Vastus teemale \'III liiga lääne piirkond\'
mis ma ikka kommin. lõpus vedas, et kakluseks ei läinud, kuna mõned teie vennad oli liialt agressid kuid õnneks lõppesid olukorrad rahulikult.
kohtunik jättis väheke soovida. teie tipuründaja Linnas mitmel korral kossitas meie pallureid, kuid kohtunikult isegi suulist hoiatust ei tulnud. ja veel see olukord kus teie väheke ülekaaluline keskaitsja meie ründajale käega vastu kukalt lõi oleks pidanud järgnema punane.
mõlemad teie väravad oli ka kuidahi nadid. pennu tekkis suluseisust ja teine värav minu eksimust + veel kosmilisest posti ja meie vv põrkest.
igatahes mõnus mäng oli. kahju et me jälle kotid taha saime
märjamaal siis näeb hilis sügisel.
Algselt postitas Lammas
Haiba - Märjamaa 2-1 (0-0)
Väravad Haibale lõid: Jägel (pen) ja Vooremaa 90+1min
Mängisid: Tõugjas, Paltsep, Aro, Mandelkorn, Varatu > Pruun, Vooremaa, Spitz, Tammsaar, Lipand, Jägel, Linnas > Pern
Ootan huviga PraSi kommentaari mängule, sest nüüd tean milline sa ka väljanäed
, esimene vend kelle käest küsisin et kes PraS on ja kohe sattusin foorumi kunni peale
Haiba - Märjamaa 2-1 (0-0)
Väravad Haibale lõid: Jägel (pen) ja Vooremaa 90+1min

Mängisid: Tõugjas, Paltsep, Aro, Mandelkorn, Varatu > Pruun, Vooremaa, Spitz, Tammsaar, Lipand, Jägel, Linnas > Pern
Ootan huviga PraSi kommentaari mängule, sest nüüd tean milline sa ka väljanäed
, esimene vend kelle käest küsisin et kes PraS on ja kohe sattusin foorumi kunni peale
kohtunik jättis väheke soovida. teie tipuründaja Linnas mitmel korral kossitas meie pallureid, kuid kohtunikult isegi suulist hoiatust ei tulnud. ja veel see olukord kus teie väheke ülekaaluline keskaitsja meie ründajale käega vastu kukalt lõi oleks pidanud järgnema punane.
mõlemad teie väravad oli ka kuidahi nadid. pennu tekkis suluseisust ja teine värav minu eksimust + veel kosmilisest posti ja meie vv põrkest.
igatahes mõnus mäng oli. kahju et me jälle kotid taha saime
märjamaal siis näeb hilis sügisel.
Kommentaar