti juba viimased
                              võhma proovis täna natsa nalja ka teha kui otsustasid teist poolaega 10kesi alustada. kuum päike oli lihtsalt vist ühe liikme külma õlle järele saatnud? kohtunik oli muideks säde ja üllatus suurem seda enam, et meile punast ta seekord ei vilistanud tänud.
                              pommitaja

Kommentaar

Guwalda - Vaprus II 0 - 4

Kommentaar

Working...
                                X