Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

FC Tabivere SK Tääksi vastu poolajaks taga 0-1
    //

Kommentaar

Algselt postitas lunge Vaata postitust
      Olles Welco mängija, tahaksin isiklikult tänada EMÜ mängijat, kes aitas paar minutit enne mängu lõppu krampidest vabaneda. See näitab seda, et kuigi oli kõva võitlus ja rabelemine on võistkondade vahel ikka spordimehelikkus olemas.
      Pole tänu väärt See et mäng tuline oli ei tähenda et abi ei võiks osutada.

Kommentaar

SK Tääksi 2-0 Tabivere
        1-0 värav oli ilus karistuslöök madalalt taha nurka ~18-19 meetri pealt ( Kristo Kalistratov )
        2-0 Ahti Klamp oskas olla õige koha peal sest Tääksi poolkaitsja lõi 4m pealt väravavahile põlvedesse ning täpselt Ahtile põrkas pall ette kust ei olnd raskusi sisse löömisega , kusjuures Tabivere väravavaht tegi väga korraliku mängu , nt 1-1 oli ryndaja segamatult väravavahiga ning 1m pealt tõrjus väravavaht Sten Kase löögi .. Täname vastaseid hea mängu eest

Kommentaar

rock ja löök mängisid 1:0 enam vähem esimese minuti värav rocki punase kedridega mängija poolt. mäng oli meeldiv puntratants, kuid mis peamine ilma kõrvariivava mölata.
          pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitust
            SK Tääksi 2-0 Tabivere
            1-0 värav oli ilus karistuslöök madalalt taha nurka ~18-19 meetri pealt ( Kristo Kalistratov )
            2-0 Ahti Klamp oskas olla õige koha peal sest Tääksi poolkaitsja lõi 4m pealt väravavahile põlvedesse ning täpselt Ahtile põrkas pall ette kust ei olnd raskusi sisse löömisega , kusjuures Tabivere väravavaht tegi väga korraliku mängu , nt 1-1 oli ryndaja segamatult väravavahiga ning 1m pealt tõrjus väravavaht Sten Kase löögi .. Täname vastaseid hea mängu eest
            see on küll uudis nüüd:O

Kommentaar

Algselt postitas K2sn Vaata postitust
              see on küll uudis nüüd:O

Nu Tabivere peab õnne täname ,et lõppskoor 5-0 pole,aga oligi ette arvata Tääksi oma väiksel väljakul hea on,nii,et meil Abjal läheb kindlasti oma väiksel väljakul raskeks,aga meie väljak muidugi laiem,pikkuselt peaks vist enam-vähem sama olema.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Löök vs R&R 0:1 , meie värav noorelt staarilt Karlilt kellel on kindlasti tulevikku usun teine. või esi liiga oleks koht kus mees võiks mängida.Eks elu näitab kuidas asi edeneb.Esimene poolaeg olime veidi paremad pall ikka vastase poolel rohkem.Teine poolaeg selline võrdne ja mitte ilus jalgpall ,kus tahtmine oli suurem kui oskused.Tähtsad punktid kohe kindlasti.Eks oli ka õnne meil veidi ise olin ka eksimas,väravavahi amet pole kerge õige vaht arvas ,et limonaad on hea ja tudengi neiud vajavad abi.

Kommentaar

navi - tõrva 4:4 juba 1. minut tõrval penalt.

Kommentaar

Algselt postitas saso09 Vaata postitust
                    navi - tõrva 4:4 juba 1. minut tõrval penalt.
                    Selle tulemusega mäng lõppes
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Huvitav voor, üllatusi tuli minu jaoks.
                      Tääksi võitu Tabivere üle ei osanuks küll oodata, aga eks see näitab ikkagi liiga ühtsus hetkel. Kergeid punkte pole enam kellelgi loota. Hooaja algus võis Tääksil ja Navil rabe olla,aga nüüd on juba teine lugu.
                      Tabeliseisu kohapealt on päris huvitav. Aga õige ka, pinget ja põnevust on vaja
                      Aga Tabivere poolset kommentaari ootaks küll mängule.

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                        Huvitav voor, üllatusi tuli minu jaoks.
                        Tääksi võitu Tabivere üle ei osanuks küll oodata, aga eks see näitab ikkagi liiga ühtsus hetkel. Kergeid punkte pole enam kellelgi loota. Hooaja algus võis Tääksil ja Navil rabe olla,aga nüüd on juba teine lugu.
                        Tabeliseisu kohapealt on päris huvitav. Aga õige ka, pinget ja põnevust on vaja
                        Aga Tabivere poolset kommentaari ootaks küll mängule.

Nu kujutan ette,mis kommentaarid tulevad ,kõigis on süüdi väljak jne,AGA REAALSET VÄRAVA MOMENTI Tabiverel polnudki va II poolajal kui Tääksi vv oli eksimas,kindlasti oli Tabiverel üleväljaku mees platsil vv seda positiivses mõttes head tõrjed jne.
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
                          Mina arvan 22 mängust 2 võitu 1 viik väravate vahe tuleb 17 121 seega 7 punkti ja -104 väravat
                          Kardan , et see ennustus küll läheb suhteliselt mööda Navi paneb üle ootuste hästi ma vaatan. Hakka või ise nende fänniks siin liigas
                          FC Otepää II

Kommentaar

...You could almost hear Navis coach's pre-match team-talk ringing in the players' ears.
                            "For the love of God boys, don't let this turn into a football match."

Ses suhtes, et Navi mängis ikka korralikku antijalgpalli. Kõik pallid mis vähegi tulid saadeti pikkade varbalöökidega kiiresti minema, isegi siis kui oldi palliga täiesti üksi. Müstika. See mäng oli kõike muud kui ilus jalgpall.

Esimesel minutil saime penalti ning asusime juhtima, väravaautoriks meie keskkaitsja Juhan Kondike. Ise seda ei näinud, kuna käisin poes vee järel just Jõudsin peale väravat lahtilöögi ajaks tagasi. Tänu väravavahi kalale lasime suhteliselt kiiresti viigistada. Läksime veel teist korda ka juhtima, kui nurga löögi suunas ilusti väravasse taaskord see sama keskkaitsja. Õigepea suutis Navi jälle viigistada, seekord suhteliselt kindlast suluseisust. Enne poolaja lõppu suutsid nad meile veel ühe kaugelt ära sügada ja poolaeg siis lõppeski 2:3.

Teisel poolajal suutis meie ründaja, Martin Orlo, sooritada päris hea löögi kastist väljaspoolt üles nurka ning kujutletaval tablool olid jälle viiginumbrid, 3:3, kuid õige peale saatsid nad veel ühe kauglöögi meie väravasse. A la 25 mintsa enne lõppu suutis meie paremäär Erki Säks viigistada peale pikka rabelemist vastaste kastis, võites tagasi väravavahist põrkunud palli mille ta ise oli eelnevalt teele saatnud, ning rohkem väravaid enam ei löödud, hoolimata meie mängulisest ülekaalust. Nagu eespool mainitud, jäi Navi truuks oma pikkade pallide toksimisele. Viik oli ilmselge pettumus kogu meeskonnale.Kahju.

Kui antijalgall välja arvata, oli Navi sümpaatne sats, kuna toorutsemist ja mölisemist nende poolt ei olnud. Ning nagu Welco ja EMÜ mängus, aitasid ka meie mängus vastased meie ründajal krampidest üle saada. Suured tänud.

Järgmine mäng siis praeguse tabeli viimase, Quattromediga ning ma tõsiselt loodan, et suudame jälle oma õiget mängu näitama hakata

Kommentaar

A unustasin mainida, et mõni mees neil ikka üritas jalgpalli ka mängida, nagu näiteks nende ründaja,a nr 14??! Ning nende parem äär, Eleri??! Tema eriti müdistas korralikult ning võitles kõvasti nii õhus kui maas.

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                                Loe rahulikult minu ja Timuri postitused üle, saad aru, et keegi pole rääkinud samast tasemest ja mainiti, et jääb üks põhimees kõrvale. Kulli väravas polnud.

Eks pikk ja ühtlane pink toob tihtipeale kastanud tulest välja. EMÜl oli esimest korda vist viimase kolme aasta jooksul, kui kõik soovijad ei mahtunud vahetusmeeste pingile. Nii jäi välja näiteks eelmise mängu põhimeeskonda kuulunud mängija.

Ahjaa, meil on kaks Hausenbergi meeskonnas, mõlemad rokivad, peate hakkama täpsustama, kumba silmas peate, kuna Heigo ja Ando on mõlemad keskväljal ja teevad roppumoodi tööd.

Leshiy, palju pealtvaatajaid oli?

Edit: Valtna on ikkagi nii hea, et ta ahistas pigem üksi mitut EMÜ meest korraga. Eks vahel oli ka vastupidi :P
                                no ikka oli...50 ringis 2kki?

Kommentaar

Working...
                                X