Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SC Kuradid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'S.C. Tallinna Kuradid\'

FC Haiba - S.C Tallinna Kuradid

Mäng jääb ära kuna Õismäe väljak on kohutav.Peal on lörts ja all jää,seega väga ohtlik oleks mängida ja riskida vigastustega enne Monte Cupi...Eks teine kord siis

Kommentaar

Kuradid pelasid Wismaris koos Mineviku vendadega. Ilm oli ilus ja üldse vahva oli ning sai toredasti veedetud üks reedeõhtune nädalavahetus. Seis ei ole oluline, kuna kellelgi ei olnud mahti seda lugeda

Siinkohal mainiksin ära, et see oli esimene kord kus ma terve mängu jooksul mitte ühtegi möginat ega vingumist ei kuulnud, mitte kui ühtegi! Nii Kuradite kui Mineviklaste poolt ja üleüldse läbisaamine oli suht tase ja krt kui ma näen samasugust asja madalamate liigade mängudes, ma luban, et võtan mütsi maha

Tore!

Kommentaar

Millal Kuradid on vingunud mängu ajal?

Kommentaar

Pidasin rohkem silmas meeskondade vahelist läbisaamist, kuid hea kui vennad ka omavahel kraaksu. Mina kui suure suuga alati, ei näinud ühtegi põhjust suud paotada, seega... teinekordki

Kommentaar

Kuradid ootavad sõprusmänge,oodatud ka platsi olemasolu
            Soov oleks eurouniv mängida enne liigamängu

Kommentaar

Teil endil ei ole platsi ja aega, kus sõprusmäng pidada?
              Vaatame uue nädala alguses, mis teha annab ja ehk saab ka enne liigahooaja algust 1 kohtumine ära peetud.

Kommentaar

FC Soccernet - S.C Tallinna Kuradid 4 - 2 (1 - 2)

SCTK mängijad tänavad meeldiva mängu eest

Kommentaar

Originally posted by Ramm

FC Soccernet - S.C Tallinna Kuradid 5 - 2 (1 - 2)

SCTK mängijad tänavad meeldiva mängu eest
                  khm 4-2 oli muideks

Kommentaar

4-2 oli jah....... Kuraditega lähe liigaks väga raskeks ma arvan
                    fc pohmell

Kommentaar

Originally posted by duff_K

Mis sa nüüd,ega kõik ei pea mängu panema liiga jaoks Seal peab tegusi tegema :P
                      Pealegi enamus tegija kirjutasid täna kirjandit Anuh see selleks

Kommentaar

Kas teil seal kodukal nimekirjas olev Tarmo Linnumäe on internatsionaal või endise koondislase nimekaim?

Kommentaar

Originally posted by Ramm

Originally posted by duff_K

Mis sa nüüd,ega kõik ei pea mängu panema liiga jaoks Seal peab tegusi tegema :P
                          Pealegi enamus tegija kirjutasid täna kirjandit Anuh see selleks
                          mõtle midagi uut välja...bla bla liigas peab hakkama mängima bla bla...

Kommentaar

Originally posted by Bobik

Kas teil seal kodukal nimekirjas olev Tarmo Linnumäe on internatsionaal või endise koondislase nimekaim?
                            Eks internatsionnal ikka, kuid ta veel väga lahtine. Aga Rammi mingi hea tuttav. Paar korda isegi mänginud nende eest.

Mängust nii palju, et 1 vastaste värav oli suluseisust (seda minule volitatud kohtuniku paberite järgi) ning üks tänu vv vigastusele mis ei lubanud tal lööki ära võtta ( mina oleksin selle ära võtnud).

II poolaeg Mina, kui mitte kuradite pelaja ning veel vähem vv läksin neile väravasse. Peale seda oli värav mängu lõpuni puhas. Kuradite kaitseks võin öelda, et puudusid neil väga palju häid mängijaid, kuid siin kohal tuleb teisi kiita kes ka väga hästi mängisid.

Soccernetist ootasin ise, küll tugevamat vastast, kuid ehk oli ka neil mõned täkud puudu. Muidu oli igati fun ning 5nda liiga tase tõuseb, mis on meeldiv.

OK, KICK OFF

Kommentaar

Originally posted by beastie
                              mõtle midagi uut välja...bla bla liigas peab hakkama mängima bla bla...
                              klen ära palun näkku löö aga ....
                              1.) kohal oli 10 meest (4 tk olid siis kirjandil)
                              2.) meie vv-l näpp rikuti ära eelmises Kakumäe mängus, niiet teine poolaeg mängis väravas morien alias ronin alias ha2, kes kuulub Fc Streetrace ridadesse kui ründaja!
                              3.) 11nenda mehe saime va hr. Devili näol =) (kellel olid ma ütleks suured pohmaka nähud näos =) )

niiet jah, keegi siin ei vabanda midagi aga, kui sa oma nupukest ise kasutaksid siis saaksid aru! aga jah ega vist soccernetki oma parimas rivistuses vist polnud!

edu ja jaksu mu tümitamisel siis!

Kommentaar

Ausalt öeldes ei imestagi, et Kuradid kotti said, kui neil kaitses oli \"HIILGAV\" Devil Oleks ta socceri eest peland oleks nemad kotti saanud.
                                OK, KICK OFF

Kommentaar

Working...
                                X