Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga põhi 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ka ise ei tea, aga minu ettepanek Sportland Arenal mängida pandi väga suure hinnavahe tõttu igatahes kohe kalevi alla (see ei olnud naljana mõeldud, aga las ta olla siis juba). Meil oli karikamäng seal eelmisel aastal ja see on nii palju parem kõikidest platsidest, kus ma mänginud olen, et päris kurb oli tavalise elu juurde naasta pärast seda.

Kommentaar

Täielik koom ikka, ajalehes oli artikkel kus Kent oli staadionil jaanituld teinud (naeltega). Hetkel linki ei leia, aga postimehes peaks olema.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
        Täielik koom ikka, ajalehes oli artikkel kus Kent oli staadionil jaanituld teinud (naeltega). Hetkel linki ei leia, aga postimehes peaks olema.
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

1. maaküttega muruplats Eestis? Kent korraldab ikka totaalset jama? Miks neid naelu veel sinna toppida oli vaja?

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
            1. maaküttega muruplats Eestis? Kent korraldab ikka totaalset jama? Miks neid naelu veel sinna toppida oli vaja?
            Kus kohast sa välja loed, et tema selle prügi staadionile vedas?
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Tema oli peaosalineju, see külamutt v õpetaja ju ütles.

Kommentaar

Naelad staadionil on selleks, et äikesetormi korral välku maasse juhtida. Hea turvaline koht, prügimäel keegi ju sporti ei tee ega niisama jõlgu.
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Metall hoiab paremini soojust kui muru
                  Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Head poisid olime täna

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                      Head poisid olime täna

http://jksuema.net/?lmenu=1&id=257
                      Pras kas mitte ei ole nii et ülevalt alla saab mängida ainult klubisiseselt?

Ehk et kjk mehed oleks ikka pidanud olema ka teile regatud minu teada...

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust

True story, kuna tegemist on erinevate klubidega.

Juhul kui Meistri-, Esi-, Esiliiga B, Teise või Kolmanda liiga võistkonna
                        duubelvõistkonnaks on teise klubi Kolmanda või Neljanda liiga võistkond, võib
                        selle võistkonna seitse mängijat osaleda põhivõistkonna mängus üles
                        andmata 5 korda kuni esimese sügisringi täisvooruni ja 5 korda kuni
                        meistrivõistluste viimase mänguni, v.a üleminekumängud. Ühes mängus tohib
                        korraga mängida kuni 5 duubelvõistkonna mängijat.

Oleks tegemist Kristiine II-ga, siis

duubelvõistkonnaks on sama klubi Kolmanda või Neljanda liiga võistkond, siis
                        võib põhivõistkonna mängus osaleda 5 duubelvõistkonna mängijat ning
                        duubelvõistkonna mängus 3 põhivõistkonna mängijat.

Kommentaar

Arusaadav, et Kalevi staadion on Suema poistele teiseks koduks, aga seekord oli ju siiski Twisteri kodumäng...

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                            True story, kuna tegemist on erinevate klubidega.

duubelvõistkonnaks on teise klubi Kolmanda või Neljanda liiga võistkond, võib
                            selle võistkonna seitse mängijat osaleda põhivõistkonna mängus üles
                            andmata 5 korda kuni esimese sügisringi täisvooruni ja 5 korda kuni
                            meistrivõistluste viimase mänguni, v.a üleminekumängud. Ühes mängus tohib
                            korraga mängida kuni 5 duubelvõistkonna mängijat.

Oleks tegemist Kristiine II-ga, siis

duubelvõistkonnaks on sama klubi Kolmanda või Neljanda liiga võistkond, siis
                            võib põhivõistkonna mängus osaleda 5 duubelvõistkonna mängijat ning
                            duubelvõistkonna mängus 3 põhivõistkonna mängijat.
                            See on ju elementaarne, et võistkonna esindaja vaatab läbi uue hooaja juhendi.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                              See on ju elementaarne, et võistkonna esindaja vaatab läbi uue hooaja juhendi.
                              Viinamarjad on ikka hapud veel????
                              Lugesin hooaja eel mitmel puhul läbi, kuid seda punkti ma ei leidnud mis nüüd sinna tekkinud on kuidagi.
                              Üldiselt väga rumal reegel, et kas on oma klubi või mitte.
                              Aga mis ikka, tuleb siis need soccernetid ja muud kaikad kotti panna. Eriti veel siis kui Eston ja Tõnis Soccerneti eest pelavad

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                                See on ju elementaarne, et võistkonna esindaja vaatab läbi kõik mängijate eelmise hooaja karistused või kaardid.
                                Life is a bitch, who hits back .

Kommentaar

Working...
                                X