Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga lääne piirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III liiga lääne piirkond\'

Tabasalu mängis selliselt nagu antud hetkel võimalused ja inimressursid lubavad.Põhi jõududest on terved ja saadaval 3-4 meest,isegi tuublist tuli täna lisa võtta.Väravas oli mees,kes seal pole isegi trennis seisnud.Pole eriti tark tegu hirmsa hooga suurel väljakul 10 -kesi rünnakule tormata.Mäng oli selline nagu ta oli,ootasime oma kiire vasturünnaku varjandi ära ja võitsime.Saime kinnitust vanale reeglile.kui ise ei löö,löövad sulle endale.Muidu oli ju tore pärastlõuna,eriti värvikana tundus Kehtna fänn-clubi,usun,et nad olid sama läbi ,kui mehed väljakul.EKs Diisel-õlu tegi oma töö,aga müts maha ,mehed on tõesti kõvad,Edu teile seal tribüünil ja ,et ikka õlut jätkuks.Edu ka Kehtnale.Head Jaani.

Kommentaar

a keila sai alistusvõidu 3:0 turba üle
      Keila JK nr 9

Kommentaar

Vastus teemale \'III liiga lääne piirkond

Algselt postitas drago

a keila sai alistusvõidu 3:0 turba üle
        turba mehi oli täna pirita rannas rannajalkat mängimas näha, aga ju siis seal oli olulisem pähe saada

9999999999999999le ütleks: järgmise mänguni plika!

Kommentaar

Algselt postitas Lammas

Algselt postitas leib

kernu- kalev 1:1
          sooviks pikemat kommentaari
          suht räme mäng sest kohtunik oli ikka täitsa kloun. kokku andis vist 8 kollast, viis siis kernule. kernu värav sündis suht kaugest karistuslöögist mis lõpuks veeres väravasse sest väravavahil oli muud tegemist. ja kalevi oma siis kiirest kontrast. teisel poolajal oli kalevil päris mitu võimalust seda mängu veel võita aga samas kernule näitas kohtunik pennalt aga lõpuks andis ikka karistuslöögi kastist väljas.

Kommentaar

Kernu-Kalevi mängu kohta peaks mainima,et nii palju nuttu ja hala,kui Kalevi sats tegi polegi sellel aastal kuulnud.Kui Kalev peaks alagrupi ära võitma,siis nad tõusevad 2.liiga asemel hoopis Meistriliigasse ,aga naiste omasse.Nii et Kalevi poisid soengud ja maniküür tehke vara valmis

Kommentaar

To Aramis, ma olen nõus, et postitused said vähe emotsionaalsed,
              aga sa keri natuke tagasi ja vaata oma kommentaare Hansa teemadel.
              Äkki saad aru, et need on tingitud osaliselt sinu enda virinast?

Kommentaar

Minu arust oli küll Kernu ja Kalevi mäng vaffa, ma pole platsi kõrvalt elusees nii palju nalja saanud kui see mäng . Kõige kõvem vend oli kohtunik, kes ise vist aru ei saanudki, kui palju tema üle platsi kõrvalt naerdi. Aga mängust niipalju siis et meil oli palju põhikoosseisu mehi puudu ja põhiründaja oli pidevalt perseli sest ta otsustas Kernu platsil saaliputsade kasuks. Kernu plats muidu väga hea ja oleks tahtnud seal terve kohtumise viibida aga kahjuks lubas vigastus ainult viimased 10 minutit mängida. Kernu mängijatest jäi silma nr.5, kes vast kõige asjalikum oli, samuti väravavaht. Negatiivselt jäi silma keskkaitse nr.17, kes väga puhast jalgpalli nüüd küll ei mänginud ja ma arvan, et oleks kohtuniku kohalviibimisel ka punase teeninud lõpuks

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Algselt postitas 999

To Aramis, ma olen nõus, et postitused said vähe emotsionaalsed,
                  aga sa keri natuke tagasi ja vaata oma kommentaare Hansa teemadel.
                  Äkki saad aru, et need on tingitud osaliselt sinu enda virinast?
                  No, järelikult saan aru viha põhjustest, aga minu postitus rääkis tegelikult millegist muust. Nimelt sinusugused \"ühepäevaliblikad\" peavad ennem end siin tõestama, et neid tõsiselt võetaks. Muud midagi. Luban, et võtan oma sõnad paari nädala pärast tagasi, kui selleks on põhjust.
                  PM on abiks teile.
                  Targem annab järele!!!

Teemasse.
                  Märjamaa tegi Haapsaluga 1-1 viigi.
                  Min üllatas Haapsalu tiimi eestimeelsus. Vanast kaardiväest oli vast 2 tüüpi ja needgi pusisid ilusti väljakul eesti keelt.

Natuke kohtunik jahus väljakul, kuid mänguseisu see suurt ei mõjutanud.

Kommentaar

To: Aramis, vot see on küll uudis, et kõik uued foorumiga liitujad peavad kõigepealt sinu heakskiidu teenima.
                    Aga ma olen Prasiga nõus, et aitab juba, pealegi kavatsen ma ka edaspidi väga harva midagi öelda, seega \"ühepäevaliblikaks\" jääda!

Kommentaar

Algselt postitas 999

To: Aramis, vot see on küll uudis, et kõik uued foorumiga liitujad peavad kõigepealt sinu heakskiidu teenima.
                      Aga ma olen Prasiga nõus, et aitab juba, pealegi kavatsen ma ka edaspidi väga harva midagi öelda, seega \"ühepäevaliblikaks\" jääda!
                      Kle nüüd oled sa juba vana kala, nii et anna tuld.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Algselt postitas Lammas

Algselt postitas 999

Kle nüüd oled sa juba vana kala, nii et anna tuld.
                        Asi pole kvantiteedis, vaid kvaliteedis. Ja seda tal siiani pole - seega paistab minu esialgne diagnoos paika pidavat.
                        Hea et sul kõik viimasel ajal välja tuleb.
                        Aitab?

Ilusat nädalat teile kaasvõitlejad.

Kommentaar

Kernu mängust siis niipalju, et Kernu viljeleb, laudajalgpalli, see tähendab et mängitakse nagu hanguga, ehk kolmikhanguga, st jalgadega ja nendega hypatakse vastase otsa ja siis yritatakse sind veel visata kuskile.
                          Soengutest niipalju, et pealinnas pole zelee enam moes, nyyd teeme soenguid vahuga ja pärast lastakse nac lakki peale- seisab kauem.
                          Kernust olime ilusamad ja võõrsil viik saada oli igati tore. Tallinnas pakun et 3:0 meile, ja teie joodikust pealtvaatajad ehmatasid ka meid, kas nad olid nii palju päikest saanud või juba varakult solaariumiga alustanud, aga igatahes väga pruunid olid.
                          Elagu töölisjalgpall.
                          ps kernul poleks 2s liigas midagi teha.

Kommentaar

sry aga minu sümpaatia kuulub küll kernule, mis sest et jalga hüppavad ja fännid lärmavad aga mitmekeelses tiimis ma ei mängiks
                            Kuna tegu on ikkagi amatöör jalkpalliga siis seda tahaks teha mõnusas kliimas ja seda et vaevalt kalevil on ? Vaevalt te kogutiimiga kuskil koos õlut libistamas käite ?
                            Kuid jah elu on näidanud et kernul pole ka II liigas midagi teha ja selge ka see et Kalev on kõige parem tiim siin liigas, laske samas vaimus edasi ja me maakad laseme ka

Kommentaar

Algselt postitas Lammas
                              Kuna tegu on ikkagi amatöör jalkpalliga siis seda tahaks teha mõnusas kliimas ja seda et vaevalt kalevil on ? Vaevalt te kogutiimiga kuskil koos õlut libistamas käite ?
                              Ega siis tiimi mõnusat kliimat ei näita vaid terve tiimiga koos õlle libistamine. Kalevi meeskonnavaim on väga bro ja seda näitavad ka tulemused - kui kooskõla poleks, ei saaks sellised tulemused, mida Kalev seni näidanud, tulla ju.

Kommentaar

Meie venelased nüüd küll mingi probleem pole, pigem ütleskin et olen oma elus palju mitmekeelsetes võistkondades mänginud ja Kalev on neist nüüd kohe kindalsti kõige kokkuhoidvam. Ja õlle libistamise kohta ütleksin niipalju, et meie venekeelne äärekaitse sai hiljuti isaks ja tõi kaks 2 liitrist shampust meile sellel puhul, mida me ka pärast mängu Kernu kultuurimaja riietusruumis ühiselt tühjendasime, nii eestlased kui venelased kõrvuti. Kui see ei näita ühtekuuluvust siis mis veel näitab? Pigem ütleksin, et Kernu ühtekuuluvusest jäi vajaka kui teil seal härra Kraam pidevalt karjudes teile meelde tuletas kui sitasti see või teine olukord lahendati jne.... Enne kui sa asjast tead, pole mõtet tühja paugutada, eksju lambuke

Kommentaar

Working...
                                X