Sk-10 II sai siis Tabiverelt ära ja jätkab ikka nulliga. Mäng oli selline kummaline, läksime juhtima esimene poolaeg, mõned olukorrad jäid veel poolikuks ja rohkem lüüa kokkuvõttes ei suutnudki. Vastaste parim olukord lõppes meie õlise peaga väravavahi kahe eeskujuliku tõrjega. Väga suurt survet ühe satsi poolt ei olnud kuid mu subjektiivne arvamus on see, et just meie olime esimene poolaeg aktiivsemad. Mängupilt oli kah korralik, taktikalisi puudujääke oli minimaalselt. Teine poolaeg aga algas juba Tabivere survega. See lõppes sellega, et jälle hävis kaitseliin ja loomulikult ka väravavaht. Mingi vastaste sell suutis meie kaitsjate vahelt (nii 3-4 oli neid seal ümber) kuidagi pea pallile vahele saada ja pall võrgus. Nii 10 minutit pärast viigiväravat andis kohtunik Tabiverele penalti. Vastaste superstaar (kui nii saab öelda) KILK sai meie kaitsjalt ühe õrnemat sorti kallistuse karistusalas kisas kõva häälega "ÕU!" ja kohtunik näitas punktile. Sealt löödi teine meile ära ja kõik, viimased 20-25 minutit oli meil siis väravavajadus päris suur aga ei tulnud ära, vastased üritasid siis rohkem kontrate ja pika palliga, aga rohkem väravaid ei nähtud. Kohtunik oli päris asjalik, natuke palju vilistas, vahepeal jälle jättis olulised asjad vilistamata. Siinkohal tooks ära Tabivere nr 10 tahtliku löögi meie sellile kubeme suunas, täpsusest ja ka kohtuniku reeglite tundmisest jäi natuke puudu, kindel punane kaart oleks pidanud see olema.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas K2sn Vaata postitustabja - tääksi 1:2(0:0)
Palju tänu FC Abja toetajatele,kahju,et esimesel kodumängul pettumuse valmistasime,loodame järgmised kodumängud tulevad paremini välja.
Abja värava lõi 68'- Tanel Tverdohleb. Tääksi väravad 55' ja 90'.
Järgmisena SK10 Premium II ja Väikse Karikamängu saun vajab nüüd parandamistOlen see kes olen
Kommentaar
-
Sorry KILK aga võiksid natuke oma suud kontrollida mängus....
Kuna sa mängid täiesti normaalselt siis võiksid ka natuke oma suhtumist parandada...
Pane end sellesse olukorda kui sinu meeskonna kaaslasel jalad maha niidetakse ja meie peaks minema selle peale räuskama, et tüüp on ``mõttetu mees ja mingi ronaldo väää!!!`` Ja kollane selle eest on sulle täiesti teenitult!
Aga ülejäänud meeskonna kohta ütlen küll, et igati tore sats, sest teinud juba kord vea, tulid nad ka kenasti vabandama ning midagi erilist ei ole üldse kurta
Kommentaar
-
hullult tahtsin kirjeldada siin mängust ka midagi.
üldiselt väga halb mäng meie poolt, surusime vist mingi 30 minutit kokku mängust. esimene poolaeg tõesti, keskväli oli ainult sk-10 käes. teine poolaeg oli asi parem, sk vajus algul kaitsesse ja tahtis neid punkte ära võtta. Seda ei saa keegi öelda,et meil oleks vähem või halvemad võimalused olnud, pigem paremad.
contrad meil ikka väga nõrgad.
igatahes edu siis kõigile, katsuge teie siis eessaart kinni võtta
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustKeegi Fc Abja - SK Tääksi mängust viicib rääkida ?
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustKeegi Fc Abja - SK Tääksi mängust viicib rääkida ?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustma tahaks lugeda veidi Warriori ja Q mängust..Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustma tahaks lugeda veidi Warriori ja Q mängust..
Siis muutus rünnakute suund ja Quattro lükkas veel kaks tükki kenasti ära. Poolaeg lõppes siiski viigiliselt, Valga teine oli päris kena kombinatsioon.
Teise poolaja teise poole alguses vormistas Quattro ründaja põlvega ära ning siis vahetati mind sisse ja ma rikkusin mõlema meeskonna mängu ära ning midagi põnevat enam ei juhtunud.
Kohtunik lasi päris korralikku kehamängu ja käsi seljas ei vilistatud vist kordagi.
Tore oli.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustWarrior asus kiiresti juhtima ja surus võimsalt, kuid Quattro ründaja põrutas karistusala joonelt pöördelt üle puusa ja otse õhust palli ristikasse. Selleks ajaks oli vast veerand tundi mängitud.
Siis muutus rünnakute suund ja Quattro lükkas veel kaks tükki kenasti ära. Poolaeg lõppes siiski viigiliselt, Valga teine oli päris kena kombinatsioon.
Teise poolaja teise poole alguses vormistas Quattro ründaja põlvega ära ning siis vahetati mind sisse ja ma rikkusin mõlema meeskonna mängu ära ning midagi põnevat enam ei juhtunud.
Kohtunik lasi päris korralikku kehamängu ja käsi seljas ei vilistatud vist kordagi.
Tore oli.Mängu poole pealt on vähe nadi, et niimoodi algul kohe taha suutsime jääda, kuid samas näitab see hästi meeskonna võitluslikkust kui suutsime välja tulla poolajaks 1:3 kaotusseisust. Mäletan paari aasta tagust aega, kui üldse alustasime liiga mängimist oli alati nii, et peale seda kui meile värav ära löödi andsid kõik mängjad alla ning loobuti igasugusest võitlusest. Tore on märgata progressi.
Tabel on nii esimese kui ka tagumises otsas päris põnev ning edasisesd mänud tõotavad tulla sama huvitavad. Järgmises mängus siis külastame hoos olevat Tääksi võistkonda. Keegi oskab/viitsib kirjutada midagi nende mängustiilist?
Tõrva väravalööjad : Jürgen Hansen, Lauri Barca-Freddy Lemmle, Rauno Usberg
Thank you & peace out
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustEnam-vähem öeldud kõik. Kahju muidugi, et jälle kaotus tuli. Selle ajaks ma uue bussi süüks millega me viimasel kahel mängul käinud oleme. Vajab veel harjumistMängu poole pealt on vähe nadi, et niimoodi algul kohe taha suutsime jääda, kuid samas näitab see hästi meeskonna võitluslikkust kui suutsime välja tulla poolajaks 1:3 kaotusseisust. Mäletan paari aasta tagust aega, kui üldse alustasime liiga mängimist oli alati nii, et peale seda kui meile värav ära löödi andsid kõik mängjad alla ning loobuti igasugusest võitlusest. Tore on märgata progressi.
Tabel on nii esimese kui ka tagumises otsas päris põnev ning edasisesd mänud tõotavad tulla sama huvitavad. Järgmises mängus siis külastame hoos olevat Tääksi võistkonda. Keegi oskab/viitsib kirjutada midagi nende mängustiilist?
Tõrva väravalööjad : Jürgen Hansen, Lauri Barca-Freddy Lemmle, Rauno Usberg
Thank you & peace outOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustÜks väga hea kiire ründaja ja võimas kaitseliin,eriti kui mängida väiksel väljakul, head kehamängijad.kuna .. on tegu siiski pühapäevaga ... siis laup mõnivend liht liialdab mõne jõujoogiga ja magab pühap mängu maha
Abja Südikas punt ... noored ja kiired ... mängivad palju pikka palli ... eriti enda mini arenal .... enda väljakupoolelt ei ole mingit probleemi vastase karistus alla tsenderdada ... vot selline see väljak on
Aga edu Abjale ... ja Järgmine nädal võõrustame juba Tõrvat ....
seniks aga kõikke head ...
nr 12 .
Kommentaar
-
Algselt postitas enzzo Vaata postitustkahjuks või õnneks ei olnud Tääksi Abja vastu oma parimas rivistuses jällegikuna .. on tegu siiski pühapäevaga ... siis laup mõnivend liht liialdab mõne jõujoogiga ja magab pühap mängu maha
Abja Südikas punt ... noored ja kiired ... mängivad palju pikka palli ... eriti enda mini arenal .... enda väljakupoolelt ei ole mingit probleemi vastase karistus alla tsenderdada ... vot selline see väljak on
Aga edu Abjale ... ja Järgmine nädal võõrustame juba Tõrvat ....
seniks aga kõikke head ...
nr 12 .MEIL OLI PUUDU 1 JA AINUS SEE KAPTEN KEDA IGATSEME KESKVÄLJALE,aga paraku tuleb veel kaks mängu ilma temata hakkama saada.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
1. väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis;
2. suuremat võitude arvu;
3. omavaheliste mängude punkte;
4. omavaheliste mängude väravate vahet;
5. üldist väravate vahet;
6. suuremat löödud väravate arvu.
mix soccernet neid ei arvesta oma tabelis huvitav?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar