Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga lääne piirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III liiga lääne piirkond\'

jepjepjep.......tegin siis ka hooaja esimese mängu keila eest....ei jah.....kose on tiim kellega alati hea meelega saab mängida. nende väljak on ka väga vunts. mis siin muud. olime kaotuse väärilised....nii harva kui pall suudeti ründajateni toimetada, realiseeriti meil omad võimalused suht koht ära, mis siin muud. kose surus päris pealju.
    uuel hooajal uue ja parema hooga .
    ajaa....väike märkus ka - mingi kradi vanamees ohkis väljaku kõrval liiga palju :P .
    Keila JK nr 9

Kommentaar

Päris põnevaks läheb lõpus....ja muide olen ka seda vanameest tähelepannud...ilge mölalõug on.....
      Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Keila vs Tabasalu 4-2

Kommentaar

Haiba - Kernu 5-2
          Sellist nalja pole ammu saanud. Praegu ei jõua kirjutada.

Kommentaar

aii see oli magus võit tabasalu vastu. . kohe ei oskagi midagi öölda. 1:0 jäime taha, aga siis õnnestus 4:0 vahespurt teha. tabasalu vennad olid üllatavalt rahulikud. nad on oma distsipliini hooajaga tublisti parandanud vms. see 1 punane oli natu pahasti, aga muidu oli OK mäng. Kohtunik oli ka objektiivne. meeldiv. Sain ka oma skoori see hooaeg avatud kahekordselt
            Keila JK nr 9

Kommentaar

Kirjutaks siis omalt poolt ka midagi....kohtunikku peale mängu joppida pole mõtet...tema jäi oma arvamuse juurde, et Tabasalu vend lõi meelega vastasele jalaga näkku....kõik juuresolevad mängijad nägid, et asi oli puht juhuslik....selle otsusega kohtunik põhimõtteliselt lõpetas mängu,sest oldi juba taga 1-3 ja vähemuses seda vahet tagasi teha on suht raske....
              Enda mängu koha pealt ütleks ,et pole olnud jubedamat sellist....alustuseks lendas uljas vastane sellise hooga selga,et aiaiai....siis lõi välja mingi asi peas ja otsustasin teha väikse sukeldumise Keila väljaku lompi....sai kenasti mudaseks ennast hüpatud...no edaspidi lihtsam...pole muret ennast määrida.... Tabasalu läks juhtima täna vastaste väravavahi eksimusele...kahjuks kinkis meie oma kohe paar tükki tagasi....üldse liiga pehmed olime....
              Väljakust ma ei hakka rääkima....see oli kõigile võrdselt s..t
              No ju siis oli seda kaotust meile vaja...kahju aint et Keilale
              Paneks siis omalt poolt Tabasalu koosseisu:
              Havi ,Ollikainen , Saar ,Aru ,Küttner ,Simulask (Petai) ,Tamm ,Tammaru ,Alimov ,Rüütel
              Tabasalu väravad: Küttner , Aru
              Eemaldamine: Ollikainen

Kommentaar

Algselt postitas Tibutibu

Haiba - Kernu 5-2
                Minu arust oli asi naljast ikka väga kaugel. Tuled kohale ja vastast pole. Siis helistad vastastele, et \"hallo, kus te olete\". Tuleb välja nemad tulevad kahe tunni pärast. Küsisime kohtunikult, et mis varianti on - tema ütles, et saab anda pool tundi. Noh Kernu meestel polnud kerge, aga mäng ju Kernus ja napilt enne poolt jõudis 7 meest kohale. Ja siis kaheksa ja poole tunni mängu aja järel ka 11. Noh hiljem tuli neid veel ja veel.
                Ja nüüd siis see hämmastav osa - käiakse mööda plasti ja süüdistakse kordamööda kohtunikku ja siis meid jne..Ja jätkuvalt. Arusaamatu.
                Mänguajamuutus oli jalgpalliliidu poolt välja saadetud umbes kuu aega tagasi ja kõigile Lääne kolmanda esindajatele. Aga selle asemel, et oma viga tunnistada ja korralikku mängu teha, milleks kohtunik neile võimaluse andis - seda ei olnud. Igal juhul on kogu lugu kahetsusväärne ja punased kaardid mängus on kurjast mõlemale...Kuigi tegelikult oli kohtunik ikka eriti kannatlik - sellist konkreetset sõimu oma aadressile lasi läbi, et anna olla..Ju ta sai aru meeste tunnetest...
                Naljakas on see, et Kernu läks esimestel minutitel kaheksakesi mängu juhtima. Ja Haiba viik ja 2-1 värav tulid veel enamuses olles. Ent 3-1 enne poolaja vilet oli juba võrdsete mängja arvude juures.
                Selliseid asju juhtub ikka - aga milleks nii kurjaks minna. Asi oli ikka nii hull,et me poolajal pakkusime, et davai, lepime mängu teie võiduks ja lähme laiali - täiesti tõsiselt, sest meie jaoks ei ole Lääne 3 mingi Champions League või MM.

Kommentaar

Pakri - Märjamaa 1-1

Kommentaar

Haiba - Kernu 5-2
                    Ma olen nii õnnelik. Nüüd saite revanši. Kahjuks ei jõudnud ise kohale, kuigi ajakavas oli see sees.

Spurtige nüüd viimased mängud ja korjake nõmedatmoodi punkte

Kommentaar

Hansa - Kose 0-1
                      Ja oi oi kui palju jäi Kosel löömata.

Kommentaar

Hansa - Kose 0-1
                        Ja oi oi kui palju jäi Kosel löömata.
                        Kuid ka Hansal oli latt ja post...

Kommentaar

Emmaste JK - Klooga 1 - 4

Kommentaar

väga head skoorid ...tabel endiselt jube tasavägine usun et isegi kuus esimest kandideerivad võidule !
                            mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Kas mitte reeglites pole lubatud 15 min viivitust? Sel juhul oli tegu lausa vilemehe heategevusega
                              Algselt postitas Aramis

Haiba - Kernu 5-2
                              Minu arust oli asi naljast ikka väga kaugel. Tuled kohale ja vastast pole. Siis helistad vastastele, et \"hallo, kus te olete\". Tuleb välja nemad tulevad kahe tunni pärast. Küsisime kohtunikult, et mis varianti on - tema ütles, et saab anda pool tundi. Noh Kernu meestel polnud kerge, aga mäng ju Kernus ja napilt enne poolt jõudis 7 meest kohale. Ja siis kaheksa ja poole tunni mängu aja järel ka 11. Noh hiljem tuli neid veel ja veel.
                              Ja nüüd siis see hämmastav osa - käiakse mööda plasti ja süüdistakse kordamööda kohtunikku ja siis meid jne..Ja jätkuvalt. Arusaamatu.
                              Mänguajamuutus oli jalgpalliliidu poolt välja saadetud umbes kuu aega tagasi ja kõigile Lääne kolmanda esindajatele. Aga selle asemel, et oma viga tunnistada ja korralikku mängu teha, milleks kohtunik neile võimaluse andis - seda ei olnud. Igal juhul on kogu lugu kahetsusväärne ja punased kaardid mängus on kurjast mõlemale...Kuigi tegelikult oli kohtunik ikka eriti kannatlik - sellist konkreetset sõimu oma aadressile lasi läbi, et anna olla..Ju ta sai aru meeste tunnetest...
                              Naljakas on see, et Kernu läks esimestel minutitel kaheksakesi mängu juhtima. Ja Haiba viik ja 2-1 värav tulid veel enamuses olles. Ent 3-1 enne poolaja vilet oli juba võrdsete mängja arvude juures.
                              Selliseid asju juhtub ikka - aga milleks nii kurjaks minna. Asi oli ikka nii hull,et me poolajal pakkusime, et davai, lepime mängu teie võiduks ja lähme laiali - täiesti tõsiselt, sest meie jaoks ei ole Lääne 3 mingi Champions League või MM.

Kommentaar

Jah 15 on lubatud ja Haiba palus väga väga kohtuniku et ootaks veel 15 min, et ikkagi saaks mängida mitte mingit +:- aga kahjuks see mõnele Kernu tegelasele kohale ei jõudnud.

Kommentaar

Working...
                                X