Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga lääne piirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III liiga lääne piirkond\'

Algselt postitas Cartel

Koolis on ka käidud.Eesti keele õpetaja oli rahul.Kui sulle tundub nats logo,siis mine arene koer.
    Meie sekka on tulnud üks igavene väänik, kes külvab riidu igalepoole....sa ise ka kuskil veel pelad või on Tabasalu mängudest saadud peavigastused sind rivist välja viinud.....igaveseks
    Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas Kent

Algselt postitas PraS

Algselt postitas Kent

Algselt postitas PraS

Tuleb aga tõdeda, et teie Tabasalu mehed mängite rohkem kehakontaktile kui palli tabamisele. Samas kui 4a. tagasi sai teie vastu mängitud siis oli ikka asi päris hull. Eelmisel hooajal enam ma ei kuulnud ähvardusi platsil. Aga soovitan kaaskodanikud ettevaatlik olla nende kõige suurema taklajaga(nr 8 või 9). Oli see teie kapten?

Südamest loodan, et teil nüüd ka suurem väljak. Ahjaa selline küsimus ka veel, et kas Keilas on juba kunstmuru sel hooajal?
      Hooaeg pole pihtagi hakanud ja juba mustab Pras meie mängijaid...kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast välja....nii et vaata ette
      No mis teha siis kui vaid ,et hoidke meie eest....jõhkardid nagu me oleme.....
      iseenesest on tore kui intriige on
      ma ei musta vaid räägin kuidas asjad muutunud on. ütleme ausalt tabasalu pole mu lemmik vastane.
      Kes siis on su lemmik vastane?????
      Siit panengi üles küsimuse....mis sats on kellelgi lemmik ja milline kõige ebamugavam vastane....
      Minu lemmik on kindlalt Keila...neid on kohe hea loputada....samas tuleb ka ette, kus tuleb ise platsilt kaotajana väljuda.....
      Kõige ebamugavam on Kernu või Hansa....üks on oma mängustiililt selline, kes mulle ei istu aga teises on vingujad.....mängus muud ei kuule kui \"Hr kohtunik vaata mis ta teeb\" ....samas ei käi ju see kõigi mängijate kohta...on ka tublisid....
      jajah kohe õudsalt loputate ...kodus jah lööte keilat aga keilas saate ise tappa, onju nii jah on küll.... mulle meeldib ka tabasalu kõige rohkem, ainult siis kui me kodus mängime sest siis saab tabasalu lutti, kõige sitem on klooga.

Mis sul Klooga vastu on??
      Me kaotame teile Keilas aint sellepärast ,et teil on jube vilets väljak :P
      Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Väänik on tulnud .väänik teab,väänik on mänginud.Väänikule ei meeldi pede jalgpall.Peavigastusi on olnud ohtralt,tõenäoliselt tuleb veel ,kui teie ibetsillidega kokku jooksen.Kuuldavasti olete meelitanud oma meeskonda uued noored härjad.Üks on endine Nimeta mängja,kutsutakse ;muskli Riksiks,Jõhker tüüp.Mis viga sellistega lõhkuda jalgpalli head mainet.Proovige siis oma pättikari kuidagi mängima saada.

Kommentaar

Mulle meeldib see teema siin

Palju toredaid inimesi
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Cartel

Väänik on tulnud .väänik teab,väänik on mänginud.Väänikule ei meeldi pede jalgpall.Peavigastusi on olnud ohtralt,tõenäoliselt tuleb veel ,kui teie ibetsillidega kokku jooksen.Kuuldavasti olete meelitanud oma meeskonda uued noored härjad.Üks on endine Nimeta mängja,kutsutakse ;muskli Riksiks,Jõhker tüüp.Mis viga sellistega lõhkuda jalgpalli head mainet.Proovige siis oma pättikari kuidagi mängima saada.
            mitte muskli rix vaid SUUR-LIHA MÄGI.......ja mis mainest siin jutt käib....äkki selgitad nats

Kommentaar

Algselt postitas Kent

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas Kent

Algselt postitas PraS

Algselt postitas Kent

Algselt postitas PraS

Tuleb aga tõdeda, et teie Tabasalu mehed mängite rohkem kehakontaktile kui palli tabamisele. Samas kui 4a. tagasi sai teie vastu mängitud siis oli ikka asi päris hull. Eelmisel hooajal enam ma ei kuulnud ähvardusi platsil. Aga soovitan kaaskodanikud ettevaatlik olla nende kõige suurema taklajaga(nr 8 või 9). Oli see teie kapten?

Südamest loodan, et teil nüüd ka suurem väljak. Ahjaa selline küsimus ka veel, et kas Keilas on juba kunstmuru sel hooajal?
              Hooaeg pole pihtagi hakanud ja juba mustab Pras meie mängijaid...kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast välja....nii et vaata ette
              No mis teha siis kui vaid ,et hoidke meie eest....jõhkardid nagu me oleme.....
              iseenesest on tore kui intriige on
              ma ei musta vaid räägin kuidas asjad muutunud on. ütleme ausalt tabasalu pole mu lemmik vastane.
              Kes siis on su lemmik vastane?????
              Siit panengi üles küsimuse....mis sats on kellelgi lemmik ja milline kõige ebamugavam vastane....
              Minu lemmik on kindlalt Keila...neid on kohe hea loputada....samas tuleb ka ette, kus tuleb ise platsilt kaotajana väljuda.....
              Kõige ebamugavam on Kernu või Hansa....üks on oma mängustiililt selline, kes mulle ei istu aga teises on vingujad.....mängus muud ei kuule kui \"Hr kohtunik vaata mis ta teeb\" ....samas ei käi ju see kõigi mängijate kohta...on ka tublisid....
              jajah kohe õudsalt loputate ...kodus jah lööte keilat aga keilas saate ise tappa, onju nii jah on küll.... mulle meeldib ka tabasalu kõige rohkem, ainult siis kui me kodus mängime sest siis saab tabasalu lutti, kõige sitem on klooga.

Mis sul Klooga vastu on??
              Me kaotame teile Keilas aint sellepärast ,et teil on jube vilets väljak :P
              klooga pole sitt, ma mõtlesin et klooga on kõige ebamugavam vastane kellega tahaks kohtuda,

keila kaotab teile ka sellepärast Kent et teil on katastroofiline väljak nagu keilasgi seega 1-1 tabasalus nagu galastaray stata, türgi katel kõik kardavad seal mängida, hea teile ja jätkake samas vaimus

Kommentaar

Loe ja imesta
                Minu meelest pole tabasalul midagi viga täitsa tore punt, kui ise aint lilleke oled siis võib jama olla ja loomulikult peab kohtunik ka olema ok.

Kõige halvem vastane võiks olla Hansa, neid peaks nagu võitma iga kell aga näe, kuidagi ei saa jagu
                Ja head vastast polegi, kuna ei võitnud kedagi 2 korda

Kommentaar

al capone + pele = Cartel

Kommentaar

SEE SIINNE TEEMA KOHE KUTSUB ENNASTKI VEIDIKE VÄLJA ELAMA ...UUHUHUU...CARTEL SA OLED ILMSELT JÄLLE MÕNI NOOR MÄNGU KARU KELLELE ON KUSAGIL LIIGA TEHTUD ...ARVATAVASTI SU EMA VÕI ISA ...JA HEADE JA HALBADE VASTASTE KOHTA ...HANSA ELUAEG VASTIK VASTANE OLNUD MÕNI SEALT ON KOHE TÕELINE PEDRULL, MIDA SUUREM SEDA LOLLIM MA ÜTLEKS ...KÕIGE ROHKEM VIHKAN SEDA KUI KEILA OMDE KÄEST MINGIL KUMMALIEL MOEL LUTTI PEAKS SAAMA SIIS ON KURAT NÄDAL AEGA SITT TUJU ...AGA NENDEGA ON ALATI ÜPRISKI TIMM MÄNGIDA!JA LÕPETUSEKS ..EI JÕUA JUBA ÄRA OODATA SÕBRAD MILLAL TEID JÄLLE NÄEB ...VÄLJAKUL SIIS !!!
                    mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

On aimu millal ajakava paika pannakse või on juba see paigas?

Kommentaar

No praktilselt paigas peaks olema. Usutavasti lähinädalail jõuab avalikkuse ette - kui inf ei peta, siis esimene voor oli 15.aprill or something.

Kommentaar

Halvad vastased on Pakri ja personaalselt minu jaoks Kernu ka. Aga trenni on nendega koos lahe teha. Ja siiani lemmikvastane on Klooga ja Haapsalu ka.

Kommentaar

16 siiski esimene voor ja meie kava on valmis aga avalikuse ette jõuab see siis kui kõik kavad valmis ehk kuskil märsti keskpaigas.

Kommentaar

Algselt postitas reed

SEE SIINNE TEEMA KOHE KUTSUB ENNASTKI VEIDIKE VÄLJA ELAMA ...UUHUHUU...CARTEL SA OLED ILMSELT JÄLLE MÕNI NOOR MÄNGU KARU KELLELE ON KUSAGIL LIIGA TEHTUD ...ARVATAVASTI SU EMA VÕI ISA ...JA HEADE JA HALBADE VASTASTE KOHTA ...HANSA ELUAEG VASTIK VASTANE OLNUD MÕNI SEALT ON KOHE TÕELINE PEDRULL, MIDA SUUREM SEDA LOLLIM MA ÜTLEKS ...KÕIGE ROHKEM VIHKAN SEDA KUI KEILA OMDE KÄEST MINGIL KUMMALIEL MOEL LUTTI PEAKS SAAMA SIIS ON KURAT NÄDAL AEGA SITT TUJU ...AGA NENDEGA ON ALATI ÜPRISKI TIMM MÄNGIDA!JA LÕPETUSEKS ..EI JÕUA JUBA ÄRA OODATA SÕBRAD MILLAL TEID JÄLLE NÄEB ...VÄLJAKUL SIIS !!!
                              olen sinust,koer poole vanem,poole tugevam,ja võin sinuga raha peale mängida enamusi pallimänge.Liiga võin teha sulle,koer ,millisel viisil eelistad.

Kommentaar

Algselt postitas Cartel

Algselt postitas reed

olen sinust,koer poole vanem,poole tugevam,ja võin sinuga raha peale mängida enamusi pallimänge.Liiga võin teha sulle,koer ,millisel viisil eelistad.
                                et oled selline poole kohaga vihane geto neeger jah ...pool tugev...mine räuska mujal kusagil sügavas metsas soovitavalt ...ole hea eksole ju !!!???
                                mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Working...
                                X