320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas r_t Vaata postitust
    Ott Järvela?
    Kes? Mis? Kus?

Kommentaar

Tulutus on järjekordne vandenõuteoreetik.
      Jah, sõprusmängus oli vile tõesti meie poole, kuid mis kuradi kohtuniku ära ostmsiest? Võtsime suvalise kohtuniku, keda üks meie mängija teadis, maksime talle tasu vilsitamise eest, et oleks mõistlik mäng.

Liiga mängust aga niipalju, esmalt lugege Bobiku kommentaar ära, kõrvaltvaataja silme läbi polnud meie eelistamist. Jah, mõned vaieldavad otsused tulid mõlemale poolele, aga samas hoidis kohtunik selgelt liini, samade asjade eest mõlemale poolele kaardid- mölin/mänguväline olukord.

Seega ei saa öelda et vile oleks halb olnud. Pigem kiidaksin just stabiilsuse osas, lasti mängida tiba jõulisemat mängu. Aga liin püsis. Teile tundus, et teile tehti liiga, kohati võisime meie tunda, ühele mängijale tagant sõideti aind säärde, palli ei üritatudki mängida, aga kaarti ei tulnud.

Miks nii? pall oli küljejoone lähedal, ja sorri, kui äärekohtunikke ei ole, siis 1 kohtunik ei näe kõike. Seega üldiselt kogu liiga osas võiksime vähem viriseda vilede üle. Nii nagu me teeme väljakul praaki, nii võib ka 4. liigas vilsitav kohtunik seda teha.
      + kui tahta ja osata, saab ka vastased+kohtuniku üle mängitud,küsimus on vaid selles, kuhu oma energia suunata.

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
        Tulutus on järjekordne vandenõuteoreetik.
        Jah, sõprusmängus oli vile tõesti meie poole, kuid mis kuradi kohtuniku ära ostmsiest? Võtsime suvalise kohtuniku, keda üks meie mängija teadis, maksime talle tasu vilsitamise eest, et oleks mõistlik mäng.

Liiga mängust aga niipalju, esmalt lugege Bobiku kommentaar ära, kõrvaltvaataja silme läbi polnud meie eelistamist. Jah, mõned vaieldavad otsused tulid mõlemale poolele, aga samas hoidis kohtunik selgelt liini, samade asjade eest mõlemale poolele kaardid- mölin/mänguväline olukord.

Seega ei saa öelda et vile oleks halb olnud. Pigem kiidaksin just stabiilsuse osas, lasti mängida tiba jõulisemat mängu. Aga liin püsis. Teile tundus, et teile tehti liiga, kohati võisime meie tunda, ühele mängijale tagant sõideti aind säärde, palli ei üritatudki mängida, aga kaarti ei tulnud.

Miks nii? pall oli küljejoone lähedal, ja sorri, kui äärekohtunikke ei ole, siis 1 kohtunik ei näe kõike. Seega üldiselt kogu liiga osas võiksime vähem viriseda vilede üle. Nii nagu me teeme väljakul praaki, nii võib ka 4. liigas vilsitav kohtunik seda teha.
        + kui tahta ja osata, saab ka vastased+kohtuniku üle mängitud,küsimus on vaid selles, kuhu oma energia suunata.
        Jube kus te viitsite tagant järgi komenteerida ikka mänge oli mis oli kohtute 1 korra veel ju!

Kommentaar

see oli lihtsalt asja selgitamiseks. Ma ei eita, et sõprusmängu eel oli vilepartii selline, mis võis Tabivere natuke kurjaks ajada. Aga mitte meie plaanide tõttu.

Üldiselt oli mu postituse mõte mitte heietada vaid selge signaal: vigiseme vähem kohtunike kallal ja suuname energia mängimisse.

FC Aspen - Rock Roll - tuleb Timuriga nõustuda, vooru põnevaim mäng ilmselt. Aspen on kodus hea, kiired-teravad kontrad ootavad Rock & Rolli kui ründama ise asuvad
          FC Tõrva Warrior - SK10 Premium II , miskipärast pakun selget võitu SK10, karika emotsiooni pealt võtavad punktid ära.Alternatiiv on loomulikult, et tõusid pilvedesse, kuid ei taha väga uskuda. Nende hooaja alguse põhjal ei tohiks nad endale seda lubada.

ABJA - JK Welco Elekter, Eks meil raskeks läheb, väsimus ka osadel meestel jalgades, mida tänane Tartu MV mäng ka näitas. Liigamäng,,karikas,maakonnakad+ trennid sinna otsa - tundub nagu profijalgpalluri koormusega nädal juba olevat, aga eks laupäeval puhkame ja üritame võõrsilt punktid koju tuua.

FC Tabivere - JK Löök, kusjuures ma ei pea Tabiveret siin väga selgeks favoriidiks. Pigem pakun võrdsete heitlust, vähemalt selle põhjal mida ise näind mängides mõlema võistkonna vastu. Ilmselt koduväljak annab kerge eelise Tabiverele, aga eks näis

Tartu Quattromed - SK Tääksi , no Quattro võiks kodus ikka punktid ära võtta, aga Tääksi võit ei üllataks. Ehk saab Quattromed oma mängu käima. loodame.

EMÜ SK - Navi Vutiselts
          Ilmselt EMÜ võtab oma, aga mitte suurelt. Navi peksab mõnusalt pikka palli ära ja murul ei saa EMÜ oma söödumänguga Navist läbi nii kergelt kui ehk kunstil saaks. Seega siuke 3-0,4-0 võit, sest noh,palju ikka viitsid peksta neid.

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
            no ma usun kui Metec kaob oma meeskonda, siis usun et mul tuleb pakkumisi kus m2ngida
            4 liigasse kindlasti ei l2he, seal mul pole midagi teha. 2-3 liiga...seal saan ilusti hakkama. aga noh...tartus on seal ainult HaServ hetkel mis mulle meeldib
            Vaevalt, et neid pakkumisi peale Ha Servi rohkem tuleks.

Kommentaar

Algselt postitas Tulutus Vaata postitust
              sa kukk tõmba endal nahk pähe. mingi kuradi löök nüüd küll Tabiverele väravat ei löö.
              Noorhärra, kui sinul intellingentsi tase jõuab sama kõrgele, mida sa saunas naistelt kuulsid, siis ilmselgelt võid oma rasket lapsepõlve kellegi teise peale välja valada. Mina ei ole ei kummagi fänn ja loodan et sport võidab ja seis jääb 4-4, niiet Löök laksutab koguni 4 kotti!

Kommentaar

Algselt postitas verinevarvas Vaata postitust
                Vaevalt, et neid pakkumisi peale Ha Servi rohkem tuleks.
                ega rohkem polegi vaja. HaServ on hetkel yks k6vemaid meeskondi tartus. temast parem on V6IBOLLA ainult JK Tammeka sats meistriliigast...nii et parema pakkumisi ei saagi olla aga ma ikka usun et m6ned meeskonnad v6taksid mind kindlasti enda satsi.

Kommentaar

ega rohkem polegi vaja. HaServ on hetkel yks k6vemaid meeskondi tartus. temast parem on V6IBOLLA ainult JK Tammeka sats meistriliigast...nii et parema pakkumisi ei saagi olla aga ma ikka usun et m6ned meeskonnad v6taksid mind kindlasti enda satsi.
                  mis meeskonnal on vaja joodikud&kohtunikut?
                  Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                    No vott siis (Y)

Kommentaar

no jah, kogu aeg t2is peaga olen ju platsil...PeTy3bI r22kis k6ik mu saladused 2ra !!! )))

Kommentaar

no jah, kogu aeg t2is peaga olen ju platsil...PeTy3bI r22kis k6ik mu saladused 2ra !!! )))
                        ta vilistab kogu aeg, sest see on harjumus Freedom Paradilt
                        Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

ta vilistab kogu aeg, sest see on harjumus Freedom Paradilt
                          no jah
                          siis ma juba vilistan 2002'st

Kommentaar

Barcelona vajab uusi äärepoolikuid,Milani saaks ka Ronaldinho asemele,samas ka Ronaldo pole sama terav ManU s kui eelmisel aastal,võibolla küsid liiga kõrget hinda.Võta 50.000 naela nädalas vähemaks.Ok Trans sipleb ka raskustes ,Ratnikovi asemel saaksid ka tõestada end.

Kommentaar

Algselt postitas mäksakunn Vaata postitust
                              Barcelona vajab uusi äärepoolikuid,Milani saaks ka Ronaldinho asemele,samas ka Ronaldo pole sama terav ManU s kui eelmisel aastal,võibolla küsid liiga kõrget hinda.Võta 50.000 naela nädalas vähemaks.Ok Trans sipleb ka raskustes ,Ratnikovi asemel saaksid ka tõestada end.
                              Vähe magand ?

Kommentaar

Tõrva Warrior - SK-10 II 1-2 (1-0)

Kommentaar

Working...
                                X