<Mis võiskonnad siis 2013 aastal mängivad?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga põhi 2013
Collapse
X
-
Kust selline info ?Algselt postitas Alfonso Vaata postitustNõmme ja Saku peaks Lõunas mängima, Pirita Idas, Twister Pärnus.
Kommentaar
-
ALfons on jäle saaremaal aineid tarvitamasAlgselt postitas inward Vaata postitustKust selline info ?
Kommentaar
-
Lival mängis juba siis liigat kui siin enamik mehi alles püksi tegi, koos sai mängitud aastaid (alates 1998, 1999 aastast) põhja tsoonis (IV ja III liiga). Eelmise aasta vist jätsid nad vahele, mängisid rahvaliigat, nüüd siis ilmselt comeback.Algselt postitas waterhaul Vaata postitustKas kaks viimast on uued tiimid? Charma kohta leidsin niipalju, et neil Pokkeriprodega sõprusmäng peetud. Livali nimeline on küll mingi hetk liigast kuskilt läbi käinud, aga konkreetse info leidmisega jäin hätta. Eelmise aasta III ja IV liigades selliseid nimesid ei näinud igatahes.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Päris paljud tõesti, aga on ka veel mujalt tulnud inimesi. Mina neid Tabasaluga ei seostaks, mängima hakkavad nad minu teada Männikul. Materjali nagu oleks, aga need kaks hooajaeelset mängu mis ma nende esituses olen näinud, on olnud sellised rabedad.Algselt postitas kristjan27 Vaata postitustja Charmas peaks mängima endised Tabasalu pallurid kui ma ei eksiInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
siiski mitte, hakkab kolmandas mängima...akhtamari nimi vahetusAlgselt postitas eston maravilha Vaata postitustpõhja piirkonda lisandus ararat-ttü duubel.Kapten Trumm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar