Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga põhi 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
    Hr Pius ongi IV liiga oma Risto Kägo
    Meil ka satsis mängija, kes üritab Randyle konkurentsi pakkuda, kuid nüüd läks Randy pikka puuga liidriks jälle

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
      Hr Pius ongi IV liiga oma Risto Kägo

Hea, et mitte Norman.

Kommentaar

Kas Kaljul on piisavalt mune, et minna viimasele mängule IV liigasse registreeritud mängijatega või lähevad nagu charma vastu esiliigast laenatud meestega?

Kommentaar

Ilmselt paned segast. Kui mängija on registreeritud ülespoole, siis teda allpool kasutada ei tohi. Kui mängija on registreeritud allapoole, siis tohib teda ülevapool kasutada. Minu mälu järgi oli see kuni 5 mängu hooaja kohta (?), pärast seda registreerub mängija automaatselt ülespoole ja all enam mängida ei saa.

Ehk siis, kas need on esiliigasse registreeritud mehed või IV liiga mehed, kes on esiliigas mänguaega saanud?

Kommentaar

Oot,aga kolmanda ja neljanda liigaga samamoodi ? Ehk siis kui mees on põhivõistkonda regatud kolmandasse ja tuleb neljandasse mängima duubli eest?

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
              Kas Kaljul on piisavalt mune, et minna viimasele mängule IV liigasse registreeritud mängijatega või lähevad nagu charma vastu esiliigast laenatud meestega?

Märt, kas sa tulid sellepärast ainult siia kiunuma, et kardate nendega 4 liiga meistri selgitamisel kokku minna? kus sa varem olid?
              Üldiselt ma olen sinuga nõus. Esiliigast 4ndasse ja 3ndasse ei tohiks esiliigast mehi tuua. 3 ja 4 liiga, eriti neljas liiga on harrastajad ja see esiliigast meeste toomine on nõme. Ei tea mis naudingut pakkus Kalju 3 kui nad suvel Soccerneti 9-1 nüpeldasid. 7-8 väravat minu arust lõid esiliiga poisid. Soccernetil oli igatahes sitt olla peale sellist sauna, loodetavasti olid Kalju 3 omad sellevõrra õnnelikumad.

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
              Ilmselt paned segast. Kui mängija on registreeritud ülespoole, siis teda allpool kasutada ei tohi. Kui mängija on registreeritud allapoole, siis tohib teda ülevapool kasutada. Minu mälu järgi oli see kuni 5 mängu hooaja kohta (?), pärast seda registreerub mängija automaatselt ülespoole ja all enam mängida ei saa.

Ehk siis, kas need on esiliigasse registreeritud mehed või IV liiga mehed, kes on esiliigas mänguaega saanud?

Ilmselgelt pole sa ise reeglitega kursis.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Meeldiv Rein,.... ei kalju vastu pole mul midagi lihtsalt tahaks Charmat vastaseks rohkem aga see on minu soov. Lihtsalt nagu sa ka mainisid harrastajad võiksid selgitada oma liigameistri ikka oma liiga mängijate vahel mitte, et mängime liigavõitjat 3 liigat kõrgemal mängivate mängijate vastu.

Kommentaar

waterhaul-Ilmselt ei jaga sa seda asja. Vaata Charma vs Kalju protokolli siis saad aru millest ma räägin ja uuri jalgpalli liidust kuidas selle mängijate liikumisega on. See 5 mängu reegel kehtib ainult duublile, kes ei jaga sama nime ega pole sama klubi, kui oled Kalju, Kalju II või III siis liiguta palju tahad.

Kommentaar

Palju kära, aga vähe villa

Hr Pius kaartidega väljas ja Hr Arulaid eelmisest mängust saati ikka haiglas jälgimise all, siis võin juba ette öelda, et duublist tulevad pühapäevaks alla:
                    1. Reginato, Joao Paulo 19.02.1992 Brasiilia
                    2. Karumaa, Anti 08.06.1996 Eesti

Juhul kui Kalju peaks tagama koha liigavõitjate karikale mängimiseks, tuleb juba vastavalt juhendile mängida ainult võistkonda (Kalju III) registreeritud mängijatega. Kuigi väikse viguri siiski pakume
                    "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kui juba 5-6 aastat õlleliigat tampida ja mingi viguriga üles ei saa, siis tuleb tõesti kõrgemad jõud appi võtta.

Teil peaks suure jalgpalliklubi teine duubel olema, mängijad peaksid saama regulaarselt treenida teistest võistkondadest paremates tingimustes jne. Siin on viga kas väga kehvades mängijates või oskamatus treeneris.

Kommentaar

väikese karika finaalis leidis paide lm ka augu reeglites, mis lubas tuua ükskõik kui palju mängijad ülevalt alla ja põhimõtteliselt oleks nad võinud terve paide meistriliiga pundi panna mängima. kõrgemad jõud keelasid selle paar päeva enne mängu küll ära ja järgmiseks hooajaks viiakse muudatus loodetavasti sisse.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                          Kui juba 5-6 aastat õlleliigat tampida ja mingi viguriga üles ei saa, siis tuleb tõesti kõrgemad jõud appi võtta.

Teil peaks suure jalgpalliklubi teine duubel olema, mängijad peaksid saama regulaarselt treenida teistest võistkondadest paremates tingimustes jne. Siin on viga kas väga kehvades mängijates või oskamatus treeneris.
                          Kalju III on sellel kujul olnud 4. hooaega. Selleks aastaks pakuti kohta III liigas aga keeldusime ise.
                          Kalju II nimekirjast ei ole all käinud mängimas ükski põhimees, vaid need, kes pole seal väga mängu aega saanud ning taastunud pikast tõsisest vigastusest (vaata protokolle).
                          Vana Kalju III veteranidega mängis Ida tsooni, pääses III liigasse. Siis tehti kohe järgmine aasta IV meeskond juurde ning 2 satsi peale mehi ei jätkunud ning hooaeg lõpetati IV liigas Kalju IV nime all mängides.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                            Kalju III on sellel kujul olnud 4. hooaega. Selleks aastaks pakuti kohta III liigas aga keeldusime ise.
                            Kalju II nimekirjast ei ole all käinud mängimas ükski põhimees, vaid need, kes pole seal väga mängu aega saanud ning taastunud pikast tõsisest vigastusest (vaata protokolle).
                            Vana Kalju III veteranidega mängis Ida tsooni, pääses III liigasse. Siis tehti kohe järgmine aasta IV meeskond juurde ning 2 satsi peale mehi ei jätkunud ning hooaeg lõpetati IV liigas Kalju IV nime all mängides.

, ära enam peale võta
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tervitustega Charmale!

1390574_10201468060814819_1796317500_n.jpg

Kommentaar

Algselt postitas kristjan27 Vaata postitust
                                Tervitustega Charmale!

[ATTACH=CONFIG]2640[/ATTACH]
                                Jumal tänatud, et sa enam kohtunik pole

Kommentaar

Working...
                                X