Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Keila asus esimesel poolajal 1:0 juhtima. teine poolaeg anti mäng täiesti käest ära. lihtsad eksimused kaitses ning ülinoored kogenematud mängjad ei saanud palli puhtaks löödud. ise olin ründes, tervis polnud just kiita, aga väga palju tööd ka polnud. mäng oli õnneks üllatavalt rahulik. seltsimees tammel polnud ka väga põhjust räusata.
Hansa mängis esimese pooltundi 10-kesi ja siis hoiti seisu 1-1. Siis lisandus üks pohmas vend juurde ja teisel poolajal tuli vahetusest teine sama olekuga vend sisse ja siis läks asi käest ära
Drago sa oled ikka frukt....oleks võinud vähemalt ennast tutvustada ja tere öelda....novahet pole siis järgmine kord.....
Panen nats statistikat ka üles
Drago sa oled ikka frukt....oleks võinud vähemalt ennast tutvustada ja tere öelda....novahet pole siis järgmine kord.....
Kuigi mängis Kalev II MINU ARVATES selle hooaja sitema mängu, toodi võidupunktid siiski koju. Esimest korda sellel hooajal MINU ARVATES vilistas meie kohtumist ka hea kohtunik.
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kommentaar