Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhja piirkond 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V liiga põhja piirkond 2004\'

Algselt postitas 13

Üldiselt on jama kui kuskile Idasse Soccernet topitakse.Sa Raimo ple mõelnud ntx Soccerneti ja EBS i ühendamisest.Igatahes mu arust tasuks asja kaaluda.Vähemalt peaks ,siis iga mäng 11 meest kokku saama.
    EBS´l on alati 11 meest platsil.

Kommentaar

Algselt postitas Ajuvaba

Algselt postitas 13

Üldiselt on jama kui kuskile Idasse Soccernet topitakse.Sa Raimo ple mõelnud ntx Soccerneti ja EBS i ühendamisest.Igatahes mu arust tasuks asja kaaluda.Vähemalt peaks ,siis iga mäng 11 meest kokku saama.
      Jutt käis soccernetist.....

Kommentaar

Algselt postitas Ajuvaba

Algselt postitas 13

olen näinud ka vähem mehi platsil.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Ilmselt siiski Eurounivil ja Soccernetil ei tule terve suvi omavahel mängida, sest ida tsoonis jääb pärast reformi kolm klubi ning tsoonid viiakse suure tõenäosusega kokku.
          Tõesti? See oleks küll paha uudis, sest reisid Ida-Virumaale ei kuulu just suurimate atraktsioonide hulka. Võimalus, et nelja tsooni säilimiseks piisavalt uusi meeskondi juurde tuleb, on vist väike? Reaal on end üldiselt defineerinud kui õlleliiga satsi. Kas reformi tulemusel tuleks 4. liigasse minek kaalumisele?
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Algselt postitas Raimo

Ilmselt siiski Eurounivil ja Soccernetil ei tule terve suvi omavahel mängida, sest ida tsoonis jääb pärast reformi kolm klubi ning tsoonid viiakse suure tõenäosusega kokku.
            Tõesti? See oleks küll paha uudis, sest reisid Ida-Virumaale ei kuulu just suurimate atraktsioonide hulka. Võimalus, et nelja tsooni säilimiseks piisavalt uusi meeskondi juurde tuleb, on vist väike? Reaal on end üldiselt defineerinud kui õlleliiga satsi. Kas reformi tulemusel tuleks 4. liigasse minek kaalumisele?
            Tundub reaalne olevat. Näiteks ida IV liigasse tuleb kindlasti kolm meeskonda juurde, kuna liiga viimane, Junior Maardu II enam ei mängi. Tõenäosus, et kolm-neli uut satsi juurde tulevad, on väike. Negatiivse stsenaariumi kohaselt võib mõni meeskond laguneda või ühineda ja V liigas on maksimum kaks piirkonda.

Kommentaar

Kakumäe siiski jätkab järgmisel hooajal herr Hundi juhtimisel arvatavasti

Kommentaar

mimimo tuleks itta saata siis neil seal seltsis segasem omasugustega. meteor peaks ka geograafiast lähtudes idas mängima

Kommentaar

Eston, loe kevadisi postitusi, siis saad aru, miks Kehras mängime. Ei olnud teps mitte esimene valik.

Algselt postitas eston#21

mimimo tuleks itta saata siis neil seal seltsis segasem omasugustega. meteor peaks ka geograafiast lähtudes idas mängima

Kommentaar

Eston, me oleme oma lühikese eksistentsi jooksul mitmetes idapoolsetes provintsides ja slaavlastest koosnevate meeskondade vastu mänginud. Sellised kometid, nagu siit lugeda võib, pole veel oma ihusilmaga näinud. Kuuldavasti Ida Virumaal aega-ajalt midagi kahtlast toimub aga kohtunike avalikust mõjutamisest kuulen küll esmakordselt.

Kommentaar

Algselt postitas Janek

Eston, me oleme oma lühikese eksistentsi jooksul mitmetes idapoolsetes provintsides ja slaavlastest koosnevate meeskondade vastu mänginud. Sellised kometid, nagu siit lugeda võib, pole veel oma ihusilmaga näinud. Kuuldavasti Ida Virumaal aega-ajalt midagi kahtlast toimub aga kohtunike avalikust mõjutamisest kuulen küll esmakordselt.
                      Kakumäel oli samamoodi?

Kommentaar

Kakumäe-Mimino mängus oli samamoodi

Kommentaar

Algselt postitas promootor

Kakumäe-Mimino mängus oli samamoodi
                          Jah oli nii,,,ja muide Janek selle mängu kohtunikuks oli teie mängija...Ofikjan Edik eile kaitseliidu vastu mängis 2.poolaeg,armeenlane.....
                          Eks selles mängus mängis rolli ka kohutuniku ning mimino vaheline sõprus/tuttvus..

Kommentaar

Tahaks lihtsalt madalamate liigade elu ja veidi ka Eesti jalgpalliga kursis oleva inimesena öelda, et mul on ääretult hea meel et siin foorumis tegeletakse vahelduseks üksteise lahmimisele ja tuimadele tulemuste edastamisele millegi asjalikuga

Eestis pole mägede taga aeg, kus liigade arv suureneb nagu mujal Euroopas drastiliselt sest et soovijate arv, kes soovivad harrastustasemel vutti harrastada, kasvab juba praegu väglgukiirul. Sellepärast on väga oluline, et juuritaks juba praegu välja taolised inetud intsidendid ning veel inetumalt käituvad meeskonnad, kelle üle siin praegu elavalt diskuteeritakse. Kahjuks ei ole ma sellel hooajal veel ise Mimino vastu mänginud, kuid kui asjalood on tõepoolest sellised nagu te väidate ja ma oleksin taolist asja oma ihusilmaga näinud, oleks teil ka minu allkiri avaldusel olemas.

Loodan, et Raineril läks EJL-is hästi, kuid teades veidi selle organisatsiooni siseelu, ei oleks ma eriti optimistlik.

Kellega näeme veel liigas, kellega jõuluturniiril,

andy

p.s. Raimo- ME EI TAHA MÄNGIDA KÕRGEMAL KUI V LIIGAS. aga me võtame seda komplimendina et Sinu arvates paigutatakse meid IV liigasse. mille üleminekumängudele me millegipärast sügisel ei läinud
                            http://www.facebook.com/TallinnaFcReaal

Kommentaar

Algselt postitas Andy

p.s. Raimo- ME EI TAHA MÄNGIDA KÕRGEMAL KUI V LIIGAS. aga me võtame seda komplimendina et Sinu arvates paigutatakse meid IV liigasse. mille üleminekumängudele me millegipärast sügisel ei läinud
                              Ma isegi mõtlesin et kas ikka kõik meeskonnad kes hetkel 5.liigas mängivad ja kes seoses liigareformiga 4.liigasse tõusevad,tahavad ikka 4.liigas mängida?
                              Ja kas meeskond saab ka keelduda ülemisse liigasse tõusust ja kas selle keeldumisega kaasnevad ka mingid sanktsioonid ejl-i poolt?
                              "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Kurat Tarmo, tere tulemast 3ndasse liigasse.Me ootame sind!

Kommentaar

Working...
                                X