Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhja piirkond 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

Algselt postitas Ramm

Algselt postitas Hunt

Minevik - Kakumäe 7-3(2-1) Teiselpoolajal üx jubedamaid mänge kakumäe poolt! Kohtunik oli tasemel ja au vastastele!
    Mis täpsemalt juhtus? Kas vastupidavusega on probleeme?

Teisel poolajal lihtsalt austatud kapten unustas kaitses olemise ja liikus poolikusse ning tema asendaja keskkaitses ei saanud oma ülesannetega hakkama

Ahjaa Kakumäe väravad lõid:Silver Uudelt,Kristjan-Karl Raudsepp,Anatoli Artjušin

Kommentaar

Allkiri olemas ka Kakumäe esindaja poolt!

Kommentaar

Muidu, kas tabelis ei peaks olema Miminol 13 mängu peetud ja Soccernetil vist ka?

Kommentaar

Peaks......ja sellega hetkel tegeletakse...

Kommentaar

Nu nii nüüd tabel korras

Kommentaar

Bobik päris kõva kirjatükk sinult aga huvi pärast küsin, et milline see mimimo tont oli, kes punase sai? Mimimo stata kohta ütleks seda, et ühe mängu võib ju seal ära pidada hooaja jooksul aga sellised elementaarsed asjad nagu jooned võiks ikka maas olla
              Joga Bonito!!!

Kommentaar

Selline harju keskmine grusiin oli. Ei olnud ei sumo, ega kapten. Täpselt ei mäleta välimust. Ma homme tahaks esimese asjana vaadata, kas punane üldse kirja läks. Juhtub, et neid kirja ei panda.

Kommentaar

Ahh mis te halate.Mina igatahes olen kindel ,et eelpool mainitud meeskond mängib järgmine aasta aste kõrgemal ja tore on..... selliste meeskondade koht pole 5 liigas.Kood Miminoga tõuseb ka tõenäoliselt Minevik.Kas kolmas meeskonda ka läheb sõltub Meterist või Kuraditest .Sõltub kes neist suudab kolmandaks tulla.Pole meeskonda pole probleemi.

Üldiselt on see rahvuse probleem.Võtke kas või Minevikku.Enamus mu arust kes seal mängivad on armeeenlased.Mehed mu arust täitsa oki dokid.Lihtsalt asi on rahvuse kultuuris.Mõnele rahvusele on seda lihtsalt vähem antud.

Ahjaaa Bobik ..... haukuv koer ei pdanud hammustama ,aga edu sulle EJL is.
                  Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Mis kell EJL\'u minnakse? Liituksin, et seda asja jääduvstada..

Mänguplats platsiks, kuid kui konkreetselt ähvadatakse inimest siis peaks rakendama meeskonnale juba rahalised saktsioonid, et nad suudaksid oma arvamusi rohkem endale jätma.

Või veel parem, Bobik, mine kirjuta politseisse avaldus

Kommentaar

Algselt postitas amority

Mis kell EJL\'u minnakse? Liituksin, et seda asja jääduvstada..

Mänguplats platsiks, kuid kui konkreetselt ähvadatakse inimest siis peaks rakendama meeskonnale juba rahalised saktsioonid, et nad suudaksid oma arvamusi rohkem endale jätma.

Või veel parem, Bobik, mine kirjuta politseisse avaldus

Politsei irivtab näkku selle peale. Nad hakkavad siis midagi tegema, kui ma surnud peast avalduse kirjutaks :P Tähendab, nad ütlesk, et ah, ähvardati vä...no, aga te olete elus ju, mis te virisete. Esialgu plaan 12:00 minna, aga hommikul uurin asja, lepin kellaaja kokku täpselt, kuna juttu on rohkem kui 5min

13, keda sa haukuva koera all silmas pead? MInd või seda Sopranot. Kui teda, siis sa oleks pidanud nägema, kui väga ta minuga lähemalt tutvust tahtis teha. Kui siiani pole keegi tahtnud katsetada tema närvikava, siis loobusin ka mina. Homme siis vigade parandus.

Kommentaar

Tõsiselt hea teema teil siin. Järgmine peale Real Madridi.

Kommentaar

Arvutasin liigareformiga seonduvaid muutusi ja selgus, et praeguse seisuga jääb meie tsooni järgmisel aastal neli meeskonda
                          Eurouniv, Soccernet, Kakumäe ja EBS. Arvestades, et Kakumäel paistavad probleemid olema, siis jääb kolm alles. Ja hästi väikene võimalus on, et ka EBS ei mängi.
                          Seega selgitaksid järgmisel aastal V liiga põhja tsooni meistri Eurouniv ja Soccernet

Reformi tulemusel läheb esiliigast meistriliigasse kaks meeskonda, II liigast esiliigasse neli meeskonda, III liigast II liigasse neli meeskonda (igast tsoonist siis üks), IV liigast III liigasse 3 meeskonda ja et seega jääb IV liigasse 7 meeskonda, liigubki viiendast üles 5 meeskonda (meie tsoonis siis Mimino, Minevik, Kuradid, Meteor ja Reaal). Kuues meeskond peab veel IV liiga viimasega üleminekumängu.

Ilmselt siiski Eurounivil ja Soccernetil ei tule terve suvi omavahel mängida, sest ida tsoonis jääb pärast reformi kolm klubi ning tsoonid viiakse suure tõenäosusega kokku.

Kommentaar

Koera all mõtlesin härrat keda sina Sopranoks nimetad , mu ammune kirjasõber Bobik.

Üldiselt on jama kui kuskile Idasse Soccernet topitakse.Sa Raimo ple mõelnud ntx Soccerneti ja EBS i ühendamisest.Igatahes mu arust tasuks asja kaaluda.Vähemalt peaks ,siis iga mäng 11 meest kokku saama.

Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2

Nii, suhtlesin Uno Tutkiga, kes ütles, et kohapeal pole midagi meil seletada. Kirjutame ühisavalduse Mimino tegevuse kohta ja saadam selle talle või Sirelile ja sel juhul võtavad nad Mimino ette.

Hr- Tutk hakkas siis väga asja vastu huvi tundma, kui ma mainisin, et kohtunkku üritati platsi peal ära osta. Üldiselt. Edasine plaan on lihtne. Panen kirja selle, millega Mimino mängudel on silma paistnud.

Kui teistel meeskondadel on veel juhtunud midagi sellist, mis ühiskirjas ära mainida, siis andke siia või privas teada. Seejärel kogun meeskondade esindajate allkirjad kokku ja paneme avalduse EJLi poole teele.

Väikese infokogumise tagajärjel sain teada, et nad pakkusid mulle raha, et ma ei kirjutaks protokolli vastavat märkust platsi kohta.

Kommentaar

Jama on see,et Kuraditel alles ootab mäng seal olema Ei oskagi muud mainida kui Õismäe väljakul lubati kohtunik maha lüüa ja mind tükkideks rebida ja sada imet veel...

Kommentaar

Working...
                                X