Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga ida 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Noo ,kui Levadi vastu juhtima lähed, siis Levadia lööb juba järgmisel rünnakul selle kolli tagasi

Kommentaar

FC PokkeriProd
      Narva JK Trans II
      12.09.2012 Nr. 5-1.1/2599

Diskvalifitseeritud mängija kasutamine

Austatud klubi juhatus

Teatame Teile, et Eesti 2012. a. jalgpalli meistrivõistluste IV liiga Ida
      piirkonna kohtumises FC Pokkeriprod – Narva JK Trans II (09.09.2012) osales
      Narva JK Trans II võistkonna koosseisus diskvalifitseeritud mängija Daniil
      Smirnov.

Vastavalt Eesti 2012.a. jalgpalli meistrivõistluste Teise ja madalamate
      liigade juhendi Artikkel 50 punktile 13 mängutulemus tühistatakse ja
      turniiritabelisse kantakse 2 : - FC Pokkeriprod kasuks. Kõik mängus saadud
      karistused jäävad kehtima.

Pokkeriprod siis tõusid tagasi 8 kohale. Lõpuks hakkab ka õnn meie õuel särama, niigi palju neid nappe kaotuseid olnud, eriti LEvadiale karikamängus.

Kommentaar

Vaatasin ka, et 2:- tabelisse tulnud, mis seisul mäng muidu lõppenuks vilistati?
        How do you make a Gunners fan run?
        Build a job centre!

Kommentaar

Algselt postitas kaarmann Vaata postitust
          Vaatasin ka, et 2:- tabelisse tulnud, mis seisul mäng muidu lõppenuks vilistati?
          FC Pokkeriprod 2:3 Narva JK Trans (1:1).

Kommentaar

FC Pokkeriprod - Tallinna FC Levadia 3:4 (2:3).

PS. Levadia III treener on tolvan. Üks pärlidest kah "Selle tehnikaga võid Pokkeriprode duublisse minna mängima"

Järgmiseks siis derbi Suemaga.

Kommentaar

"Poolaja lõpus võttis Alvin karistusalas Levadia ründaja maha, teenides sellega teise kollase ja penalti vastastele."

Pokkeriprode reporteril kujutusvõime lendab ja juttu jätkub, kuid tegu oli siiski kaitsjaga kes vastaste kastis maha võeti.

Kommentaar

Tubli kaitsja siis, et nii kõrgele tõusis . Paraku jah, ise mängides ei suuda 100% talletada mällu igat pisidetaili (mis positsiooni mängija nüüd kastis tegutses jne). Võtame siis nii, et selle olukorra puhul kehtib ründaja = ründes olnud mängija.

Huvi pärast küsin, kas teil treener sõimab teid koguaeg niimoodi ?

Kommentaar

Aaa,kes Levadia kuttidel see aasta treener on ? Ennem oli Indrek,enam vast pole nagu aru sain .

Kommentaar

Enam ei ole jah Indrek.

Treener annab 24/7 turmtuld. Kurb, aga tõsi.

Kommentaar

Enn on hea huumoriga minu arust

Kommentaar

Algselt postitas inward Vaata postitust

Huvi pärast küsin, kas teil treener sõimab teid koguaeg niimoodi ?
                        Kusjuures minu arvates on see õige ja mõne geelipeast tatikaga ainult sedasi saabki. Seda näitas ka legendi Zelinski jätkuv perse saatmine eelmine hooaeg mõne tatika poolt. Kurat, kui ikka treeneril mune pole sellise käitumise peale oma mängija staadionilt minema peksta, siis ongi ta ise süüdi. Praegu aga poisid vastu ei vigise ja eks see ka mängupildis ja tulemustes kajastub. Seega thumps up minu poolt Läänmäe Ennule! Äge vana.

Aga Inward, huvitav et räägid Alfie teisest kollasest kaardist, aga miks vaikitakse maha esimese kaardi olukord? Täpset kirjeldust, paluks.

Kommentaar

Esimene kollane tuli peale seda kui kohtunik luges Levadia värava ära, mis oli ilmselgest suluseisust löödud - nägin mina keskväljalt seda, nägid meie mängijad kes olid ründaja seljataga, aga ainus oli kohtunik kes ei näinud. Seda ma ka teavitasin, et keskväljalt ei näe sa ju midagi.
                          Sama kohtunik oli meie esimesel mängul Kiiuga ja ei andnud ilmselgelt penaltit, kuigi oli 15m eemal ja ütles et pall oli ennem väljas nurgalöögis, kuigi lumel olid jäljed et viga tehti kastis mitu meetrit küljejoonest eemal.

Ütlen ausalt, et juberaske on mängida, kui kohtunik vilistab enamus 50/50 olukordi vastastele, ilmselgelt lasb suluseisust värava, lisaks jagab pendlaid ja kaarte nagu tahab.

Kusjuures eelmine mäng Narvaga toimus sama asi, kus kohtunik lõpus palus ilusti vabandust, et ei suutnud mängus kõiki olukordi näha ja seetõttu ka segased otsused.

Kindlasti olime eile Levadia vastu väärt vähemalt viiki, kuna ka 10 mehega, kellest pooled tulid varust suutsime vastaseid tugeva surve all hoida. Kahjuks olid vastased juba niipalju kergeid väravaid saanud varasemalt, et vahet tagasi teha ei suutnud.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                            Esimene kollane tuli peale seda kui kohtunik luges Levadia värava ära, mis oli ilmselgest suluseisust löödud - nägin mina keskväljalt seda
                            Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                            Seda ma ka teavitasin, et keskväljalt ei näe sa ju midagi.
                            Et sina näed keskväljalt, aga kohtunik mitte?

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                              Kusjuures minu arvates on see õige ja mõne geelipeast tatikaga ainult sedasi saabki. Seda näitas ka legendi Zelinski jätkuv perse saatmine eelmine hooaeg mõne tatika poolt. Kurat, kui ikka treeneril mune pole sellise käitumise peale oma mängija staadionilt minema peksta, siis ongi ta ise süüdi. Praegu aga poisid vastu ei vigise ja eks see ka mängupildis ja tulemustes kajastub. Seega thumps up minu poolt Läänmäe Ennule! Äge vana.
                              Ei ole päris nõus. Mängijad ei haukunud vastu oma treenerile. Kui mäng ei suju, siis muidugi peab treener konstruktiivset kriitikat jagama karjumise teel, mida iganes. Teine asi on ikkagi mängijate mõnitamine ja alandamine. Mis seal ikka, eks igaühe enda otsustada, kust see piir normaalsuse vahel läheb. Muidu Levadia poisid mängivad kenasti, pisut jõulisust juurde ja IIIndas lammutaksid kindlasti.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                                Et sina näed keskväljalt, aga kohtunik mitte?
                                Jah mina nägin, peale selle, et mul on vägahea silmanägemine (eriti kaugele), olen ma olnud ka kohtunik ning märkan selliseid asju väga hästi. Minu sõnadele andsid kinnitust ka meie 2 kaitsjat kes olid meie meeskonna mängijatest kõige kaugemal ja Levadia ründaja oli veel kaugemal.

Üldiselt nende detailide üle pole mõtet vaielda, mäng on peetud ja otsused tehtud. Sinu iroonilised küsimused on ka suht mõtetud.

Kommentaar

Working...
                                X