Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga lääne piirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III liiga lääne piirkond\'

Palju häid inimesi....

Haiba mängu Tabasaluga saab iseloomustada mainitud sõnaga \"võitluslik\" ja nagu 0-0de puhul ikka oli mõlemal pool mitu võimalust mäng ära võita. Esimesel poolel oli vast initsiatiiv meie käes, teine poolaeg oli võrdne.

Kommentaar

Algselt postitas peapall

Äkki keegi räägib Haiba-Tabasalu mängust vähe pikemalt koos koosseisudega, kuna ise viibin kuskil 300 km kaugusel põhja-lätis hetkel.
      Haiba: Tõugjas, Allmann > Pruun, Varatu, Linnas, Paltsep, Pern, Tammsaar, Lipand, Jägel, Zoova, Taimre > Küttner

Copi Haiba kodukalt.

21.05.2005 kohtus Haiba Tabasalu meeskonnaga oma kodus. Kahjuks endiselt nn \"varuväljakul\". Haiba kooseis: Alar, Uku-Kristo-Erkko-Timo, Markko P-Margus-Rainer-Kristjan ja ründes Priit-Kaimo. Ilm oli super ja mäng tasavägine. Kuna seis lõppes 0-0, siis jääb ainult ennast süüdistada, et väravat ei tulnud, sest võimalusi oli kõvasti. Ja raske on kedagi süüdistada, sest korralikud löögid läksid raamidesse, aga vastaste väravavhi imeline paiknemisoskus väravas hoidis vastase ilusti nullil. Ka Tabasalul olid omad võimalused ja nii lõppes mäng viigiga. 70ndal vcahetas VVeikko välja Kaimo ja 75ndal jooksis Uku asemle paremkaitsjaks Risto. Värava puhtana hoidmine oli positiivne ja samuti see, et penalti jäi meil seekord saamata.

Kommentaar

Algselt postitas PraS

Algselt postitas Tihane

kalev olevat märjamaad võitnud 2:1 raske lahingu tagajärel
        Võitis jah.Mäng oli mõnus. Tuli II liiga jälle meelde. Kahjuks olid mõned mängumehed liialt eelmine öö lõvi unes näind ja kohati ärplesid(mõlemas tiimis oli neid). Eriti jäi silma Kalevi nr 9, kes peale igat kehakontakti kasutas vastasmängija adr-l sõnu urood ja ubju.

Lõpus oleks võinud ka kohtunik märjamaa kasuks pennu anda. üldjoontes oli Kalev väheke parem. Kalev võiks ikka omale vähe VV sarnase tegelase väravasse muretseda. Poiss oli ikka väga nadi ja ebakindel.

Järgmine nädal siis näeb kui \"kena\" see tabasalu plats jälle on
        ta ongi meil noor .. ma võiksin ise seista, aga mul võimalik poole hooaja tarbeks vaid 4 mängu valida .. teiesuguste nõrgemate vastu ma ei vaevu

Kommentaar

pakri väljak Vasalemas on TORE minge mängige seal ja siis virisege.
          mäng kadakas -pakri 3-2 mõlemale meeskonnale andis kohtunik penalti ja need ka löödi ära.Venelaste (sibulatega) on alati tore mängida nad ju lähevad endast täiest välja kui mingi eestipoiste sats neid lüpsab.kohtunik oli normaalne.

Kommentaar

Prass ma kõllan sullle hiljem.....ja nied punkte tuleb sitaks juurde..........
            Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas peapall

Äkki keegi räägib Haiba-Tabasalu mängust vähe pikemalt koos koosseisudega, kuna ise viibin kuskil 300 km kaugusel põhja-lätis hetkel.

Peapall Lätis.........sihi nurka kui vaid saad
              Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Haapsalu - Turba 3-0

Kommentaar

mis on jalgapll ilma fanclubita

Kommentaar

ja kespol on see yks parimaid eestis

Kommentaar

Algselt postitas roubi

Haapsalu - Turba 3-0

Poisid hakkavad mängu leidma, kahjuks ise mängule ei jõudnud...
                      Algselt postitas tank
                      Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Algselt postitas mar1

Taurus ja habemes kolm vanakest on fänluse musternäidis!!!

Kommentaar

Algselt postitas junnike

Algselt postitas mar1

Taurus ja habemes kolm vanakest on fänluse musternäidis!!!
                          Too Kespo fännklaab koosneb enamikjaolt ebakainetest isikutest, kes jalgpalli kultuurist mitte muffigi ei tea.
                          Keila JK nr 9

Kommentaar

jalgpall ja alkohool käib käsi käes, vaadatuna fännide poolelt
                            peale kespo, mängivad vist kõik meeskonnad selles tsoonis tühjade tribüünide saatel

Kommentaar

Algselt postitas bidma

jalgpall ja alkohool käib käsi käes, vaadatuna fännide poolelt
                              peale kespo, mängivad vist kõik meeskonnad selles tsoonis tühjade tribüünide saatel
                              Jutt ei vasta tõele. Ma arvan, et Tabasalu mehed võivad kinnitada, et mingi 20-25 inimest oli raudselt Haiba kodumängu vaatamas. Ja alkoholi oli selgelt pruukinud ainult üks mees (inside joke)

Kommentaar

tabasalu omad kinnitavad üks oli seal jah veidi johmane ja jauras seal...

mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Working...
                                X