Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
    Enam-vähem nii oligi. Lisaks juurde, et mängu pall oli suht kõva & mul siiamaani pea valutab
    Järgmine mäng toimub meil siis SK 10 II'ga esimest korda meil kodus, Tõrvas. Tõotab tulla huvitav
    kiidame siiski veel tõrva 1:1 värava lööjat ... kuna olin ise postide vahel siis tõesti tuli see löök sellise nurga alt väga ootamatult ja sees see oligi ILUS
    http://www.skimavere.com

Kommentaar

Vaatasin meie liigatabelit EJLi kodukalt ja silma jääb Tõrva väravate vahe. Paugutatud on ise 17 tk, mis annab 3. tulemuse selles arvestuses. Aga sisse lastud väravaid on natukene palju, 2. kohal selles arvestuses.
      Mis nad mängivad siis nii lahtist mängu?

Ja väga mõnus on vaadata väikese karika 1/16 finaali võistkondi, meie alagrupp selgelt esindatud 4 võistkonnaga
      loodame et meid jõuab ka 1/8 finaali hulgi.
      Ja kui kellelgi huvi, siis Welco mäng ei ole enam mitte 19.00 Annelinnas vaid 18.00 Tammel.

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
        Vaatasin meie liigatabelit EJLi kodukalt ja silma jääb Tõrva väravate vahe. Paugutatud on ise 17 tk, mis annab 3. tulemuse selles arvestuses. Aga sisse lastud väravaid on natukene palju, 2. kohal selles arvestuses.
        Mis nad mängivad siis nii lahtist mängu?
        Me üritame mängida stiilis löögemeilepaljutahatemelöömeikkarohkem jalgpalli aga tihtipeale see ei toida . Seni oleme suutnud viies mängus lüüa vähemalt 3 väravat, Navi vastu isegi neli. Abja on olnud seni ainus sats, kellele oleme löönud kõigest ühe värava. Tavaliselt juhtub aga nii, et laseme endale ikka ühe rohkem lüüa. A la nt Tabiverega 3:4, Quattroga 3:4..Sisu on aga selle realiseerimisega ei ole me seni kõige paremini hakkama saanud..

Kommentaar

Abja on olnud seni ainus sats, kellele oleme löönud kõigest ühe värava.

Abja on SK10 II-l olnud ainuke vastane, kellele on kahe mängu kokkuvõttes löödud 12x rohkem väravaid, kui nemad on suutnud lüüa

Kommentaar

Algselt postitas Lex2 Vaata postitust
            Abja on olnud seni ainus sats, kellele oleme löönud kõigest ühe värava.

Abja on SK10 II-l olnud ainuke vastane, kellele on kahe mängu kokkuvõttes löödud 12x rohkem väravaid, kui nemad on suutnud lüüa

Just just:
            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitust
              Ründaja jooksis inertsi pealt väravavahist mööda, aga peatas palli ilusti kinni ega löönd kuhugi seda. Arusaamatu kaart..
              ei viitsi eriti vaielda siin, kuid minu vaade oli kindel. mingit palii peatumist seal ei olnud. ryndaja l6i vastu v2ravavahi ja pall veeres yle otsajoone, esimene kollane k2es. teise kollase kohta oli veelgi kindlam teema.

aga see mis puudutab tabivere poissi saanud punase. siis esimese kollase ta sai jah protesteerimise eest. mina ei ole seal viga n2inud. aga v6in 8elda selle poisile seda, et olin samas h2das 2 liiga m2ngus kus mind t6mmati m2ha ja ka parem butsa lendas jala pealt 2ra, ja hakkasin vinguma mille eest sain kollase. eba6iglane eks ole? aga mida sa teed kui kohtunikul j2i n2gemata olukord? k6ike ei saa ju ka n2ha

peace ja edu teile v2ljakutel.

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                ei viitsi eriti vaielda siin, kuid minu vaade oli kindel. mingit palii peatumist seal ei olnud. ryndaja l6i vastu v2ravavahi ja pall veeres yle otsajoone, esimene kollane k2es. teise kollase kohta oli veelgi kindlam teema.

aga see mis puudutab tabivere poissi saanud punase. siis esimese kollase ta sai jah protesteerimise eest. mina ei ole seal viga n2inud. aga v6in 8elda selle poisile seda, et olin samas h2das 2 liiga m2ngus kus mind t6mmati m2ha ja ka parem butsa lendas jala pealt 2ra, ja hakkasin vinguma mille eest sain kollase. eba6iglane eks ole? aga mida sa teed kui kohtunikul j2i n2gemata olukord? k6ike ei saa ju ka n2ha

peace ja edu teile v2ljakutel.

Lesh, sa jätsid pendla andmata.

ausalt, meie kutt sai ikka täiega jalga.

pmst oli vv veel viimane vend ka...

ma arvan,et see vv tunnistaks ise ka,et ta ei puutunud palli.

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust

Mida sa hädaldad oleks pennal olnud oleks olnud 2:1 aga oleksid ei loe ja on 2:0 võtke kokku ennast lihtsalt!
                  edu!

Kommentaar

Ma isegi ei mäleta ühtki pendla olukorda Tabiverel, aga ilmselt see siis minu viga.

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                      Ma isegi ei mäleta ühtki pendla olukorda Tabiverel, aga ilmselt see siis minu viga.
                      Oli mis oli aitab sellest?

Kommentaar

Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
                        Oli mis oli aitab sellest?
                        Lase inimestel rääkida nüüd, sa pole mingi korravalvur siin... Vähemalt räägivad mängust ja mänguolukordadest mitte ei aja niisama läbujuttu siin :P
                        FC Otepää II

Kommentaar

SK Tääksi Langes välja Väiksest Karikast kaotades 5:0 Tallinna FC Atletikule... EDU teistele Jätkajatele
                          http://www.skimavere.com

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust

penal ei olnud ainult selle p2rast et mees sa l88gile ja siis n2gi et v2ravavaht juba lendab talle jalgadesse ja ryndaja ise hyppaski temast yle, aga ebamugavalt. pealt oli olus n2itlemine
                            v2hemalt nii n2is mulle. eks praegu welco katsjad ja vv v6ivad 8elda, kas oli seal penal v6i mitte?

Kommentaar

tEEKS OTSA LAHTI 7.VOORU ENNUSTUSEGA:

FC Aspen - Rock Roll 4:2
                              FC Tõrva Warrior - SK10 Premium II 3:3
                              FC ABJA - JK Welco Elekter X:X ( Oma miniarenal ei tahaks sugugi enam punkte loovutada,katsume kahe mängulise negatiivse raja lõpetada)
                              FC Tabivere - JK Löök 6:1
                              Tartu Quattromed - SK Tääksi 4:1
                              EMÜ SK - Navi Vutiselts 7:1

Edu ja häid jalgpalli elamusi!

Veel küsimus Welcole,mis vormis külla tulete kas sinises? kui jah siis peab soetama vestid
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Me võime vabalt mängida oma mustas võõrsilvormis

Kommentaar

Working...
                                X