Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

Algselt postitas alfonse

Oma tänase luhtaläinud väravavõimaluse pühendan ma Alfonsele ja Juuniorile.Esimesele tema nunnu blondeeritud soengu ja raseeritud säärte pärast ja teisele sellepärast,et paljud meie klubist teda nägupidi enam ära ei tunneks ja vaevalt nimegi mäletavad

Kuidas nii sa olid ju \"tugev osaline\" väravas mis meile löödi niiet ära sa ole tagasihoidlik midagi.
    sarimasturbaator
    Ma pidasin ikka vastaste väravavõrgu sahistamist silmas...

Mina sain ka LiVali kapteni käest infi,et Tondi-Paide lõppes 6-5
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Algselt postitas alfonse

Oma tänase luhtaläinud väravavõimaluse pühendan ma Alfonsele ja Juuniorile.Esimesele tema nunnu blondeeritud soengu ja raseeritud säärte pärast ja teisele sellepärast,et paljud meie klubist teda nägupidi enam ära ei tunneks ja vaevalt nimegi mäletavad

Kuidas nii sa olid ju \"tugev osaline\" väravas mis meile löödi niiet ära sa ole tagasihoidlik midagi.
      sarimasturbaator

Käisin ise mängu vaatmas ja mäng jäi tõesti 6:5 Livalile, kuid Lõpus päästis kohtuniku lõpuvile Livali, sest teisepoolaja teinepool kuulus kindlalt Paidele, kes mängis suht nõrga koosseisuga, mängu alguses sai üks paide mängija veits vigastada, sest polnud korralikult sooja teinud ja kuna vahetus mehi ka ei olnud vahetati ta värvavasse kus tas iis seisis kui väike pamp , jäi nii mitmelgi korral kogemata pallide ette
      Sellise mängu põhjal nagu Livali poolt nägin ei saa hästi aru, et kuidas nad üldse liidrid saavad olla, sest vahepeal oli selline tunne, et keegi nede omadest ei tahagi üldse ründesse minna
      igatahes nägi palju värvaid, ja paar paide oma oli päris ilusat

Kommentaar

Meie vastu ja nüüd ka Paide vastu need tondid ei lükanudki lühikest söötu.Paide vastu olid rahulikult kaitses istunud ja siis pikk ette,kiired ründajad jooksid kaitsjad üle ja oligi kõik.Paide oli domineerivam pool olnud aga tondid kasutasid kontraid kadestusväärse protsendiga
        Mis mõttes kadestusväärse protsendiga, päris palju lõid nad ikka mööda lihtsatest olukordadest ja vahel jäi ka Paide väravavaht,nimi vist Priit, pallile kogemata ette

Kommentaar

Algselt postitas veiko90

Algselt postitas alfonse

sarimasturbaator

Käisin ise mängu vaatmas ja mäng jäi tõesti 6:5 Livalile, kuid Lõpus päästis kohtuniku lõpuvile Livali, sest teisepoolaja teinepool kuulus kindlalt Paidele, kes mängis suht nõrga koosseisuga, mängu alguses sai üks paide mängija veits vigastada, sest polnud korralikult sooja teinud ja kuna vahetus mehi ka ei olnud vahetati ta värvavasse kus tas iis seisis kui väike pamp , jäi nii mitmelgi korral kogemata pallide ette
          Sellise mängu põhjal nagu Livali poolt nägin ei saa hästi aru, et kuidas nad üldse liidrid saavad olla, sest vahepeal oli selline tunne, et keegi nede omadest ei tahagi üldse ründesse minna
          igatahes nägi palju värvaid, ja paar paide oma oli päris ilusat
          SORRY, ikka Tondi mitte Lival

Kommentaar

Kui mängus lüüakse kokku 11 kolli siis on juba niigi tegemist kadestusväärse tabavusprotsendiga( või kaitse ja väravavahi puudumisega) aga kui tiim veel ainult kaitses istub ja kuus kolii lööb,siis ju super!
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Tondi - Paide mäng lõppes siiski 7:5
              Veiko90\'le - jalgpall on selline lihtne mäng. 3 punkti saab meeskond, kes vastasele rohkem sisse lööb, mitte see team, kes publikult stiilipunktid saab.
              Olgu siis mängu tulemuseks 13:1, 4:0, 2:1 või 7:5 - eriti vahet pole.
              Raul-Raivo ka imestas, et mäng Trummiga oli suhteliselt võrdne ja me neid eriti ei surunud ning nad oleks peaaegu teise, kolmanda ja võib olla ka neljanda värava löönud. Paraku on Tondil tänaseks 21 ja Trummil 1 punkt. Võib olla on see juhuslikult nii läinud, ma ei tea. Või on meil lihtsalt õnne teistest rohkem olnud. Kuid õnn teatavasti soosib tugevamaid.
              Tondi oskab oma väheseid jõuvarusid suhteliselt optimaalselt jaotada ja enamasti nii palju pingutada kui võiduks vaja. Ja nii on see juba aastaid olnud: tugevamatega mängime paremini ja eeldatavate nõrgematega kahjuks nõrgemini.
              Taavile - ja kui vaja oskavad meie \'venkud\' ka murul söötu lükata.

Kommentaar

Ma ei vaidle vastu-Tondi on tark ja tugev võistkond ning raske vastane kõigile.Üks poiss,kes äärt mängis,on minu meelest selle liiga kiireim,võimeline üksi mängu saatuse otsustama.
                Viimasest autsaiderite mängust kah paar sõna.Heitlus oli tuline,vastased väärisid teineteist ja viik olnuks ehk õiglane tulemus.Hämmastavalt palju tekkis mõlemal poolel väravahõngulisi momente-eks see siis juhtu,kui plats mõõtmetelt veidi pisem.Saue poolel hiilgas väravavaht(kes tegelt vist väljakumängija),oli oma supertõrjetega mängu parim raudselt.Head shansid meil jäid kripeldama,kindlasti ka Sauel.Esimesel poolajal,kui vihma sadas,olid kõik nagu lehmad libedal jääl.Tähendab,selliste tingimustega tuleb Männikul 13korgiga mängida.
                Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

Ma ei vaidle vastu-Tondi on tark ja tugev võistkond ning raske vastane kõigile.Üks poiss,kes äärt mängis,on minu meelest selle liiga kiireim,võimeline üksi mängu saatuse otsustama.
                  Viimasest autsaiderite mängust kah paar sõna.Heitlus oli tuline,vastased väärisid teineteist ja viik olnuks ehk õiglane tulemus.Hämmastavalt palju tekkis mõlemal poolel väravahõngulisi momente-eks see siis juhtu,kui plats mõõtmetelt veidi pisem.Saue poolel hiilgas väravavaht(kes tegelt vist väljakumängija),oli oma supertõrjetega mängu parim raudselt.Head shansid meil jäid kripeldama,kindlasti ka Sauel.Esimesel poolajal,kui vihma sadas,olid kõik nagu lehmad libedal jääl.Tähendab,selliste tingimustega tuleb Männikul 13korgiga mängida.
                  Üksi ei saa mängu ära teha, Võimatu... kui meeskonnal vähegi nutti on , siis teoreetiliselt ei ole see võimalik

Kommentaar

Ei ütlex, et Tondil nii väga kõik nn. venkud on!Seal pundis on nii mõnigi muhe vend kellega võib rahulikult mänge vaadates juttu puhuda!Näitex Legioni ja Atli mängu.
                    Legionil on eelmise II liiga satsist paar mängijat järel-ülejäänud kõik noored.Keskel mängib neil hea vend-lükkab mängu hästi käima.Kuid miinusex on rabe ründeliin ja kogenematu väravavaht.Väravavaht neil küllalt noor.Legion ei saanud algul mängu käima.Pärast löödud väravat suutsid nad initsiatiivi enda kätte haarata ja viimane pool tundi oli päris huvitav.
                    Atli aga on teisest puust.Seal mängib ründes(kui mälu ei peta siis nr.4) küllaltki tegus vend.Legion pakkus kandikul kolm võimalust ja tüübid naeratus näol kasutasid resutatiivselt kohe ära võimalused.Ehh, olex siis aitähhgi öelnud...Ütleme kerge ei saa kummagi mansaga olema.Ühes plaanis nad ei erinenud.Kummagi mansa mängijad ennast ei haletsenud kui palli peale mindi.Edu kõigile edasistes mängudes!!
                    räige tehnika hunt
                    http://www.jkkalju.ee/

Kommentaar

trummi veel tõuseb...see on kindel

Kommentaar

raudselt tõuseb-kolmandast neljandasse

Kommentaar

Algselt postitas Hoe

Algselt postitas Raul2

Üksi ei saa mängu ära teha, Võimatu... kui meeskonnal vähegi nutti on , siis teoreetiliselt ei ole see võimalik
                          Teoreetiliselt pole palju asju võimalik,praktikas kukub aga mõnikord teisiti välja.Kindlasti saab üks mängija mängutulemuses olulist rolli etendada,paljudel on liidermängijad,suurtes mängudes valitakse ka mängu parimaid,väravavaht võib osutuda kangelaseks jne.Võimatust on asi kaugel.
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Tubli,Ralf
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Laupäeval 11.juunil kell 12.00 Nõmme Kalju II – SK Legion, Hiiu kunstmuruväljakul ( oli 10.06. kell 18.00)
                              räige tehnika hunt
                              http://www.jkkalju.ee/

Kommentaar

Tubli,Ralf
                                sellest aastast kuulub ralf rogov trummi sk ridadesse.pisteliselt,kui mängul käib,näitab head taset.viimati saue vastu temalt 2 väravat.pole halba ilma heata-nüüd töö kaotanuna saab rohkem mängul käia.marcello poolt avaldatud loo sisu ja üksikasju teadsin juba varem ja meil on sellest oma arvamus-loomulikult ralfi kaitsev ja toetav.
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X