Ilmselt neid siis ametlikult polnud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga põhi 2013
Collapse
X
-
aga kõik ju olemas.Algselt postitas kristjan27 Vaata postitustMulle meeldib see, et kui abidega mängiti siis miks neid protokollis pole
http://jalgpall.ee/lprotocol.php?st=...IV.N&year=2013
Kommentaar
-
ilmselt on vastav osakond lugenud seda teemat, või on see info nendeni jõudnud.Algselt postitas elx Vaata postitustVarem polnud.
kui aga veel edasi närida, siis kas see abikohtunike protokolli lisaminine ikka JOKK on?
ei viitsi juhendis sobrada, aga IV liigas peaks ikka olema ette nähtud üks kohtunik
(ja ärge nüüd jälle valesti aru saage - 3 oleks ju igati tervitatav, kui see oleks nii igal mängul!)
ühesõnaga selline imelik soperdamine ikkagi ja keegi (loe: neeme) peaks ikka veidike selle isetegevuse eest joonlauaga tutki käest piki näppe saama
Kommentaar
-
nagu näed loeatkse neid foorumeid, kas nüüd Neeme ise aga ette kantakse talle kõigestAlgselt postitas ertz Vaata postitustilmselt on vastav osakond lugenud seda teemat, või on see info nendeni jõudnud.
kui aga veel edasi närida, siis kas see abikohtunike protokolli lisaminine ikka JOKK on?
ei viitsi juhendis sobrada, aga IV liigas peaks ikka olema ette nähtud üks kohtunik
(ja ärge nüüd jälle valesti aru saage - 3 oleks ju igati tervitatav, kui see oleks nii igal mängul!)
ühesõnaga selline imelik soperdamine ikkagi ja keegi (loe: neeme) peaks ikka veidike selle isetegevuse eest joonlauaga tutki käest piki näppe saama
Kommentaar
-
Suht pseudoprobleem minumeelest, ei ole mõtet asjata nii pedantne olla.
1) IV liigas hetkel veel niikuinii igal mängul äärekohtunikke ei ole
2) Kui mõnele satub, peaks see igati tervitatav olema
3) Kui tahame häid kohtunikke, siis peavad nad kuskilt oma kogemust saama
Usun, et ühel heal päeval on ka IV liigas äärekohtunikud olemas.
Kommentaar
-
Selle jutu võib ristida juba tüüpiliseks kibestunud eestlase kaebelauluks pealkirjaga "Oh mis häda, keegi võttis kätte ja tegi midagi ära!" Meeskonnad said äärekohtunikega mängida - minu arust positiivne. Kaks noort kohtunikku said kogemust - minu arust ka positiivne. Isegi siis, kui juhend ei näe ette 3 kohtunikku (ma ausaltöeldes eriti ei usu, et ka keelab), kellele see siis nüüd nii halb on?Algselt postitas ertz Vaata postitustilmselt on vastav osakond lugenud seda teemat, või on see info nendeni jõudnud.
Mul on endal õnnestunud mängida paar mängu noorteklassis ja 3-4 liigas (ajal kui mõlemas oli määratud ainult 1 väljakukohtunik) nii, et kodusats on välja pannud omal initsiatiivil äärekohtunikud. Juhtus see alati Tallinnast väljas, tavaliselt loomulikult nad ametlikud kohtunikud ei olnud, aga mingit äravilistamist polnud kunagi ja kogu meie satsile jäi nendest mängudest alati väga meeldiv mulje. Mu isiklik eredaim mälestus oli kunagine noorteklassi mäng Jõhvis. Enne mängu oli meil kõigil teada, kuidas kohtunikud kodumeeskonnale suured võidud ära vilistavad, lasevad kohalikel meeletult lõhkuda ja pärast mängu lüüakse ellujäänutel veel hambad ka kuklasse sisse. Reaalsuses oli juba tund aega enne mängu väljakul sooja tegemas kolm vanakooli kohtunikku, kõigil triibulised vormid 70ndatest seljas ja vile kindlasti parim, mida ma üldse kunagi näinud olen.
Nii et üleüldiselt, seni kuni mäng käib 3-4nda liiga nimelistes õlleliigades võiks selliseid initsiatiive pigem soosida ja jalgpallile kui sellisele keskenduda.Jube Tige Kala
Kommentaar
-
Ei taha kellelegi vastu vaielda, lihtsalt platsil viibinu kommentaar lisaks: Mängijana pean tõdema, et ega neidude kohalolek mind häirinud. Vahepeal läks lipulehvitamine veidi sünkroonist välja ja tekkis sisse pause, aga algajalt kohtunikult ei saagi nõuda noodilugemist nagu kogenud orkestrandilt. Pealegi, paar korda võtsid nad ka napika sulu ära, mis on ju igati positiivne. Jah, võib öelda, et Neemlaiuga oleks ehk paaris kohas jäänud lipp alla ja oleksime saanud edasi rünnata, aga no mis siis? Tegelikult ka? Mäng oli võitluslik, pinget oli räigelt palju ja kokkuvõttes hästiveedetud reede õhtu. Mina annan endale aru, et neljas liiga ongi paratamatult kohtunikele paras koht harjutamiseks. Häirib muidugi, kui kohtunik ei arene, aga neil neidudel, kui neid enne rajalt maha ei võeta või ära ei sööda, on veel pikk tee ees ja mine tea, ehk saab veel asja.
Kommentaar
-
Teema lihtne. Iseenesest tervitatav ja positiivne, et plaan ammusoovitud 3 kohtunikku kõikidesse liigadesse hakkab teoks saama. Teisalt reglemendi järgi tundub tõesti kuidagi mitteametlik. Jalkaliit saaks omalt poolt niipalju ära teha, et sellistel puhkudel saadetakse teade ette kõikide võistkondade esindajatele, et plaan kolme kohtunikku katsetada. Ja, et selline eksperiment jätkub ka tulevikus. Siis poleks kellelgi üllatust, et vahel kui kohtunikke jagub, on oodata ka neljandas liigas abikohtunikke.
Naiskohtunikud meeste mängudel on alati olnud lisaboonus.
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Kui pingil istud.Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
Naiskohtunikud meeste mängudel on alati olnud lisaboonus.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
"JK Suema Cargobus peatreener Märt Vassiljev: „Peale kaotust Livalile on meil kõigil soov end mängus Nõmme Kalju III vastu rehabiliteerida ning kodumängude võidukat rada jätkata. Kindlasti peame me valvsad olema vastaste staarründaja Kaido Hermatiga. Sellise kaliibriga ründevirtuoos lisab palju Kalju mängule juurde. Loodame, et suudame Bayerni kombel messilikku Hermatit vaos hoida ning võidu koju tuua. "
Mnjah. Mõnitamine ja loodan et saate peksa Kaljult ja just et Hermat lööks värava teile.
Kommentaar
-
Kalju võitis 2-0 lõpus lõid ära 2 ilusat kolli.Algselt postitas kristjan27 Vaata postitustI poolaeg Suema 0 - 0 Kalju III
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar