vurr läks ka kohati käima, umbes selline nagu Kalevi poisid said kuinad 9 venna vastu üle poole ei suutnud roomata
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga ida 2012
Collapse
X
-
FC Levadia III - JK Suema/Cargobus 8:3 (5:1)
Kasvatasime Levadiale löödud väravate arvu peaaegu kahekordseks. Meil olid paljud põhimehed puudu, kuid levadialased olid lihtsalt paremad ka. Avasime skoori penaltist sealjuures niimoodi, et Levadia oli saanud teha mängu alguses täpselt ühe pallipuute.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Alvinil ongi ju kõige pisem, mini ime et väikesed poisid liiga teevad.Algselt postitas #11 Vaata postitustJälle said haiget
Seekord tegid haiget 95-96 aastal sündinud poisid
Kommentaar
-
Kle 11 ära pinise, see mis suema mängus mulle tehti ei kannata kriitikat. Nupud ees lennati sisse, mille eest minimaalne karistus kollane, kohtunik ei andnud isegi vilet. Künarnukiga lõi mingi paks kõrvits kuklasse, küünarnukk verine, labakäel nahk maas ja nina oli ka veriseks löödud. 20 minutit kuskil sain mängida. Järgmine kord annan sulle platsil otse molli kui näen.
Kommentaar
-
Rakvere Tarvas - FC Pokkeriprod 1-2 (0-1)
Kokkuvõte https://www.facebook.com/notes/fc-po...34866053255246
Lisaks võiks ära märkida Rakvere noorte "humoristlikud" väljahüüded. Küll lubati meile nuga anda, tuletati meelde ala stiilis "Võtke rahulikult, te olete ikkagi Rakveres jne" või siis kirss tordil mängu lõpus "Ma ei viitsi seda 4ndat liigat mängida". Aga noh lapsed ju, küll aega areneda veel.
Kommentaar
-
Alfonnike, pisike pisikesega poiss, mind huvitavad punktid mitte 1-2 kaotused ja kui annan oma nõrgematele poistele mänguaega. Läbi selle võivad nad ainult paremaks saada.Algselt postitas Alfonso Vaata postitustIrw, Pras jälle kena pakike

Me mängisime Levadiaga ilma väravavahi ja 9 põhimeheta ning seis jäi 2:1, peaaegu oleksime võitnud ka.
Täiesti epicult hale on see suema, kohati nagu korralik mäng (vähemalt meie vastu), aga siis sellised augud, midagi on nagu väga valesti.
Kommentaar
-
Paistab et Alfons on käinud nooruses rakveres naisi rabamas ja mõne apsuga hakkama saandAlgselt postitas inward Vaata postitustRakvere Tarvas - FC Pokkeriprod 1-2 (0-1)
Kokkuvõte https://www.facebook.com/notes/fc-po...34866053255246
Lisaks võiks ära märkida Rakvere noorte "humoristlikud" väljahüüded. Küll lubati meile nuga anda, tuletati meelde ala stiilis "Võtke rahulikult, te olete ikkagi Rakveres jne" või siis kirss tordil mängu lõpus "Ma ei viitsi seda 4ndat liigat mängida". Aga noh lapsed ju, küll aega areneda veel.
Kommentaar
-
Esiteks ma ei mängi Suema eest,teiseks sinusugune annab molli,ära aja naerma.Sa oled tavaline prill,kes arvab,et on fairplay mängija ja kõik ülejäänud ei oska mängida.Algselt postitas Alfonso Vaata postitustJärgmine kord annan sulle platsil otse molli kui näen.
See on lihtaslt totaalne luuseri jutt,pähe ei oska saada,tuleb siia ulguma ..
Kommentaar
-
Alvin sa oledki ju jõhkard. Palli mängida ju ei oska ja siis teeskled kui keegi sulle keha annab ja siis esined nagu oleks sulle nuga antudAlgselt postitas Alfonso Vaata postitustMina ja prill, ma olen ambaal ja tapja, olen üle 4x inimesele nuga andnud oma elu jooksul. Kohtumiseni.

Ma loodaks ükskordki, et sa oleks mees ja astuks mehe vastu ausalt mitte ei lööks vastast siis kui kohtunik ei näe(vähemalt nii ise arvad).
Kõige koledam on selle asja juures see, et sul jääb õigust üle ka
Aga eks selles peegeldub ka sinu spordimehelikkus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar