320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhja piirkond 2004

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

    Algselt postitas Ramm
    FC Mimino - JS Meteor esimene poolaeg 1-0.........Aga see mäng läheb ajalukku sellega,et kodumeeskonnal polnud jooned tehtud ja siis hakati tegema liivakastist toodud liivaga...mimino \"soprano\" lubas kohtuniku maha lüüa kui paneb protokolli +;- vastasmeeskonna kasuks,võeti ühendust jalgpalliliidu mingi inimesega ja telefoni teel taheti seletada et väljakul on jooned näha :P

    Eks paistab mis 2.poolaeg tõi...muidu suht võrdne mäng..üks eksimus kaitse poolt ja värav löödi ära..
    Oli ka aeg... loodetavasti tuleb siis -/+, sest selline suhtumine väljaku ettevalmistamisesse, nagu Mimino platsi haldajal on, ei kõlba kuhugi.
    Soccernetiga seal põllul käies selgus, et puudusid nurgalipud - reeglite järgi ei vastanud plats nõuetele. Kahjuks ei lubanud kohtunik protokolli vastavat märkust teha.

    Kommentaar


      Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

      +;- ei tule kuna alustati mänguga ja kohtunik ise mõtles selle idee välja,et liivaga teha mingisugused jooned.... kahju...aga mis veel koomilist toimus oli see,et \"soprano\" pakkus õismäele mängima minna et nagu üheks mänguks kodustaadion äravahetada küll alles nurisesid mis jube...et umbes a\'la \"ennemgi on mängitud ja nüüd teie tulete siia ja hakkate nurisema,kui trahvi saame olete teie(kohtunik) süüdi\"

      Kommentaar


        Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

        me mängisime kevadvoorus kehras Temporiga põhimõtteliselt ilma väljaku joonteta, mis ei takistanud mängu pidamist. kohtunik lihtsalt võttis oma kogenud silmad ja jalad appi, et otsustada kas oli viga karistusalas või mitte.

        Kommentaar


          Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

          Fc Mimino - JS Meteor 1-1 (1-0)


          Ajalooline mäng tõesti mingis mõttes.

          Kohtunik oli igati tasemel selles mõttes, et teine poolaeg alles algas tõeline mäng. Esimene poolaeg nii palju, et suti kurvalt jäime taha, kuna eelmisel rünnakul ei suutnud ise ära lüüa ja kohe oli karistus käes. Seejärel algas see, mida oodata suts oli. Vastased hakkasid niimoodi venitama, et vähe pole. Kohtunikul suva. Mimino taktika oli eduseisu hoida ja panid aga pikka palli ette. Kohe võib ära öelda, et korraliku kohtunikuga ei suuda nende ründajad midagi korda saata. Suuga mängu ei saanud nad väga ära teha. esimene poolaeg mängupildis võrdne, kuid Meteor oleks pidanud ära lööma, võimalusi oli.
          Teine poolaeg algas samamoodi. Vastased olid üha rohkem väsinud ja Meteor hakaks keskväljal julgemalt mängima. Siis sai vastase ründaja esimese kollase suupruukimise eest. Soprano jooksis jälle väravast ründesse kohtunikku kallistama. Hoidis käest kohtunikul, et see i saaks kaarti tõsta. Pole viga, mäng jätkus. Aga üha närvilisemalt. Mõlemapoolne verbaalne lahing oli võimas, aga üldiselt kohati rohkem oma meeskonna suunas. Seejärel said vastased teise kollase. Jälle vist kobina eest. Mäng läks veelgi närvilisemaks. Asjale lisas vürtsi, et meie kaitsja mängis käega oma karistusalas palli, aga kogemata. Vilet ei tulnud. Siis viskas vastastel juba päris üle. Selleks ajaks oleks ma pidanud 21x surnud olema nende ähvarduste peale. Ubju tuli pizdetsi järgi ja vastuidi. Ja nii kõigi meestega. meteor sai vahepeal jälle löögile, aga vv. sai neil palli kätte. Siis sai nende kaitsja joonelt palli puhtaks löödud ja ikka veel olime taga. Seejärel tõmbas meie äärekaitsja raksaki vastaste ründaja viimase mehena maha ilma palli puutumata, aga vilet ei järgnenud. See vilekoor ja kohtuniku kaisutamine...seda oleks pidanud tadzikistani kuulda olema. Meteor oli rahul..khõmm....nuja siis tegi mingi sell neil jälle keskväljal vea ja seepeale ütles kothunike pashol nahhui ja kohtunik andis punase. Ka seda kaarti oli tal raske tõsta, kuna muidu sumomaadleja kaalukategooriasse kuuluv Soprano oli kui võluväel 50m. spurdiga kohtuniku juures ja rippus olema kõigi jõuga kohtuniku käe küljes. Aga lõpuks sai kohtunik punase tõstetud. Seejärel tegid avstased käeviipe omavahel - kõik avstased sodiks ja esimese puutena saigi meie mees pihta. Aga õnneks midagi hullu ei juhtunud. naljakas oli see, et ega nad ainult niisama ei röökinud. Nende LIBERO röökis oma meestega ka. Oli põhjust. meteor mängis 4 sööduga oma pooliku vabaks ja 1-1. Vahepeal tahtis sSoprano veel kerget anaalseksi meie ründajaga teha püüdes oma üliseksikat saku lihast meie mängija vastu hõõruda kõigest väest. Kurb, aga eesmärgini ta ei jõudnud. Üldiselt oli nii, et kui järjekordne ubju tuli ja taheti jälle ninaga meie mängija nina vastu hõõruda, siis nad pidi jahmuma, kuna meie kutt oskas ka vene keelt ja see sõim pani nende suu mõneks ajaks lukku. hea huumor iseenesest. Mäng lõppeski 1-1 ja tulemus tuli suuresti tänu kohtuniku erapooletusele. Ses mõttes, et ta andis nende viivitamised ja ubjud ja bläädid andeks ja paar meie viga samuti.

          Mänguväline teema:

          Enne mängu jõudis Meteor tõdeda, et jooni lihtsalt pole. Kalavõrgud olid korras, kuid nurgalippe samuti polnud ja oli põhjust nurinaks. öeldes kohtunikule, et me sooviks kirjutada protokolli selle kohta, jooksis sumo kohale ja kukkus lahmima ja eks ennegi said nad kohtunikku kallistada´piisavalt. Armastust oli õhus. Seda ma ei tea,, kas nad kohtuniku lubasid ka kuhugi koplisse viia või mitte, aga ma ei jäänud omalt poolt võlgu ja pisikst distantsi hoides suutsin kohtunikule öelda, et Meteor pole sellise väljakuga nõus. Siis öeldi, et kui 15:15 pole väljak korras, mängu ei toimu. Logsh, plats oli samasugune, aga nuh, seejärel hakkasid vastased suures hädas muidu noorte koolilaste ainsast liivakastist liiva väljakule tassima. Kena olis eda üksmeelt platsil näha. Muidugi käis see töö koos sõnadega nahhui, pizdets, ubju jne..Nujah, aga liivased jooned said nad maha ja pealt poolt nelja saime mängima hakata. Mäng oli vist nii tähtis, et mängu jooksul jõudsid kohale ka mingid pintsaklipslased-kuldhambad grusiinid, kes mängu põnevusega jälgisid. Mängust seda ka veel, et eduseisus olles peitsid nad näiteks varupalli pingi alla ja püüdisd igal võimalusel üle aia palli järele meid saata. kevadise õppetunni järel ma seda tegema ei läinud ja teise palli saime ka lõpuks kätte.
          Kui mäng läbi sai, siis küsisin protokolli ja tahtsin hakata platsi kohta märkuseid kirjutama. Kohale lendas Sumo-Soprano-kallistaja ja pani oma ilase lõusta mulle nii lähedale, et ma kartsin, et ta tahab nüüd ei tea mida teha. Ja ütles kuldsed laused: \" räme venekeelne sõim pikeerituna gruusiakeelse armastuslauluga...ja siis tulid tuttavad ubjud ja asjad\" ja ma ei saanudki midagi kirja panna. Lihtsalt asi kiskus väga kreisiks ära. Kuna ma rahule ei jäänud, siis ütlesin kohtunike, et ma hiljem kirjutan ja ta oli nõus. Aga autode juures ootas see paks jälle oma kilose kuldketiga särk juba seljast visatud. No, imelik oli suts juba. Igatahes polnud ta väga heas tujus ja loobusin protokollist, kuna ... te ju mõistate. Igatahes. esmaspäeval võtan teekonna jalgpalliliitu ja kui kellegil on veel soovi midagi Mimino kohta öelda, võime ju koos kasvõi sealt läbi astuda. Ma loodan ikkagi platsi kohta mmärkuse kirjutada ja suti valgustada nende tegevust.
          Punase kaardi juures pakkusid nad ka juba raha kohtunikule ja kooki ja kringlit vist ka.

          Igatahes, see eelnenud kirjalõik oli puhas hala ja häda kurtmine. Kui keegi arvab, et viigis oleme ise süüdi ja kobad oelem, et ei võitnud ja on veel midagi öelda, siis säästke mind ja teisi, sest ma kordan. Eelenenud kirjalõik oli puhas hädaldamine.

          Kuraditele soovitan ma julget pealehakkamist ja tuleksin kohe isegi platsi äärde seda liivakasti tühjendamist vaatama, aga see sumo soovib ehk jälle mu telefoninumbrit või midagi.


          Ahjaa, see joonte ja nurgalippude teema võtsin ma üles selepärast, et eelmine mäng sai meie kaitsja lõuga ja nad käitusid lihtsalt väga inetult meiega. Oleks tegu olnud ükskõik millise muu satsiga meie liigast, oleks saanud mängu ära pidada. Platsidega on eestis kehvad lood ja saame ju aru. Endalgi Kehras joontega kasvõi probleeme olnud, aga sihilikult pole vähemalt me ise kunagi jätnud platsi ettevalmistamata. Neile mängirahvastele on vist suht suva, kus mängivad. Arusaadav, seal kõrgel polegi siledat maad, aga nad ei saa aru, et siin on teine riik ja teised tavad.


          p.S. Müüa Siemensil telefon, millega Soprano-Sumo Uno Tutkiga suhtles ja ka tema vist maha lüüa lubas. Mina seda enam puutuda ei taha..argh..

          edit vol. 3: piljardibaar Mimino Tulbi 9 vajab arukat juhti (mänedzer), töökogemusega., 051-58020 - kui kellegil on soovi Mimino kokkadega sõprust arendada. Kuulutus Kuldest Börsist.

          Kommentaar


            Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

            Austust Bobik Seda oli hea lugeda,ega jah eks Soprano olegi selline karm/armas/hell inimene,,tunded kontrollivad teda,mitte mõistus
            Aga minugi poolest võib jalgpalliliitu minna,oleksin koheselt käpp,et mäng toimuks mujal..sest järgmine mäng ongi nendega,2 nädala pärast....Aga kui vaadata kuradite poolt siis neid rahuldab 1-1 tulemus Veelkord õnne Meteorile,kes suutis kuradite kõrvalt neilt punkte röövida

            Kommentaar


              Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

              vot selle bobiku kirjatükiga olen nagu 100% nõus, keegi peab ju neid tsurkasid õpetama!

              Kommentaar


                Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

                Algselt postitas Hunt


                Minevik - Kakumäe 7-3(2-1) Teiselpoolajal üx jubedamaid mänge kakumäe poolt! Kohtunik oli tasemel ja au vastastele!
                Mis täpsemalt juhtus? Kas vastupidavusega on probleeme?

                Kommentaar


                  Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

                  Haige maailm. Seda joonte asja vaatame olen ise kohtunik ja Tutkiga heades sidemetest helistan kasvõi isiklikult talle, kui vaja. Krt kas saab korra majia või ei.
                  OK, KICK OFF

                  Kommentaar


                    Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'



                    Uno laitab selle peale käsi ma kardan. Enne mängu helistas Mimino esindaja talle, siis helistas kohtunik ja siis mina. Uno Ütles, et kohtunik otsustab kõik ja mängueelne kisamine ei aita. Et komisjon on staadionile loa andnud ja neid tuleb seepida.


                    Esmaspäeval Jalgpalliliitu ja kirjutan avalduse platsi kohta. Kui mõne meeskonna esindaja soovib seda oma allkirjaga toetada, külastage EJL\'i. Loodan, et sellest on kasu ja jätan paberi sinna kuhugi sekretäri kätte teistele signeerimiseks. Ehk võetakse midagi ette.

                    Kommentaar


                      Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

                      Respect sulle Bobik!
                      "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

                      Kommentaar


                        Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

                        Soccerneti ja EBSi toetusallkiri on bobikul olemas!

                        Kommentaar


                          Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

                          Kuradid lähevad ka koos Bobikuga esmaspäeval EJLi

                          Kommentaar


                            Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

                            Kusjuures tegelikult ei saa võistkonnad kumbki protokolli midagi kirjutada minu mäletamistmööda. Kui keegi sinna märkuseid kirjutab, siis see on kohtunik ja kui võistkonnal on midagi öelda, tuleb EJL-iga otse suhelda.
                            Aga igatahes jõudu teile EJL-is
                            Jube Tige Kala

                            Kommentaar


                              Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

                              Kui soovitakse esitada protest siis võistkonna esindaja pöördub 30 minuti jooksul peale mängu kohtuniku poole palvega esitada protest.Seejärel kirjutab kohtunik protokolli taga küljel olevale lahtrisse \"muud märkused\" ,et võistkond x esitab protesti.
                              Seejärel tuleb hiljemalt 24 tunni jooksul saata kirjalikult pikem selgitus EJL aadressil.Kui protest ei ole protokollis fikseeritud siis see arutamisele ei kuulu. Kui nüüd need tingimused on täidetud siis tuleb maksta 1/2 miinimumpalk kautsjoniks .Kui protest rahuldatakse siis summa tagastatakse.

                              Seega kui te seda protesti peale mängu kohe ei fikseerinud siis pühkige oma nägu sumo tatist puhtaks.Või kui teate kes oli kohtunik ja kus ta elab või tel. nr. siis proovige teda moosida et lisaks protesti protokolli ja sumo ei tõesta midagi.

                              Kirja võite ka muidugi kirjutada aga olen 99% veendunud et sellega rikute ainult oma närve.Hr Sirel ütleb teile et tal on targematki teha kui mingite madalama liigade jama lahendada.Kujukas näide on Rapla Atli - Ajax II juhtum VLK´s

                              Kes oli kohtunik?

                              Kommentaar


                                Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'


                                Kui mind ähvardati maha lüüa ühe kriipsu peale, siis ma arvan, et see on piisav põhjus, mitte seda kriipsu teha. Igatahes vaatame, mis EJL arvab. Kasu ka see, kui Mimino järgmine aasta uue staadioni peab valima.

                                Sumo kohta nii palju, et ta on ise endine EJLi kohtunik ja kunagi jäi vahele altkäemaksu võtmisega ja jäi oma litsentsist ilma. Tore poiss, selliseid peabki palju olema

                                P.S. mängutulemust polegi plaanis protestida, vaid see staadion tuleks liigajalgpalli jaoks sulgeda. Oleks, et ainult staadion on selline kuumaastik, aga vähegi teostatavad tööd nagu nurgalipud-jooned on elementaarsed. Üks mäng, ok, midagi juhtub, aga korduvalt. Kaua teisi meeskondi mõnitatakse?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X